Bütün iller Toplandık,Toplandık....

emine44 nasılsın arkadaşım.....keyifler iyidir inş ..

kuusuum canım iyiyim iyi olmaya çalışıyoruz sende iyisin valla hızlısın sana yetişemiyorum bi bakıyorum yazmışsın bi bakıyorum çıkmışsın yakalıyamıyorum seni ben her zaman giremiyorum hadi çook öpüyorumm

ayyy ne yapayım canım ya ne zaman dolu olcağım belli olmuyo mecbur hızlı hızlı topiklere bakınıp çıkıyorum ...o yüzden bak gene misafir gelcekmiş benyine gecenin bi saatine kadar giremem ...:1shok:

saol canımmm kuusuum bizdede misafir eksik olmaz allah eksik etmesin bide bizim pazarımız var pazar günleri biraz alış veriş birazda dolanıp geliyoruz böyle geçiyo çokkk öpüyorum

arkadaşlar hepinize güzel hafta sonları diyorumm

bitşuuum gelmiş ama başka kimse yok ...pazar diye herhalde bide dün sevgililer günü olunca ...hıhıhı

günaydın iyi haftalar

selam kızlar bol keyifli günler diliyorum hepinizehihoyyythihoyyyt
dün gece kuzey egede deprem oldu 3:50 gibi duyan varmı?ben çok korktum:1shok:uyuyamadım bile sabah yattım hatta..çok yağmur yapdığında hep deprem olucak gibi gelir zaten yine de oldu...:çok üzgünüm:

Allah korusun, tabiki korkulur, canim gecmis olsun,benim bütün ailem izmirde duydugum zaman cok korkuyorum.:çok üzgünüm:

selam bacılar.nasılsınız.deryacıgım geçmiş olsun.umarım tez zamanda öksürügün gecer bacım..:Saruboceq:a.s.
diger kızlar sizler nasılsınız.bençok iyiyim.dün pazardı geç gelebildim kk ya..kimsecikler yoktu..
hepinize güzel haftalar diliyorum.sevgiyle,saglıkla kalın dostlarım...:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…