iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakem ben iyiyim annemle konuştum daha iyi oldum vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug:
günaydın topiğin uyuyan bayanlarııı ben kargalar kahvaltısını yapmadan kalktım belkim banada veririler die amaa nerdeee topiği ben açtım bereketli olur inşalllah:Saruboceq:
günaydın ..canelcim ..iyisindir inş ..cnm ..öptüm .hepinizin günü dünden güzel olsun ..
ayyy ablam senden kurtulmak ne demeka.s. ...çok öptüm ..ay yerim seni ..kız bi öpem şöyle ..ŞenizŞeniz
günaydın ..canelcim ..iyisindir inş ..cnm ..öptüm .hepinizin günü dünden güzel olsun ..
sehernazcım aminde bnm cnm sıkıldı ya bulaşık makinem bozuldu ..ya ağılycam şimdi ..
sehernazcım aminde bnm cnm sıkıldı ya bulaşık makinem bozuldu ..ya ağılycam şimdi ..
ben geldim ...nasılsınız hatunlar.
akşam öle tek başıma kaldım topikte...korktum ya..kaydirigubbakcemile3
ay üzülme be ben gelir yıkarım sana ne olcak elimemi yapışırkaydirigubbakcemile5
merhaba kusum nassin canem ya olsun üzme kendini yapilir öptüm coksehernazcım aminde bnm cnm sıkıldı ya bulaşık makinem bozuldu ..ya ağılycam şimdi ..
canımcımmm günaydınnn inş günlerimiz çooook çoook güzel olsunkaydirigubbakcemile3
ben geldim ...nasılsınız hatunlar.
canımcım bende seni kocaman öptüm sizlerle kötü olmak mümkünmüŞenizŞeniz
ayyy kıyamam ben abam sana..:teselli:sen öyle yanlız olunca bi ıslık çal nerdeysem uçarak gelirim ..ben geldim ...nasılsınız hatunlar.
canımmmm..gel seni bende bi öpem...Şeniz
ay kıyamam yavruz...olunmaz demi :1no2:...bende olamıyom valla ..bide bağımlılk yapmasanız:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile5canımcım bende seni kocaman öptüm sizlerle kötü olmak mümkünmüŞenizŞeniz
ay üzülme be ben gelir yıkarım sana ne olcak elimemi yapışırkaydirigubbakcemile5
sağol bidenem ben iyiyim:lepi: ..inş sende iyisindir...gülüm denk gelemdik bitürlü..:içelim:çakalım şöyle.nasılsınız kızlar neler yaptınız bakem denefim kuusuum biitoosum canelim seher bacım hepiciğinizi öpem benmi geç kalmışım herkez uğramış hele bi gezip geleyim
ahhh canımm aminnn dememmi sakın kız aglama dayanamam berarber oturur aglarızsenağlama
canımmm bende geldim yetişemedim gitmiştin vala topikde in cin top oynuyo :1ninca:
canım kuusuuma mı gidiyon aaa benide götür bacım
merhaba kusum nassin canem ya olsun üzme kendini yapilir öptüm cok
selamlar canlar cok öptüm sizi görüsürükkkkkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?