• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın arkadaşlarım.bugün sevgililer günü ..sevgililer gününüz kutlu olsun.
eşime dedimki artık sevgililer günü geliyo bi gül alırsın dedim..hatun dedi biz sevgilimiyiz ...karı kocayız dedi.tabi bu arada hediyedende yırttı hain koca..:oklava:
ama dedim benim bi arkadaşıma eşi laptop almış....:utangac:

günaydınnnnnnnnnn sevgililer gününüz kutlu olsun

08.gif

aşk sorumluluktur,bağlanmaktır...umarım sorumluluklarla dolu bir yıl olur sevgililer günüz kutlu olsun..sevgili demek sadece eş,koca,karşı cins demek değildir...:asigim:

denef ablacım sende bir gülden girdin.laptop tan çıktın :roflol:..valla biz kadınlar da az değiliz hani...kaydirigubbakcemile4

herkesin sevgililer günü kutlu olsun :Saruboceq:istediğiniz bütün hediyeleri alırsınız umarım :asigim: tabiiki bende :Saruboceq:

ama bacım ya bak elalemin kocasına..laptop alıyo..bakalım benimki ne alcek...kıskanıyok ama...kaydirigubbakcemile3

ya laptop olayına bende çok takıntılıyım ama bakalım ...bugün olmaz ama bigün süpriz bişekilde geliceğini biliyorum....bende kızkanıyom valla haklısın...kaydirigubbakcemile3

ay keşke koyabilseydin resimleri çok merak ettim yaptıklarını.dekorasyona meraklıyımdır uyumlu eşyalar yada birbirini tamamlayan eşyalara falan..burda görmek çok hoş olur canım.ama görmesekte ellerine ve emeğine sağlık:hooray:yerimseniben[/Q

Hoş duyguların için teşekkürler . Şeniz keşke el becerilerim kadar nettede başarılı olabilsem. senağlama Ama öğretmiyor benim küçük sıpaları :Saruboceq: . Netin başına geçtilermi ancak kendilerini oyalıyorlar. gamyoncuiremsu
Ben anne olarak onlara yıllarca her şeyi öğrettim ama onlar bana biraz zaman ayırıp netin inceliklerini öğretmiyorlar senağlama . Bende kendi kendime ancak bu kadar öğrendim. :oklava:

Öpüldünüz şekerler.

canım valla bilsem ben sana öğretirdim ama bende bilmiyorum inan:uhm: sevgililer günü için güzel resimler koyayım dedim onu bile beceremdim yavv:utangac:avatarımı falan değiştirmeyi biliyom sadece.eklentileri bile çoklu yapmayı yeni keşfettim:utangac::utangac:

canım valla bilsem ben sana öğretirdim ama bende bilmiyorum inan:uhm: sevgililer günü için güzel resimler koyayım dedim onu bile beceremdim yavv:utangac:avatarımı falan değiştirmeyi biliyom sadece.eklentileri bile çoklu yapmayı yeni keşfettim:utangac::utangac:

Arkadasim valla bende aynen sadece onlari yapabiliyorum,ha bu arada merhaba,neyse yavas yavas ögreniriz her halde selamlarkaydirigubbakcemile3

selam kızlar hafta sonunuz güzel geçer umarım ..benim kocişim gitti yok bugün belki biraz kızımı çıkarıcam bende kalkarsa tabii...öptüm hepiciğinizi.

izmir86 burayada geldim yoksun izmirdede yoksun .bak şimdi ..denk geliriz herhalde ...senide öptüm canım ...sehernaz,mürgizinannesi,denef72,kardelen,deryacox vediğer arkadaşlarım ...harika bir hafta sonu geçirirsiniz inş ...

Back
X