• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam bacılar.nasılsınız.deryacıgım geçmiş olsun.umarım tez zamanda öksürügün gecer bacım..:Saruboceq:a.s.
diger kızlar sizler nasılsınız.bençok iyiyim.dün pazardı geç gelebildim kk ya..kimsecikler yoktu..
hepinize güzel haftalar diliyorum.sevgiyle,saglıkla kalın dostlarım...:enbuyukkk:

saol bacımmm canımmm güzel dileklerin için ben iyimm inş sende iyisindir bende sana iyi hafta sonları diyorum çokkkk öpüyorummm kaydirigubbakcemile3

selam bacılar.nasılsınız.deryacıgım geçmiş olsun.umarım tez zamanda öksürügün gecer bacım..:Saruboceq:a.s.
diger kızlar sizler nasılsınız.bençok iyiyim.dün pazardı geç gelebildim kk ya..kimsecikler yoktu..
hepinize güzel haftalar diliyorum.sevgiyle,saglıkla kalın dostlarım...:enbuyukkk:

sağ ol denef cim iyi dileklerin için sende iyi hafta geçirmen dileğiyle sağlıcakla kal

slm kıslar nasılsınız ben çok üzgünüm cenazemiz vardı ondan giremedim bi kaç gündür allah hiç kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin

sagol denefcim. gececege benzemiyor bu öksürük. kac gün oldu. hala devam...
sanada sevdiklerinle iyi haftalar dilerim denefcima.s.

selam kızlar hepinize keyifli günler diliyorum

Allah korusun, tabiki korkulur, canim gecmis olsun,benim
bütün ailem izmirde duydugum zaman cok korkuyorum.:çok üzgünüm:

amin canım cümlemizi korusun.

sanada geçmiş olsun canım

arkadaşlar bütün iller karma toplanalım ne dersiniz....ayrı illerde oturmamıza ragmen.başka illerdede yaşamışızdır hepimiz...mesela ben sakaryada dogdum.düzcede oturuyorum...nazilli,ısparta,sakarya,denizli illerinde yaşadım...ya sizler, hangi illerde yaşadınız.ve hala o ili unutamadınız..mesela ben nazilliyi asla unutamam.çocukluk yıllarım orda geçtii.arkadaşlarım ordaydı.zaman malesef hayat şartları bizi düzceye sürükledi... yinede benim baba topragım.çok seviyorum düzceyi...

ben sakaryada dogdum ıstanbulda buyudum mersınde okudum sonra yıne ıstanbul sakarya derken omrum gectı yaw hehe ama herzaman tek tercıhım SAKARYAM DIR...
övünmekte çok haklıyım;çünkü SAKARYALIYIM....

canel72 başnız sağolsun evet genç ölümü çok acı oluyo ..aslında ölümün genci yaşlısı yok acı iişte yakıp geçiyo allah geride kalanlara sabır ..ölenede rahmet versin .canım evet bizde ayınsaatlerde sallandık herhalde sizde kütahya depreminden etkilendiniz saabah7.28 gibi bizde sallandık ...çok korktum ya ..

ben sakaryada dogdum ıstanbulda buyudum mersınde okudum sonra yıne ıstanbul sakarya derken omrum gectı yaw hehe ama herzaman tek tercıhım SAKARYAM DIR...
övünmekte çok haklıyım;çünkü SAKARYALIYIM....

hoş geldin canım.sefalar getirdin.bende yarı sakaryalıyım.aslında sakaryada dogmuşum devlet hastanesinde.kaydirigubbakcemile3babamdan dolayı düzceliyim..gençligim sakaryada geçti.sakaryayı çok seviyorum. ablam yaşıyo sakaryada..

saol bacımmm canımmm güzel dileklerin için ben iyimm inş sende iyisindir bende sana iyi hafta sonları diyorum çokkkk öpüyorummm kaydirigubbakcemile3

bende seni çok öpüyorum.Allahıma çok şükürler olsun iyiyim.

sağ ol denef cim iyi dileklerin için sende iyi hafta geçirmen dileğiyle sağlıcakla kal

tesekkürler gülüm.nasılsın..

umarım iyileşmişşindir canım...saglık seninle olsun...

Back
X