Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakem ben iyiyim annemle konuştum daha iyi oldum vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug:

cnm Allah kavuştursun ..en yakın zamanda inş ..kimsesiz değilsinki .bak biz varız teyzenler var ..öpüyorum ..canişkom.Şeniz

günaydın topiğin uyuyan bayanlarııı ben kargalar kahvaltısını yapmadan kalktım belkim banada veririler die amaa nerdeee topiği ben açtım bereketli olur inşalllah:Saruboceq:

günaydın topiğin uyuyan bayanlarııı ben kargalar kahvaltısını yapmadan kalktım belkim banada veririler die amaa nerdeee topiği ben açtım bereketli olur inşalllah:Saruboceq:

günaydın canımmm ehh anatarın yerini bulan acıyo uyuyan bayanlar diyince yaaa üstüme alınıyom ne var azcukun sizden biraz fazla yatıyom aminnn bacım bereketli olur

ben geldim ...nasılsınız hatunlar.
akşam öle tek başıma kaldım topikte...korktum ya..kaydirigubbakcemile3

nasılsınız kızlar neler yaptınız bakem denefim kuusuum biitoosum canelim seher bacım hepiciğinizi öpem benmi geç kalmışım herkez uğramış hele bi gezip geleyim

sehernazcım aminde bnm cnm sıkıldı ya bulaşık makinem bozuldu ..ya ağılycam şimdi ..

ahhh canımm aminnn dememmi sakın kız aglama dayanamam berarber oturur aglarızsenağlama

canımmm bende geldim yetişemedim gitmiştin vala topikde in cin top oynuyo :1ninca:

ay üzülme be ben gelir yıkarım sana ne olcak elimemi yapışırkaydirigubbakcemile5

canım kuusuuma mı gidiyon aaa benide götür bacım

sehernazcım aminde bnm cnm sıkıldı ya bulaşık makinem bozuldu ..ya ağılycam şimdi ..
merhaba kusum nassin canem ya olsun üzme kendini yapilir öptüm cok
canımcımmm günaydınnn inş günlerimiz çooook çoook güzel olsunkaydirigubbakcemile3

canımcım bende seni kocaman öptüm sizlerle kötü olmak mümkünmüŞenizŞeniz

selamlar canlar cok öptüm sizi görüsürükkkkkkaydirigubbakcemile3

ayyy kıyamam ben abam sana..:teselli:sen öyle yanlız olunca bi ıslık çal nerdeysem uçarak gelirim ..
canımmmm..gel seni bende bi öpem...Şeniz

ohhh ablacım öptü beni ..canım ..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canımcım bende seni kocaman öptüm sizlerle kötü olmak mümkünmüŞenizŞeniz
ay kıyamam yavruz...olunmaz demi :1no2:...bende olamıyom valla ..bide bağımlılk yapmasanız:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile5
ay üzülme be ben gelir yıkarım sana ne olcak elimemi yapışırkaydirigubbakcemile5

ay ay canımsın ..ya ..söylemen bile yeter ..ne diyceğimi bilemedimsenağlama...çok sağol ..ya sizi buyüzden seviyom bennnnn:1hug:a.s.a.s.
nasılsınız kızlar neler yaptınız bakem denefim kuusuum biitoosum canelim seher bacım hepiciğinizi öpem benmi geç kalmışım herkez uğramış hele bi gezip geleyim
sağol bidenem ben iyiyim:lepi: ..inş sende iyisindir...gülüm denk gelemdik bitürlü..:içelim:çakalım şöyle.

tamam tamam sustum yerimseniben...ağlama ağlama..gel oynayalım gamyoncuiremsu..geçti artık ..kaydirigubbakcemile5
gelirken canel72 ye .bitoşuma.emineme,denefimede haber vermeyi unutma ..oldumu kaydirigubbakcemile..boşverin bulaşığı..ben size börekler açayım tatlılar yapayım cokacimcoook..götürürüz ..balkonda ...ohhhmis gibinde çay demlerim ...kaynatırız valla:roflol::roflol:

merhaba kusum nassin canem ya olsun üzme kendini yapilir öptüm cok

selamlar canlar cok öptüm sizi görüsürükkkkkkaydirigubbakcemile3

evet ablam ya yapılırda o benim en büyük yardımcımdı ..ıyyyy ben bide hiç sevmem bulaşık yıkamayı yaaaa...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…