Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Bana kızıyorsunuz çoğunuz biliyorum.
İyiliğim için kızıyorsunuz onu da biliyorum.
Ancak yapamıyorum.
Aciz olduğumdan, kendime güvensiz olduğumdan, çirkin olduğumdan, maddi gücüm olmadığından değil boşanmak istememe sebebim; ben 1 ay ne çektim biliyorumi biliyorsunuz.

He şu anda 4 4lük değil hiç birşey. İkimiz de yorgunuz elbette ki.
Ancak ben sorunların susarak değil, konuşarak aşılması taraftarıyım.

Evde bır bır yapan bir kadın olmadığım için eğer sağdan soldan gelen atakları kesebilirsem, eşimin ve benim ihtiyacım olan huzuru bozan sorunların çözüleceğini düşünüyoum.
En azından buna inanıyorum...

Hepinizi çok seviyorum biliyorsunuz...
:KK71:

Kendi adıma yorum yapıyorum, evet ben kızdım açıkçası. Tam da farkında olduğun durumdan ötürü. Gerçekten de son derece özverili, anlayışlı, yüreği açık, dolu dolu bir kadınsın ve bu yüzden de tavır alınmayı haketmiyorsun. Bu yüzden sana gelen o olmalıydı. Eşin çabalayarak seni kazanmalıydı. Yani kaybettiğini hissetmeye ihtiyacı vardı. Şimdi endişem ne biliyor musun tatlım, bir dahaki pürüzde (umarım yaşanmaz) topu yine sana bırakacak. Sanki artık ilişkiyi kurtarma misyonunu sen yüklendin. Ben istedim ki o mesuliyet bilincine eşin ersin. Çünkü sen zaten bir kadınsın, doğurganlık, üretkenlik, çeşitlilik kodlarımıza işlenmiş bizim. Erkeğin buna benzer özellikleri edinebilmesi için ancak kaybettiğini düşünmesi, o korkuyu yaşaması gerekiyor. Çünkü erkek de tüketmeye odaklı yaşıyor çoğu zaman. Şimdilik gelişmeler senin istediğin yönde. Bu açıdan bakınca elbette seviniyorum. Bir daha benzer sorunlar yaşamamanızı umsam da, lütfen Ala'cığım, lütfen bir dahaki problemde şu kaybetme korkusunu ona yaşat olur mu? Sen çünkü zaten hep veren, hep ilişkiyi zenginleştirmeye çalışan tarafsın. Arada taraf değiştirmek, şaşırtmak iyidir. Herşey gönlüne göre olsun canım. Gözümüz aydın :KK8:

günaydın kızlar
sana niye kızalım ki boşanmak kolaymı
tabikide sonuna kadar devam
boşanmak öyle hadi gidiyim de bi mahkemelik iş denecek bişeymidir sanmam
içindeki duygular bitmeden artık dayanamıyorum demeden olmaz heralde
ayrılıyoruz dediğinde de söylemiştim öyle yoruldum falanla boşanılmaz ALA
öyle bişey olurki heyacan geri gelir diye bu gelgitler onlar belki de
yorulduk,bunaldıkla boşansak 5_6 seneden helede çocuklardan sonra evli çift kalmaz
bence sen doğruyu yaptın sonuna kadar devam
okadar kolaymı bu zamana kadar getirdiğin hayatını başka hayatlara bırakmak
inşallah herşeyi en baştan yoluna koyarsınız
ALLAH BOZMASIN

tşkler hayatım. pek tabii ki sihirli bir değnek yok o yüzden de şıp diyince düzelmeyecek herşey. nasıl şıp diyerek yorulmadıysak, tükenmediyesek.
zaman...
umarım bu zaman ikimizin de tekrar birbirimize güvenmemize ve tutunmamıza yardımcı olur.

hakkınızı helal edin, çok zaman harcadınız, çok emek verdiniz hepiniz...

