Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyim bacım seni sormalı neler yapıyon yok ben geç yatarımda genelde kız pc de bana sıra gelmiyo kim kaparsa ama doğru yorulunca bende yatamam

ben evde tek oturuyom pc ye.eşim hiç anlamıyo pcden...inan işlerden fırsat bulamıyom...evde olsam daha çok gelirim kk ya.canım bana müsade.iyi geceler.öpt canım seni...

amin inş saglıgına kavuşur saol canım bende iyim ewt bende şimdi cıkcam sanada iyi geceler denefcimmmkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.topigi bu sabah ben açıyorum.hani bana alkış....alkisalkisalkis
iyi haftalar...hayatımız gülücüklerle dolsun....

günaydın kızlar.topigi bu sabah ben açıyorum.hani bana alkış....alkisalkisalkis
iyi haftalar...hayatımız gülücüklerle dolsun....

günaydın denefim kız alkışlamazmıyım senialkisalkisalkis

bol neşeli iyi hafta diliyoruma.s.

ve bütün hanımları tek tek öpüyorumkaydirigubbakcemile3

nerdesiniz kk nın hatunları......kızlar evcil hayvanlar bölümüne köpegimin fotolarını koydum bakmak isterseniz...

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakem ben iyiyim annemle konuştum daha iyi oldum vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug:

ben geldimmm.nasılsınız arkadaşlar...nerdesiniz hadi gelinde bi muhabbetin belini kırak...kaydirigubbakcemile3

evet adıda şeker zaten...çok şeker ...çok sevimli..canım pek denk gelemiyoz.ama sıkı takipçinin bacum...benden kurtuluşun yok ...kaydirigubbakcemile3

ayyy ablam senden kurtulmak ne demeka.s. ...çok öptüm ..ay yerim seni ..kız bi öpem şöyle ..ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…