huuuuuuuu teyzoşlarım bacılarım beni nie yanlız bırakıyosunuz:1shok::a015:
selamlar bacular nassinizzzzz
merhaba arkadaşlar ben geldiğimde genelde kimse olmuyo topikte tanışamadık hanımlar sizlerle
eminem sobeledim seni...nasılsın canım.senide uykumu tutmadı.ben yorunlunca hemen uyuyamıyom ya...
site cnm zaten bendede bağımlılık yaptı kalkamıorum iyiyim cnm napayım evde öleee oturuooruz
seni yanliz birakirmiyiz canim benim ,teyze anne yarisi öptümhuuuuuuuu teyzoşlarım bacılarım beni nie yanlız bırakıyosunuz:1shok::a015:
kusum cok öptüm gülüm görüsürükkaydirigubbakcemile3heyyyy selam ben geldim yoktum hafta sonum müthiş ma aile birlikte dinlendik ..siz nasılsınız sehernazım ..çok sağol cnm ..mahçup oluyorum ..keşke birgün sizinlede tanışabilsek ..emine yide senide çok isterim görmeyi ..ama denef ablamıda öyle ,gülse ablamı ..oooo çok ya ..negüzel olur şartlar elverse ..hayal belki olur ..
bitoşum ablam benim be öptüm seni ...birileri gelirse çağırsın beni ben kk da geziniyorum by .
iyiyim canim allaha sükür sagliginiza duaciyizselam biitoosum bacum iyiyiz seni sormalı
mrba arkadaşlar malesef havalardan grib oldum:a015: bigüneş birüzgarsenağlama allahtan annem yanımdada bana bakıyo yorgan döşek yatıyorum ben oldum siz olmayın kendinize iyi iyi bakın çok öptümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?