denef ablacım sende bir gülden girdin.laptop tan çıktın :roflol:..valla biz kadınlar da az değiliz hani...
ama bacım ya bak elalemin kocasına..laptop alıyo..bakalım benimki ne alcek...kıskanıyok ama...kaydirigubbakcemile3
ay keşke koyabilseydin resimleri çok merak ettim yaptıklarını.dekorasyona meraklıyımdır uyumlu eşyalar yada birbirini tamamlayan eşyalara falan..burda görmek çok hoş olur canım.ama görmesekte ellerine ve emeğine sağlık:hooray:yerimseniben[/Q
Hoş duyguların için teşekkürler . Şeniz keşke el becerilerim kadar nettede başarılı olabilsem. senağlama Ama öğretmiyor benim küçük sıpaları :Saruboceq: . Netin başına geçtilermi ancak kendilerini oyalıyorlar. gamyoncuiremsu
Ben anne olarak onlara yıllarca her şeyi öğrettim ama onlar bana biraz zaman ayırıp netin inceliklerini öğretmiyorlar senağlama . Bende kendi kendime ancak bu kadar öğrendim.klava:
Öpüldünüz şekerler.
canım valla bilsem ben sana öğretirdim ama bende bilmiyorum inan:uhm: sevgililer günü için güzel resimler koyayım dedim onu bile beceremdim yavvavatarımı falan değiştirmeyi biliyom sadece.eklentileri bile çoklu yapmayı yeni keşfettim
canım valla bilsem ben sana öğretirdim ama bende bilmiyorum inan:uhm: sevgililer günü için güzel resimler koyayım dedim onu bile beceremdim yavvavatarımı falan değiştirmeyi biliyom sadece.eklentileri bile çoklu yapmayı yeni keşfettim
Arkadasim valla bende aynen sadece onlari yapabiliyorum,ha bu arada merhaba,neyse yavas yavas ögreniriz her halde selamlarkaydirigubbakcemile3
günaydınlar 81 ilin tüm güzel hatunları
slm arkadaşlar nasılsınız kimse yok muuusenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?