selam bacılar.nasılsınız.deryacıgım geçmiş olsun.umarım tez zamanda öksürügün gecer bacım..:Saruboceq:a.s.
diger kızlar sizler nasılsınız.bençok iyiyim.dün pazardı geç gelebildim kk ya..kimsecikler yoktu..
hepinize güzel haftalar diliyorum.sevgiyle,saglıkla kalın dostlarım...:enbuyukkk:
selam bacılar.nasılsınız.deryacıgım geçmiş olsun.umarım tez zamanda öksürügün gecer bacım..:Saruboceq:a.s.
diger kızlar sizler nasılsınız.bençok iyiyim.dün pazardı geç gelebildim kk ya..kimsecikler yoktu..
hepinize güzel haftalar diliyorum.sevgiyle,saglıkla kalın dostlarım...:enbuyukkk:
slm kıslar nasılsınız ben çok üzgünüm cenazemiz vardı ondan giremedim bi kaç gündür allah hiç kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin
slm kıslar nasılsınız ben çok üzgünüm cenazemiz vardı ondan giremedim bi kaç gündür allah hiç kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin
Allah korusun, tabiki korkulur, canim gecmis olsun,benim
bütün ailem izmirde duydugum zaman cok korkuyorum.:çok üzgünüm:
sagol denefcim. gececege benzemiyor bu öksürük. kac gün oldu. hala devam...
sanada sevdiklerinle iyi haftalar dilerim denefcima.s.
amin canım.başınız sağolsun.vefat eden neyinizdi?
arkadaşlar bütün iller karma toplanalım ne dersiniz....ayrı illerde oturmamıza ragmen.başka illerdede yaşamışızdır hepimiz...mesela ben sakaryada dogdum.düzcede oturuyorum...nazilli,ısparta,sakarya,denizli illerinde yaşadım...ya sizler, hangi illerde yaşadınız.ve hala o ili unutamadınız..mesela ben nazilliyi asla unutamam.çocukluk yıllarım orda geçtii.arkadaşlarım ordaydı.zaman malesef hayat şartları bizi düzceye sürükledi... yinede benim baba topragım.çok seviyorum düzceyi...
ben sakaryada dogdum ıstanbulda buyudum mersınde okudum sonra yıne ıstanbul sakarya derken omrum gectı yaw hehe ama herzaman tek tercıhım SAKARYAM DIR...
övünmekte çok haklıyım;çünkü SAKARYALIYIM....
saol bacımmm canımmm güzel dileklerin için ben iyimm inş sende iyisindir bende sana iyi hafta sonları diyorum çokkkk öpüyorummm kaydirigubbakcemile3
sağ ol denef cim iyi dileklerin için sende iyi hafta geçirmen dileğiyle sağlıcakla kal
sagol denefcim. gececege benzemiyor bu öksürük. kac gün oldu. hala devam...
sanada sevdiklerinle iyi haftalar dilerim denefcima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?