fatma hale sen baya beceriyon bu işi ben daha çok ev dekorları örüyorum paspas banyo takımı gibi ..giysi olarak pek beceremedim ...bende şimdi sandalyelrime daha doğrusu kızımın odasındaki sandalyelere yüz örüyorum çok güzel oldu ....senin ellrine sağlık....
evet canlar.ben ancak gelebidim ... kayınvalidemin rahatsızlıgıyla ugraşıyoruz.dün akşam kk yı açtım gelecektim topige.... hastalandı, agırlaştı çıkmak zorunda kaldım.bu akşamda heralde gelemem.ama hep aklımdasınız.inanın arkadaşlarım insanın ailesinden bi hastası olunca çok morali bozuluyo...
yeni gelen arkadaşlara bile hoş geldiniz diyemedim..kusura bakmayın...
HOŞ GELDİNİZ ARKADAŞLARIM SEFALAR GETİRDİNİZ.UMARIM TOPİGİMİZDE GÜZEL DOSTLUKLAR KURARSINIZ.SEVGİLERİMLE..
evet canlar.ben ancak gelebidim ... kayınvalidemin rahatsızlıgıyla ugraşıyoruz.dün akşam kk yı açtım gelecektim topige.... hastalandı, agırlaştı çıkmak zorunda kaldım.bu akşamda heralde gelemem.ama hep aklımdasınız.inanın arkadaşlarım insanın ailesinden bi hastası olunca çok morali bozuluyo...
HOŞ GELDİNİZ ARKADAŞLARIM SEFALAR GETİRDİNİZ.UMARIM TOPİGİMİZDE GÜZEL DOSTLUKLAR KURARSINIZ.SEVGİLERİMLE..
çok geçmiş olsun canım.allah şifalar versin kayınvalidene:a015:
Cok gecmis olsun,insallah en yakin zamanda iyilesir kayinvaldeniz.Güzel dostluklar kurmayi bende umuyorum,görüsmek üzere arkadasim sevgiler.kaydirigubbakcemile3
çok tesekkür ederim arkadaşlarım.umarım en kısa zamanda uzun uzun muhabbet etme fırsatıda buluruz.sevgilerimle
fatma hale sen baya beceriyon bu işi ben daha çok ev dekorları örüyorum paspas banyo takımı gibi ..giysi olarak pek beceremedim ...bende şimdi sandalyelrime daha doğrusu kızımın odasındaki sandalyelere yüz örüyorum çok güzel oldu ....senin ellrine sağlık....
Arkadaşım kızının odasındaki sandalyelerin örgü yüzünü çok merak ettim. Resim koyabilirsen merakımı gidermiş olursun. Bendede el sanatları gırla gidiyor. Ben kendimi aştım. Salon takımıma vitrine sehpalara koltuklara takım yüz diktim. Gören hayran kalıyor. Ama benden resim istemeyin ben net özürlüyüm resim koyamıyorum.
Öpüldünüz şekerler.Şeniz
selam hanımlar cumanız mübarek olsun
Arkadaşım kızının odasındaki sandalyelerin örgü yüzünü çok merak ettim. Resim koyabilirsen merakımı gidermiş olursun. Bendede el sanatları gırla gidiyor. Ben kendimi aştım. Salon takımıma vitrine sehpalara koltuklara takım yüz diktim. Gören hayran kalıyor. Ama benden resim istemeyin ben net özürlüyüm resim koyamıyorum.
arkadaşım inan bende beceremiyorum çok araştırdım ama yazılandan pek bişey anlayamadım ama bitince söz koyucam resimleri ..oldumu canım olmadı albüme eklerim ordan bakarsınız...azkaldı bikaç gün içinde biter...süslemeleri kaldı..
Öpüldünüz şekerler.Şeniz
sizede hayırlı cumalar..
hayırlı cumalar arkadaşlarım..sevgilerimle
sehernazım çok tesekkürler canım...insallah tez zamanda iyileşir kayınvalidem...
ay keşke koyabilseydin resimleri çok merak ettim yaptıklarını.dekorasyona meraklıyımdır uyumlu eşyalar yada birbirini tamamlayan eşyalara falan..burda görmek çok hoş olur canım.ama görmesekte ellerine ve emeğine sağlık:hooray:yerimseniben
selam hanımlar cumanız mübarek olsun
amin canım sanada öyle öptüm..merhaba hatunlaryerimsenibenhepinize hayırlı cumlar:1hug:neşeniz bol olsun,dertsiz tasasız günler diliyorum herkezea.s.a.s.
Hepinize hayirli cumalar,,gününüzün saglikli,mutlu ve neseli gecmesi dilegiyle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sanada hayırlı cumalar arkadaşım ..öptüm..sizede hayırlı cumalar..
ablacım evet allah acil şifalar versin ..ablam ...sanada kolaylık sabır tabi diğer bakanlarada ...
evet bencede koyabilseydi iyi olurdu ..sende koysana resimleri güzel olur ..bide evim güzel evim bölümünü inceledinmi hiç.. orda çok güzel fikirler var..
canım sanada hayırlı cumalar...
amin canım sanada öyle öptüm..
[QUOT
E=sehernaz;5299390]saol bacım seninde cuman mübarek olsun
arkadaşlar hepinizin cuması hayırlı olsun gününüz güzel olsun :Saruboceq:
ay keşke koyabilseydin resimleri çok merak ettim yaptıklarını.dekorasyona meraklıyımdır uyumlu eşyalar yada birbirini tamamlayan eşyalara falan..burda görmek çok hoş olur canım.ama görmesekte ellerine ve emeğine sağlık:hooray:yerimseniben[/Q
Hoş duyguların için teşekkürler . Şeniz keşke el becerilerim kadar nettede başarılı olabilsem. senağlama Ama öğretmiyor benim küçük sıpaları :Saruboceq: . Netin başına geçtilermi ancak kendilerini oyalıyorlar. gamyoncuiremsu
Ben anne olarak onlara yıllarca her şeyi öğrettim ama onlar bana biraz zaman ayırıp netin inceliklerini öğretmiyorlar senağlama . Bende kendi kendime ancak bu kadar öğrendim.klava:
Öpüldünüz şekerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?