• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

heyyyy selam ben geldim yoktum hafta sonum müthiş ma aile birlikte dinlendik ..siz nasılsınız sehernazım ..çok sağol cnm ..mahçup oluyorum ..keşke birgün sizinlede tanışabilsek ..emine yide senide çok isterim görmeyi ..ama denef ablamıda öyle ,gülse ablamı ..oooo çok ya ..negüzel olur şartlar elverse ..hayal belki olur ..

bitoşum ablam benim be öptüm seni ...birileri gelirse çağırsın beni ben kk da geziniyorum by .

iyi geceler kızlar nasılsınız kuusuum canım ne kadar güzel olur görüşsek imkansızda değil dağ dağa kavuşmaz ama insan insana kavuşur diye bi laf var bellimi olur hiçmi yolun istanbula düşmez denefimde oyle ay hali bile güzel

mrba arkadaşlar malesef havalardan grib oldum:a015: bigüneş birüzgarsenağlama allahtan annem yanımdada bana bakıyo yorgan döşek yatıyorum ben oldum siz olmayın kendinize iyi iyi bakın çok öptümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

huuuuuuuu teyzoşlarım bacılarım beni nie yanlız bırakıyosunuz:1shok::a015:
seni yanliz birakirmiyiz canim benim ,teyze anne yarisi öptüm
heyyyy selam ben geldim yoktum hafta sonum müthiş ma aile birlikte dinlendik ..siz nasılsınız sehernazım ..çok sağol cnm ..mahçup oluyorum ..keşke birgün sizinlede tanışabilsek ..emine yide senide çok isterim görmeyi ..ama denef ablamıda öyle ,gülse ablamı ..oooo çok ya ..negüzel olur şartlar elverse ..hayal belki olur ..

bitoşum ablam benim be öptüm seni ...birileri gelirse çağırsın beni ben kk da geziniyorum by .
kusum cok öptüm gülüm görüsürükkaydirigubbakcemile3
selam biitoosum bacum iyiyiz seni sormalı
iyiyim canim allaha sükür sagliginiza duaciyiz
mrba arkadaşlar malesef havalardan grib oldum:a015: bigüneş birüzgarsenağlama allahtan annem yanımdada bana bakıyo yorgan döşek yatıyorum ben oldum siz olmayın kendinize iyi iyi bakın çok öptümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cok gecmis olsun,ah anneler olmasa nolur haller öptüm canimkaydirigubbakcemile3

selam kızlar bende geldim deruş hoşgeldin canım

denefcim canımmm nassın hastanız nasıl oldu sizleri görünce dayanamadım bende katılıyım sohbete

biitooscumm sen nassın bacummm

sehernazım hoş geldin guzum.hastamız aynı...yavaş yavaş iyileşsede artık bir an önce ayaga kalkabilse...dua ediyoz .
ben iyiym umarım sende iyisindir...şimdi yatmaya gidiyom.malum sabah iş var.
İYİ GECELER KIZLAR..

Back