- 1 Eylül 2010
- 114
- 2
valla tebrik ediyorum sizi...topic'in son sınırını zorlamışsınızz..bensiz bensizz alemler yapmalar. adamm dövmeler...oku okuı bitiremedim yahuuu:)))) ben işten güçten çalışırken başımı kaldıramıyorumm ki sizz nasıl böle döktürüyonuz anlamadım hee:))
şimdii bakıyorumda sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...bir alada bir kıpırdanmaa var didikk hep birden çöktünüzz noluyorr yaww....
Alacığım umarım gerçekten hersey istwediğin gibi olur..umarım gercekten kocanı tanıyosundur ve bunlar doğru adımlardır.. ...evli olmasak da biz de seviyoruz seviliyoruzz yaşımız da küçük değil hani..bazı seyleri görmeye başladık ufak ufakk.valla ben eşinin yerinde olsaydım eee ama alaa be kafa dagıtıcam dinliycem dedikçe..sen bacadan gırıyorsun:)) tel acarsın..dayanamaz yınee acarsın..telde tatmin olamazsan mail atarsın.. sen normalde hep böyleysen hakketen adamı da anlamak lazım yahuuP (çok mu açık konuştum)..olumsuz birşeyler yazmak değil amacım aslında ama beni bu kadar didikleyen biri olsa hakketen zor olurdu hayatım...inan kendi hayatını bu kadar bir kenara bırakıp eşini bu kadar merkezine koyduğunu bilseydim..(biliyordumda bu kadar oldugunu degıl) yorumlarımı hep bu yönde yazardım..eşini arıyorsun teli açmıyor yaa başına bişeymi geldi diye düşünüyorken yorulmuyonmu ...nerden geliyoo aklına 30 dakıkada mesajını okumadı dıye kötü kötü şeyler..
vallaa ben seni bilirim seni tanırım..eşinide anlattıklarn kadar bilirim..bunca zamandır kalbini döküyorsn burda bize...ben senin eşinden daha değerli biri olduğunu düşünüyorum..ama sen eşini kendinden daha değerli görüyosun..çünkü kendinle ilgili en ufak bir beğenme,övme cümlesi bulamadım yazılarında varsa yoksa eşinin ,görgüsü,merhameti,kültürlülüğü,iyi bir işi, yardım yapınca söylememezliliği,acısı oluncaa rahatsızlık vermesin diye kendne atışı,tipi,parası:))) daha sayıyımmıı...aa pardpnn buldum sanırım bi tanecikk kötü huy inatçi..:))..tipi haricinde hiç biri hakkında yorum yapamam karakteri öyle olabilir ama tipi konusunda seninle aynı fikirde değilim...bu da ben de söyle bir izlenim yaratıyor bu kadın o kadar çok seviyorki ..onu herşeyiyle seviyor o yüzden hep iyi görüyor..iyi gördüğü içinde bize iyiden daha iyi gösteriyor..gibi gelmeye başladı açıkçası..
ayyy neyseee valla bende sevocan gibi olcamm artık susmak en iyisi..ben barışacagınızdan eminim..asla ve asla boşanmak geçmiyordu içimden..tabi ki senin bir kızın ve 14 senelik bir yuvan var ne gelirse ardına koyma..bundan da yanayım ama bu kadar armut piş ağzıma düş..canımı nedense sıktı..birazcık kendini ağırdan alsaydın..değerden satsaydın ne çıkardıki...ama sanıtım benim yaşantım bu karakterle sabit..seninki olmadığından çelişiyor olabiliriz..aslında nedense içimden bir ses burdaki yazılarımın bir kısmını kızlarda yazmak istediler ama hevesini kursagında bırakmayalım alacımın boşver deyip yazmadılar...günah keçisi ben olayım dedim..canım tek istediğim bugünlük mutluluk değil daimi mutluluk kapısının kilidini bulmak..başka bir niyetim yok inan..olsa bukadar dil dökermiyim...
tam olarak bugün bende aynı şeyleri yazmak istedim ama azcık yumuşatmaya çalıştım daha yeniyim hiçbirinizi tanımıyorum diye... umarım şu an çok mutlu saatler geçiriyordur alacık.. umarım biz düşündüklerimizde yanılırız..