:KK54::KK71:

Kendi adıma yorum yapıyorum, evet ben kızdım açıkçası. Tam da farkında olduğun durumdan ötürü. Gerçekten de son derece özverili, anlayışlı, yüreği açık, dolu dolu bir kadınsın ve bu yüzden de tavır alınmayı haketmiyorsun. Bu yüzden sana gelen o olmalıydı. Eşin çabalayarak seni kazanmalıydı. Yani kaybettiğini hissetmeye ihtiyacı vardı. Şimdi endişem ne biliyor musun tatlım, bir dahaki pürüzde (umarım yaşanmaz) topu yine sana bırakacak. Sanki artık ilişkiyi kurtarma misyonunu sen yüklendin. Ben istedim ki o mesuliyet bilincine eşin ersin. Çünkü sen zaten bir kadınsın, doğurganlık, üretkenlik, çeşitlilik kodlarımıza işlenmiş bizim. Erkeğin buna benzer özellikleri edinebilmesi için ancak kaybettiğini düşünmesi, o korkuyu yaşaması gerekiyor. Çünkü erkek de tüketmeye odaklı yaşıyor çoğu zaman. Şimdilik gelişmeler senin istediğin yönde. Bu açıdan bakınca elbette seviniyorum. Bir daha benzer sorunlar yaşamamanızı umsam da, lütfen Ala'cığım, lütfen bir dahaki problemde şu kaybetme korkusunu ona yaşat olur mu? Sen çünkü zaten hep veren, hep ilişkiyi zenginleştirmeye çalışan tarafsın. Arada taraf değiştirmek, şaşırtmak iyidir. Herşey gönlüne göre olsun canım. Gözümüz aydın :KK8:

canım çok tşkler.:KK71::KK54:
yalnız sanırım bir yerde yanlış anlaşılıyorum,
ben evime girip oleyy diyerek, yalap şap onunla vıcık vıcık ilgilenerek HİÇ BİR ŞEY YOKMUŞ gibi davranmıyorum.
evin içinde sessiz sedasız, kimi zaman gülerek oturuyoruz.

anlatabildim mi?
hiç bir şeyin geçmediğini, tüm bu yaraların kolay sarılamayacağını her ikimiz de biliyoruz.

yani tek fark sessizliği beraber yaşamaya çalışıyoruz şu anda.
ayrı ayrı yerlerde değil....

umarım açıklayabilmişimdir...

NOT: BAKIN HALA ALYANS YOK PARMAĞINDA. NEDEN TAKMIYORSUN DİYE DE SORMUYORUM. ESKİ ALA OLSA O YÜZÜĞÜ KOTUN CEBİNDEN ALIR O PARMAĞA TAKARDI.

Son düzenleme:
Sohbetınıze dahıl olmayı nasıl ısterdım anlatamam hersey yoluna gırmısken hele...
Hastanede calısmanın zorlugu... :KK14:
Pisim daha sana cevap yazacam :2:

imdatttttt özledim sizi yaa :84:

Bak canım. Hiç kimseye hiç birşey açıklamak zorunda değilsin. Yazdıklarıma cevap bile vermeni beklemiyorum. Neden biliyor musun? Çünkü ben ruhunla konuşmaya çalışıyorum, ruhuna ulaşmak istiyorum. Kendine herşeyi eksiksiz, kandırmaya çalışmadan açıklamanı istiyorum. Yani sadece kendine açıklayabilmeni. Bazen sadece istediğimiz şeye ulaşmak için o kadar çok ödün veriyoruz ki, yaşayabileceğimiz bir sevinç kalmıyor, çünkü ulaştığımızda eksildiğimizi görüyoruz. İşte o noktadan sonra içimizdeki kadına kızmaya başlayınca, karşımızdaki erkeğe de içten içe kızgınlık biriktiriyoruz. Sonra ne oluyor? İlişkiye yansıtıyoruz ve hesaplaşmak istiyoruz. Bu ruhsal karmaşayı tek bir kişi yaşasa bile ilişki tılsımını kaybediyor çünkü aynı enerjiye sahip olamayan bir çift, aynı kulvarda da olamıyor. Kısacası, bana, bize açıklayabilmen değil, yaptığın herşeyde kendinle barışık olman önemli. Çünkü ancak bu şekilde mutlu olur, mutlu edersin.

