günaydınlar olsun herkese hayırlı cumalarrrr bugün hava süperhihoyyyt annemde yanımda keyfime diycek yok tabi arada kiloda vermişim onada sevinmiyo degilim:lepi: çok öpüyorum arkadaşlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selamlar canlar hayirli ve bereket dolu bir cuma diliyorum hepinize öptüm
iyi aksamlar arkadaslar sehernaz bende öpüyorum canim nasilsinkaydirigubbakcemile3
günaydınlar arkadaşlar sehernazım dogrusun valla keyfim baya yerinde busıralar rabbim bozmasın busıralar kafama takılan tek şey şu ehliyetim var ama 4-5 senedir araba kullanmadıgım için unutmuşum yeniden nasıl kullanıcam bilemiyorum cesaretimi toplayamıyorum neyse grşrz öptüm
günaydın şekerler.bugün hava çok güzel.ısıtmasada güneş kendini gösteriyo.bende mutluyum.ablamlar burda.ailemle beraberim.yegenlerim burda.daha ne istiyeyimki.sevdiklerimle beraberim.herkes mutlu olsun.kimse üzülmesin...:Saruboceq:
biitoosum canım nassınn iyi hfta sonları iyi gezmeler
iyiyim canim sanada iyi hafta sonlari gezmek nerde islerden vakit bulunmuyor valla görüsürüz öptüm
kuusuum karizmatik bacımm buluşmanızdaki resimlere baktım ohhh sefanız olsunsositososito
sefalari olsun valla oh ne güzel bayildim imrendim insallah bizede kismetolur bir gün:Saruboceq:
bacım sanada iyi pazarlarhanımlar iyi günler iyi pazarlar nasılsınız
merhaba hanımlar nasılsınız benide aranıza alırmısınız
selamlarr nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?