Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyim biitoosum napayım buraya oturunca dinleniyorum bügün anamı kontrole götürdüm bayağı bi ayakta yorulmuşum işde yapmadım bügün yarına kaldı sabah işler beni bekliyo

eee günaydın için biraz geç ama öptüm hepinizi ..eminecim nasılmış annenin durumu ..görürşürüz.

günaydın günaydın günaydın
güzel yurdumun güzel bacıları
hepinize koccamannnnnnnnnnnnnnnnnnn
öpücüklerrrrr

eee günaydın için biraz geç ama öptüm hepinizi ..eminecim nasılmış annenin durumu ..görürşürüz.

kuusuum bitanem nasılsın bugün yazamadım annem nolsun iyi şimdilik ama dokdor 25 günlük ilaç tedavisine başlanacak dedi gidip gelecez allah bütün hastalara acil şifa versin öpüyorum canımkaydirigubbakcemile3

teyzşum nasılsın cnm benim ananem iyiymiş çoksevindim bende arayamadım görümcemin gelini doğum yaptı bütün gün onun yanındaydım bebek düşük kiloda olduğu için kan şekeri düşüyo onunla uğraştık şu saatte inşallah anneye vermişlerdir valla çok üzüldüm senağlamasenağlama

gözünüz aydın teyzoşum bebişiniz olmuş rahatsızlığıda düzelir inşallah annanende tedavi başlayacak hayırlısı bakalım öptüm canım dizi var gidemde seyredemkaydirigubbakcemile3

kuusuum kaydirigubbakcemile3denefçim kaydirigubbakcemile3biitoosuum kaydirigubbakcemile3canelçim kaydirigubbakcemile3 emine44 kaydirigubbakcemile3sevvalçimkaydirigubbakcemile3 meryemtaze kaydirigubbakcemile3 canlarım nassın keyifler iyidir inş:dance:

hoşgelmişsin bacımmm
sen nasılsın bi yaramazlık yoktur umarımmm

iyidir canım senden naber sende keyifler nasıl benim koca yeni işten geldi beraber dondurma yiyoz:icecream: sende istermisin ikram edebilirima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…