Mutlu ve iyi olmanı istiyorum anladın mı canım?

Bak canım. Hiç kimseye hiç birşey açıklamak zorunda değilsin. Yazdıklarıma cevap bile vermeni beklemiyorum. Neden biliyor musun? Çünkü ben ruhunla konuşmaya çalışıyorum, ruhuna ulaşmak istiyorum. Kendine herşeyi eksiksiz, kandırmaya çalışmadan açıklamanı istiyorum. Yani sadece kendine açıklayabilmeni. Bazen sadece istediğimiz şeye ulaşmak için o kadar çok ödün veriyoruz ki, yaşayabileceğimiz bir sevinç kalmıyor, çünkü ulaştığımızda eksildiğimizi görüyoruz. İşte o noktadan sonra içimizdeki kadına kızmaya başlayınca, karşımızdaki erkeğe de içten içe kızgınlık biriktiriyoruz. Sonra ne oluyor? İlişkiye yansıtıyoruz ve hesaplaşmak istiyoruz. Bu ruhsal karmaşayı tek bir kişi yaşasa bile ilişki tılsımını kaybediyor çünkü aynı enerjiye sahip olamayan bir çift, aynı kulvarda da olamıyor. Kısacası, bana, bize açıklayabilmen değil, yaptığın herşeyde kendinle barışık olman önemli. Çünkü ancak bu şekilde mutlu olur, mutlu edersin.

:KK71::KK71::KK71::KK71::2::2::2::KK54:

canım biliyorum...
yazıyorum, siliyorum...
bunların hepsi aklımın bir köşesinde....
ruhumun ne istediğini bilmiyorum ama kalbimin ne istediğini biliyorum...
benim de düşünmem ve bir karar vermem gerek elbet ki.
ancak ben bunu eşimin yanında yapmak istiyorum.
onun davranışlarını gözleye gözleye....
onun dibindeyken bana uzaklığı yaşamak yaşatmak istiyorum...
kafam gerçekten çok karışık....

Son düzenleme:

Şu yukarda işaretlediğin noktayı hissettim, çünkü yasadım..
Bende cok sabırsız, çözümü anında bulup(kendimce)ilk adımı atan biriydim..
Kendim verdim bu kozu eline, ayrı kaldıgımda yasadıgım acıyı kaldıramadım cogu kez..
ona da agır gelmesine ragmen yanına gideceğimi bildiğinden daha cok sabırlı oldu..
Ve ben her gidişimde kurtarısımda beni sevgiye bogsada birşeyleri ben tolere ettim diye bir eziklik hissettim(yanlıs olsada)
daha sonraları daha sabırlı olmaya ittim kendimi..Hersey daha iyi neden mii çünkü bende sevildiğimi bu sekilde görmekten büyük bir haz duydum, zaten biliyordum ama kaybetme korkusunun ondada oldugunu görmek gurur verdi bana..şimdi adımlar karslıklı atılıyor..

Her ilişki baskadır ama nedense ALA'nın ilişkisini kendi ilişkime benzettim, öyle birbirine baglı bir çift var karsımızda, oyüzden Böyle bir ilişki için hersey mübahtır bence.. Düzelecek, birbirlerine ilaçlar..ikiside yorgun, ikiside muhtac sevgiye.. Buyüzden ALA en dogrusunu yaptı

Şu yukarda işaretlediğin noktayı hissettim, çünkü yasadım..
Bende cok sabırsız, çözümü anında bulup(kendimce)ilk adımı atan biriydim..
Kendim verdim bu kozu eline, ayrı kaldıgımda yasadıgım acıyı kaldıramadım cogu kez..
ona da agır gelmesine ragmen yanına gideceğimi bildiğinden daha cok sabırlı oldu..
Ve ben her gidişimde kurtarısımda beni sevgiye bogsada birşeyleri ben tolere ettim diye bir eziklik hissettim(yanlıs olsada)
daha sonraları daha sabırlı olmaya ittim kendimi..Hersey daha iyi neden mii çünkü bende sevildiğimi bu sekilde görmekten büyük bir haz duydum, zaten biliyordum ama kaybetme korkusunun ondada oldugunu görmek gurur verdi bana..şimdi adımlar karslıklı atılıyor..

