:))) hah gülerim ben bunaa 38-40 beden neymişş ben ne gelinler gördümm..kilolu ne kadar da güzellerdi oysaki...
gelin dediğin güzell olur..olsun diyede zaten dünyada 1 çeşit gelinlik yok binbir model bin bir çeşit var:)) kısalar için uzunlar için cok zayıf..balık et..kilolu ..hepsinin ayrı bir kesimi ayrı bir modeli var...
o yüzden sen zayıflamazsan bile gelinlik sana illaki çok yakışır:))) misall..bir arkadaşım, gelinliğini hazır değil yapım istiyordu..yıllardır kesip sakladığı gelinlik modelini bakırköyde cok iyi tanınmış bir yere götürdükk..adam demez mii..ee iyi de kızım bu model sana gitmez ki hiç hayallerindeki gibi olmaz..bunun modelii uzunlar için sen ortaboyunda altındasın sana şunu şunu yapalımm dedi..ki gerçektende harikaaa bir gelin oldu..
Görümcenin yaptığını hiç tasvip etmedimm..senin huzurunu kaçırmaya ne hakkı var tabi ama kınamadım da açıkçası kızda cidden uhde kalmış olabilir..hee diyeceksin benden niye alıyor acısını işte o konuda cidden ayıp etmiş..ama en azından uyuzluğundan değil uhdesinden yapmış ,cevabı zaten senın yerıne başkası vermeside cukkkk oturmuşşş pisicikk..sen hiçç o tatlı canını yokmaa yanim..
ayrıcaa görümcen için 26 -27 yaşında dedin ve sonuçta ablası dedin...merak ettim, müstakbel eşin kaç yaşında?
Ya tamam da o şekilde evlenmeyi kendisi seçmiş.
Ailesi asla ama asla o şekilde evlendirmek istememiş ki hala hepsi söylüyo bize bunu nasıl yaptı diye.
Kayınvalidem arada ağlar filan.
Üstelik evlendiği, uğruna ailesini ezip geçtiği adamı bir görseniz...
İtin kopuğun teki.
Hatta adamın ailesi de öyle karışık hep.
Bizimle ilgili konular açıldığında kayınvalidem de arada huzursuzlanır.
Ben anlıyorum onunkini.
Sonuçta kim olsa düşünür kendi kızıma yapamadım edemedim elin kızına neler yapıyorum diye.
Ama beni aramayan sormayan, 15 dk mesafede oturduğumuz halde bir kez evine davet etmemiş olan görümcem yapınca içime oturdu ne yalan söyleyeyim.
Nişanlım benden bir kaç ay büyük canım
Zaten çizelgedeki çocuk resimlerini de ondan seçtim
Bakalım birbirimizi büyütebilcek miyiz
Bu arada punchshe sakın öyle şartlandırma kendini.
Amcam yengemin 2. eşi ama amcamın ilk evliliği.
25 senedir evliler 2 tane de aslanlar gibi oğulları var.
Yengem gelinlik de giymiş, düğün de olmuş, balayına da çıkmışlar.
Sen Allahtan mutluluğu dile canım