Bütün iller Toplandık,Toplandık....

allah keyfini daim ettsin canım inş daha da kilo verirsin anneçik de yanınnda ohh süper
sositososito

evet cok haklisin canim cok güzel degilmi bende imrendim valla iyi geceler canim görüsürüz kaydirigubbakcemile3

günaydınlar arkadaşlar sehernazım dogrusun valla keyfim baya yerinde busıralar rabbim bozmasın busıralar kafama takılan tek şey şu ehliyetim var ama 4-5 senedir araba kullanmadıgım için unutmuşum yeniden nasıl kullanıcam bilemiyorum cesaretimi toplayamıyorum neyse grşrz öptüm

günaydın şekerler.bugün hava çok güzel.ısıtmasada güneş kendini gösteriyo.bende mutluyum.ablamlar burda.ailemle beraberim.yegenlerim burda.daha ne istiyeyimki.sevdiklerimle beraberim.herkes mutlu olsun.kimse üzülmesin...:Saruboceq:

iyi hafta sonlari arkadaslar,denefcigim mutlu olmana sevindim canim benim insallah hep mutlu olunalkisalkisalkis:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

selam canım cesaretini toplayıp kulanman lazım kullandıkca ögrenirsin ilk hemen trafige cıkma yoların boş oldugu zaman sabah erken saatlerde kullan korkun çıksın benim ablamda aldı ama araba olmayıncada ilerletemedi gayret bacım bi cesaret hadi bakalım kim tutar meryemtazeyii:hooray:

ohh hep böyle mutlu ol canım çokk sevimdim ewt kimseler üzülmesin kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

biitoosum canım nassınn iyi hfta sonları iyi gezmeler

kuusuum karizmatik bacımm buluşmanızdaki resimlere baktım ohhh sefanız olsunsositososito

sefalari olsun valla oh ne güzel bayildim imrendim insallah bizede kismetolur bir gün:Saruboceq:

sefalari olsun valla oh ne güzel bayildim imrendim insallah bizede kismetolur bir gün:Saruboceq:

ewt inş tanışıp devam ettirmek arkadaşlıgı güzel

hanımlar iyi günler iyi pazarlar nasılsınız
bacım sanada iyi pazarlar

merhaba hanımlar nasılsınız benide aranıza alırmısınız

selam canım hoşgeldin herzaman bekleriz

selamlarr nasılsınızzz

selam canım

slm bacular ben geldim anam köye gitti :çok üzgünüm: 6ay yok teyzoşlarım burda artık her gün onlara giderimmm:):)::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…