Her ilişki baskadır ama nedense ALA'nın ilişkisini kendi ilişkime benzettim, öyle birbirine baglı bir çift var karsımızda, oyüzden Böyle bir ilişki için hersey mübahtır bence.. Düzelecek, birbirlerine ilaçlar..ikiside yorgun, ikiside muhtac sevgiye.. Buyüzden ALA en dogrusunu yaptı

:KK54:

doğru mu değil mi inan zaman göstericek canım.
ancak içgüdüsel yaptığıma eminim.
hatta daha da ileriye gideyim
gayet bencilce bir haret yaptım.
bencilce çünkü şu anda bunu yapamak istiyorum.
yarınımda ne göreceğimi bilmem, hatta yarın nefes alacakmıyım onu da bilemem.
ancak gayet bencilce şu anda evimde olmak istedim.

Son düzenleme:
:KK54:

doğru mu değil mi inan zaman göstericek canım.
ancak içgüdüsel yaptığıma eminim.
hatta daha da ileriye gideyim
gayet bencilce bir haret yaptım.
bencilce çünkü şu anda bunu yapamak istiyorum.
yarınımda ne göreceğimi bilmem, hatta yarın nefes alacakmıyım onu da bilemem.
ancak gayet bencilce şu anda evimde olmak istedim.

Hayır canım gayet insani davranısın bence..
ki eşininde bu zorlu süreci atlatabilmesi için sana ihtiyacı var..
hersey gönlünüzce olsun..

Aydasu, bende özledim seni canım..
Fırsat buldukca gel..cok öpt senii..

Ben biraz yogunum, cıkmalıyım..
Görüşmek üzere kızlar:79:

Hayır canım gayet insani davranısın bence..
ki eşininde bu zorlu süreci atlatabilmesi için sana ihtiyacı var..
hersey gönlünüzce olsun..

Aydasu, bende özledim seni canım..
Fırsat buldukca gel..cok öpt senii..

Ben biraz yogunum, cıkmalıyım..
Görüşmek üzere kızlar:79:

görüşürz canım..

Sohbetınıze dahıl olmayı nasıl ısterdım anlatamam hersey yoluna gırmısken hele...
Hastanede calısmanın zorlugu... :KK14:
Pisim daha sana cevap yazacam :2:

imdatttttt özledim sizi yaa :84:

Yazcan tabi bak yoksa seni de sopalıklar listesine alırım heee:KK22:
Ya ne bitmez işmiş seninki de güzelim.
Günlerdir 2 çift laf edemedik seninle.

Alacım aslında herkes seni uyarmaya çalışıyor, iyi de yapıyorlar, ama ben seni çok iyi anlıyorum.
Ben de kendi ilişkimzde hep toparlayan, asla ama asla! gurur yapmayan, vazgeçmeyen kişi oldum.
Hep kendi kendime derim "Pisi onunla mı yoksa onsuz mu? Hangisi daha çok acıtır?"
Bazen öyle oluyorum ki onsuz nefes alamıyorum, benimki aşk değil, alışkanlık değil remen hastalık!
Kavga edersek ya da geçtim kavgayı en ufak bir atışsak acıdan ölecek gibi oluyorum.
Beni hiç bırakmasın, benden hiç vazgeçmesin istiyorum.
İşte bu yüzden de bin defa da haklı olsam küsemiyorum, ayrı durmaya dayanamıyorum.
Bunu ona da söyledim geçenlerde bakın yolladığım mesaj:
"Çok mu gurursuzum ben? Neden senin bir kelimenle ikna oluyorum? Sen bir adım atınca ben neden kanatlanıp uçuyorum?"
Cevabı:"Sen de biliyorsun ki biz beraber mutluyuz o yüzden böyle davranıyorsun"
Ha beraber mutlu olduğumuzu söyleyen adam benim gibi davranıyor mu tabi ki hayır.
Alacım işte ben sende kendimi görüyorum ve bazen korkuyorum açıkçası :26:
Ama o kadar odaklamışım ki kendimi böyle davranmaktan geri duramıyorum.
Evet kızlar çok çok çok ama çok haklısınız.
Bunun mantıklı olmadığını biliyorum.
Resti çeken kadınları görünce resmen imreniyorum.
Gel gelelim ben bu iradeyi gösteremiyorum.
Zannederim Alacık da benim gibi.
Bu çok tuhaf bir psikoloji kızlar ve kolay kolay da değişemiyor insan

