Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın arkadaşlarım.bugün sevgililer günü ..sevgililer gününüz kutlu olsun.
eşime dedimki artık sevgililer günü geliyo bi gül alırsın dedim..hatun dedi biz sevgilimiyiz ...karı kocayız dedi.tabi bu arada hediyedende yırttı hain koca..klava:
ama dedim benim bi arkadaşıma eşi laptop almış....

günaydınnnnnnnnnn sevgililer gününüz kutlu olsun

aşk sorumluluktur,bağlanmaktır...umarım sorumluluklarla dolu bir yıl olur sevgililer günüz kutlu olsun..sevgili demek sadece eş,koca,karşı cins demek değildir...:asigim:

denef ablacım sende bir gülden girdin.laptop tan çıktın :roflol:..valla biz kadınlar da az değiliz hani...

herkesin sevgililer günü kutlu olsun :Saruboceq:istediğiniz bütün hediyeleri alırsınız umarım :asigim: tabiiki bende :Saruboceq:

ama bacım ya bak elalemin kocasına..laptop alıyo..bakalım benimki ne alcek...kıskanıyok ama...kaydirigubbakcemile3

ya laptop olayına bende çok takıntılıyım ama bakalım ...bugün olmaz ama bigün süpriz bişekilde geliceğini biliyorum....bende kızkanıyom valla haklısın...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar hafta sonunuz güzel geçer umarım ..benim kocişim gitti yok bugün belki biraz kızımı çıkarıcam bende kalkarsa tabii...öptüm hepiciğinizi.

izmir86 burayada geldim yoksun izmirdede yoksun .bak şimdi ..denk geliriz herhalde ...senide öptüm canım ...sehernaz,mürgizinannesi,denef72,kardelen,deryacox vediğer arkadaşlarım ...harika bir hafta sonu geçirirsiniz inş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…