Bütün iller Toplandık,Toplandık....

evet canlar.ben ancak gelebidim ... kayınvalidemin rahatsızlıgıyla ugraşıyoruz.dün akşam kk yı açtım gelecektim topige.... hastalandı, agırlaştı çıkmak zorunda kaldım.bu akşamda heralde gelemem.ama hep aklımdasınız.inanın arkadaşlarım insanın ailesinden bi hastası olunca çok morali bozuluyo...
yeni gelen arkadaşlara bile hoş geldiniz diyemedim..kusura bakmayın...
HOŞ GELDİNİZ ARKADAŞLARIM SEFALAR GETİRDİNİZ.UMARIM TOPİGİMİZDE GÜZEL DOSTLUKLAR KURARSINIZ.SEVGİLERİMLE..

oda ayrı güzel bişey.bende beceremem diye onları denemedim hiç:1no2: bence sende çok marifetlisin onları yapmakta kabiliyet ister kaydirigubbakcemile5ellerine sağlık kızın güle güle kullansın

çok geçmiş olsun canım.allah şifalar versin kayınvalidene:a015:

Cok gecmis olsun,insallah en yakin zamanda iyilesir kayinvaldeniz.Güzel dostluklar kurmayi bende umuyorum,görüsmek üzere arkadasim sevgiler.kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım.allah şifalar versin kayınvalidene:a015:

Cok gecmis olsun,insallah en yakin zamanda iyilesir kayinvaldeniz.Güzel dostluklar kurmayi bende umuyorum,görüsmek üzere arkadasim sevgiler.kaydirigubbakcemile3

çok tesekkür ederim arkadaşlarım.umarım en kısa zamanda uzun uzun muhabbet etme fırsatıda buluruz.sevgilerimle

denef arkadaşım çoook geçmiş olsun canım kayınvalidene allah şifalar versin

Arkadaşım kızının odasındaki sandalyelerin örgü yüzünü çok merak ettim. Resim koyabilirsen merakımı gidermiş olursun. Bendede el sanatları gırla gidiyor. Ben kendimi aştım. Salon takımıma vitrine sehpalara koltuklara takım yüz diktim. Gören hayran kalıyor. Ama benden resim istemeyin ben net özürlüyüm resim koyamıyorum.

Öpüldünüz şekerler.Şeniz

hayırlı cumalar arkadaşlarım..sevgilerimle
sehernazım çok tesekkürler canım...insallah tez zamanda iyileşir kayınvalidem...

ay keşke koyabilseydin resimleri çok merak ettim yaptıklarını.dekorasyona meraklıyımdır uyumlu eşyalar yada birbirini tamamlayan eşyalara falan..burda görmek çok hoş olur canım.ama görmesekte ellerine ve emeğine sağlık:hooray:yerimseniben

merhaba hatunlaryerimsenibenhepinize hayırlı cumlar:1hug:neşeniz bol olsun,dertsiz tasasız günler diliyorum herkezea.s.a.s.

Hepinize hayirli cumalar,,gününüzün saglikli,mutlu ve neseli gecmesi dilegiyle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sizede hayırlı cumalar..
hayırlı cumalar arkadaşlarım..sevgilerimle
sehernazım çok tesekkürler canım...insallah tez zamanda iyileşir kayınvalidem...

ablacım evet allah acil şifalar versin ..ablam ...sanada kolaylık sabır tabi diğer bakanlarada ...

evet bencede koyabilseydi iyi olurdu ..sende koysana resimleri güzel olur ..bide evim güzel evim bölümünü inceledinmi hiç.. orda çok güzel fikirler var..

selam hanımlar cumanız mübarek olsun

canım sanada hayırlı cumalar...
merhaba hatunlaryerimsenibenhepinize hayırlı cumlar:1hug:neşeniz bol olsun,dertsiz tasasız günler diliyorum herkezea.s.a.s.
amin canım sanada öyle öptüm..
[QUOT
E=sehernaz;5299390]saol bacım seninde cuman mübarek olsun

arkadaşlar hepinizin cuması hayırlı olsun gününüz güzel olsun :Saruboceq:[/QUOTE]
sanada hayırlı cumalar arkadaşım ..öptüm..
Hepinize hayirli cumalar,,gününüzün saglikli,mutlu ve neseli gecmesi dilegiyle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amanin bitoşum ne yapıyon konuşamıyoz ya bitürlü ablaların güzeli ...sanada hayırlı cumalar..

kızlar bnm bu gün günüm vardı o yüzden yeni gelebildim ..bu gün kendimi çok iyi hissediyorum ..günde bana zayıflamışsın ..çok iyi görünüyosun ..ne güzel olmuşsun gibi iltifatlarda bulundular ..acayip iyi geldi ...öptüm hepinizi...

sanada hayırlı cumalar arkadaşım ..öptüm..

amanin bitoşum ne yapıyon konuşamıyoz ya bitürlü ablaların güzeli ...sanada hayırlı cumalar..

kızlar bnm bu gün günüm vardı o yüzden yeni gelebildim ..bu gün kendimi çok iyi hissediyorum ..günde bana zayıflamışsın ..çok iyi görünüyosun ..ne güzel olmuşsun gibi iltifatlarda bulundular ..acayip iyi geldi ...öptüm hepinizi...[/QUOTE]

Iyi olduguna cok sevindim kusum ya öpüldünüz.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…