Son düzenleme:
Punchshe haber aldım (okudum sesi çıktı yani) çok merak ediyordum..
herşey güzel olucak sakinliğini koruu canımcım..

Bende haberler iyi gibice..
eşim kardeşlerinden ayrıldı..
arabamızı evimizi satıyoruzz.. (araba fazla lüx bize göre şuandaki arabamız kücük bişe ucuz alıcaz)
evin parasıylada iş kurucaz..
düşüncemiz bu
şuan dibi gördük (rabbim bunla sınasın) cepte 5 kuruşsuzuz anlıcanız..
bide varken yokluğa düşmek zor oluyomuşş bunu anladım..
araba satılıkda ev satılıkda..
alıcı bekliyoruz arabaya talip çıkmışş dün akşam eşim sölüyodu..
e 25 bin borç var araba karşılıyo ama iş kurmaya para yok onun içinde evi satıcaz..
işler bizde maddi açıdan karıştı biraz..
eşime desteğim üzülüyoo olur biter dibi gördük 0 dan başlıcaz biriktiririzz yaparız bende çalışırım telkinleriyle toparlıyorum en büyük destekcisi benim suanda..
gece 3lere kadar oturup konuşuyoruzz..
doluya koysak almıyoo boşa koysak dolmuyoo..
iş açıp düzeltirsek biticek..
evide satabilirsek tabiki alıcı bulmak zor birden bakalım hayırlısı..
:KK16:mutluyum gerisi boşşş
cüzdanımdada suan 10 liram var ama çok mutluyummm inannınnn huzurum yerinde eşim yanımda oğlum yanımdaa inanın akşam ne yicem umrumda değil..
eşim gece sarılıp sarılıp öpüyoo sen benim kötü gün arkadaşımsın herşeyimsin diyoo inanın dünyaya bedeL..
iYİ günde KÖTÜ günde demedik mi beeeee olsun varsın
130 mk evde değilde 100 mk evde oturayımm duvarlar huzur vermiyoo kücük ev sıcaklıkdır hazırım herşeye ben..
:KK69:aşk..

Yazcan tabi bak yoksa seni de sopalıklar listesine alırım heee:KK22:
Ya ne bitmez işmiş seninki de güzelim.
Günlerdir 2 çift laf edemedik seninle.

Alacım aslında herkes seni uyarmaya çalışıyor, iyi de yapıyorlar, ama ben seni çok iyi anlıyorum.
Ben de kendi ilişkimzde hep toparlayan, asla ama asla! gurur yapmayan, vazgeçmeyen kişi oldum.
Hep kendi kendime derim "Pisi onunla mı yoksa onsuz mu? Hangisi daha çok acıtır?"
Bazen öyle oluyorum ki onsuz nefes alamıyorum, benimki aşk değil, alışkanlık değil remen hastalık!
Kavga edersek ya da geçtim kavgayı en ufak bir atışsak acıdan ölecek gibi oluyorum.
Beni hiç bırakmasın, benden hiç vazgeçmesin istiyorum.
İşte bu yüzden de bin defa da haklı olsam küsemiyorum, ayrı durmaya dayanamıyorum.
Bunu ona da söyledim geçenlerde bakın yolladığım mesaj:
"Çok mu gurursuzum ben? Neden senin bir kelimenle ikna oluyorum? Sen bir adım atınca ben neden kanatlanıp uçuyorum?"
Cevabı:"Sen de biliyorsun ki biz beraber mutluyuz o yüzden böyle davranıyorsun"
Ha beraber mutlu olduğumuzu söyleyen adam benim gibi davranıyor mu tabi ki hayır.
Alacım işte ben sende kendimi görüyorum ve bazen korkuyorum açıkçası :26:
Ama o kadar odaklamışım ki kendimi böyle davranmaktan geri duramıyorum.
Evet kızlar çok çok çok ama çok haklısınız.
Bunun mantıklı olmadığını biliyorum.
Resti çeken kadınları görünce resmen imreniyorum.
Gel gelelim ben bu iradeyi gösteremiyorum.
Zannederim Alacık da benim gibi.
Bu çok tuhaf bir psikoloji kızlar ve kolay kolay da değişemiyor insan

hayatımda eşimden önce 2 erkek arkadaşım oldu.
her ikisiyle de 3 er sene flört ettim.
her ikisine de deyim yerindeyse kan kusturdum şımarıklılığımla, dik başlılığımla, sabit fikirliğimle, dediğim dedikçiliğimle...
sevmiyormuydum onları? elbet ki seviyordum sevmesen geçer mi onca sene?
her birinden bir şey öğrendim.
biri beni aldattı ayrıldık, diğeriyle nişana çok yakın süre kala ayrıldım.
ikisi için de kötü hiç bir şey söylemem. yaşanması gerekmiş ki yaşandı.

oğlak burcuyum ben. sertimdir. mesela dışardan görenler genelde benimle iletişim kurmaya çekinirler. benimle tanışana kadar. soğuk ve mesafeliyimdir insanlara karşı. güvenemem herkese kolay kolay. (daha öncelerinde de herkese güvenirdim mesela. tekme-kazık yiye yiye öğrendim böyle olmamayı da ) zorumdur. iş hayatımda da özel hayatımda da.

ailemde de dobra bilinirim. sırf sülale ilişkilerimiz var diye insanları sevme ya da insanlarla konuşma zorunluluğu hissetmem. sevmiyorsam sevmiyorumdur. o da beni sevmek zorunda değildir.

bunları neden anlattım şimdi?
benim hamurumda inat olduğu bilinsin diye...

ben sadece eşime yapamıyorum inadı, nazı...
Psikiyatr ım demişti ki bana "eşine takıntılısın sen". anneme göre "benmki aşk-sevgi değil bildiğin kara sevda".

Nefes alamıyorum eşim olmadan. Gelecekten korktuğum, yalnız kalmaktan korktuğum, boşanmaktan korktuğum için değil tüm bu yaptıklarım.
Bencil davranıyorum her ne kadar dışardan farkedilmese de.
Kendim istediğim için gittim ben.
Ben eşimin sesinden ne hissettiğimi bildiğim için gittim.
Hafta sonu ne yaşadığımı bildiğim için gittim.

Kalıbımı basarım ki eğer ki bu adam benim o evde olmamı istemeseydi 7 CİHAN BİRLEŞSE İSTEMEDİĞİNİ belirtildi.

Seviyorum hepinizi biliyorsunuz.
Her ilişkinin dinamikleri farklı da olsa,
her yaşanmışlıktan kendimize bir ders çıkarmak en iyisi sanırım...
:KK71::KK54:

Punchshe haber aldım (okudum sesi çıktı yani) çok merak ediyordum..
herşey güzel olucak sakinliğini koruu canımcım..

Bende haberler iyi gibice..
eşim kardeşlerinden ayrıldı..
arabamızı evimizi satıyoruzz.. (araba fazla lüx bize göre şuandaki arabamız kücük bişe ucuz alıcaz)
evin parasıylada iş kurucaz..
düşüncemiz bu
şuan dibi gördük (rabbim bunla sınasın) cepte 5 kuruşsuzuz anlıcanız..
bide varken yokluğa düşmek zor oluyomuşş bunu anladım..
araba satılıkda ev satılıkda..
alıcı bekliyoruz arabaya talip çıkmışş dün akşam eşim sölüyodu..
e 25 bin borç var araba karşılıyo ama iş kurmaya para yok onun içinde evi satıcaz..
işler bizde maddi açıdan karıştı biraz..
eşime desteğim üzülüyoo olur biter dibi gördük 0 dan başlıcaz biriktiririzz yaparız bende çalışırım telkinleriyle toparlıyorum en büyük destekcisi benim suanda..
gece 3lere kadar oturup konuşuyoruzz..
doluya koysak almıyoo boşa koysak dolmuyoo..
iş açıp düzeltirsek biticek..
evide satabilirsek tabiki alıcı bulmak zor birden bakalım hayırlısı..
:KK16:mutluyum gerisi boşşş
cüzdanımdada suan 10 liram var ama çok mutluyummm inannınnn huzurum yerinde eşim yanımda oğlum yanımdaa inanın akşam ne yicem umrumda değil..
eşim gece sarılıp sarılıp öpüyoo sen benim kötü gün arkadaşımsın herşeyimsin diyoo inanın dünyaya bedeL..
iYİ günde KÖTÜ günde demedik mi beeeee olsun varsın
130 mk evde değilde 100 mk evde oturayımm duvarlar huzur vermiyoo kücük ev sıcaklıkdır hazırım herşeye ben..
:KK69:aşk..

Allah yardımcınız olsun canım. Umarım en kısa sürede her şey yoluna girer.
Para pul gelip geçici.
Huzur ve sağlık olsun gerisi boş....
:KK71::KK54:

Altın çamura düşerse değeri kaybolurmuu??
yeniden doğdum desem acaba morali bozulurmuu??
artık uzaktan bakar bakar bakar ağlarsınn..
adresim zirve benim ee bi zahmet çiçeğimi yollarsın..

Ben ALA nın yaptığı yaklaşımı yanlış bulmuyorum isterseniz kızın bana..:86:
çünkü kocasının haklı olduğunu ailesinin onu üzdüğünü kendisi gördü özür diledi.. kaç zaman dedik ki yüzyüze gelseler barışıcaklar ve zaten öyle de oldu..
Bu adımı ALA da atsa kocasıda atsa arada fark olmayacaktı.. zaten ALA atmak istiyordu ama kocası yaklaşmıyordu telefonlarda istemem diyordu hiçbiryerde görüşmüyordu değil mi??
çünkü biliyordu karşılaşısa dayanamaz..ve öyle bişey oldu ki mecburen karşılaştılar
peki barışmaları sabahı buldumu hayır..
peki ala yalvar yakarmı barıştı hayır zorunluluktan aynı evde kaldılar vee buzlar eridi..
ha herşey birden geriye dönermi tabiki hayır düzelmeleri için zamana ihtiyaçları var ama artık ALA da kimlere karşı sınır çizeceğini kimin haklı olduğunu gördü.. sadece kocasından isteklerde bulunup onun yapmasını beklemek yerine kocasının fikirlerinide dikkate alacaktır..
çünkü insan anası babası bile olsa güvenemiyor..

Ben ALA nın yaptığı yaklaşımı yanlış bulmuyorum isterseniz kızın bana..:86:
çünkü kocasının haklı olduğunu ailesinin onu üzdüğünü kendisi gördü özür diledi.. kaç zaman dedik ki yüzyüze gelseler barışıcaklar ve zaten öyle de oldu..
Bu adımı ALA da atsa kocasıda atsa arada fark olmayacaktı.. zaten ALA atmak istiyordu ama kocası yaklaşmıyordu telefonlarda istemem diyordu hiçbiryerde görüşmüyordu değil mi??
çünkü biliyordu karşılaşısa dayanamaz..ve öyle bişey oldu ki mecburen karşılaştılar
peki barışmaları sabahı buldumu hayır..
peki ala yalvar yakarmı barıştı hayır zorunluluktan aynı evde kaldılar vee buzlar eridi..
ha herşey birden geriye dönermi tabiki hayır düzelmeleri için zamana ihtiyaçları var ama artık ALA da kimlere karşı sınır çizeceğini kimin haklı olduğunu gördü.. sadece kocasından isteklerde bulunup onun yapmasını beklemek yerine kocasının fikirlerinide dikkate alacaktır..
çünkü insan anası babası bile olsa güvenemiyor..

:KK54::KK71:........................

X