Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyi akşamlar herkese

bu sene bahar yüzünü göstermedi kış havası yaşıyoruz burda

neyse sülümanı izleyim biraz şehzadem uyurken

hoş geldin deryacım nerelerdesin evet ya bir türlü ısınamadık

hoş geldin canımmm

hoş geldin bacım sefalar getirdin .hayırlısı olsun senin için .bir ömür boyu inşallah mutlu olursunuz:)

evet yıkadım ablam keşke yıkamaz olaydım .2 halı yıkadım kuratmaya hava ısınmadıki...bende yıkamaya verecektim .aman dedim koçişin cebinden para çıkmasın .güya cimrilik yaptım daha da yoruldum yani...

hoşbuldum emine abla
valla fırsat bulamaz oldum girmeye

yorgun ve uykusuz geçiyor günlerim
öperim tabi denef teyzesi

görüşmek üzere :79:

iyi geceler kızlarrrrr
iyi geceler denefim
he valla havalr düzeliyo bacım gelki gezek

slmm kızlar bende aslen balıkesirliyim ama eşimin işi gereği istanbuldayızz 2sene olacak neredeyse ama bi türlü alışamadım buraya belki hiç tanıdığım olmadığı içinde olabilirrrr balıkesiri sevmezdim küçüçük diye ama şimdi memleketimi özlüyorummm ..bakalım istanbuldan sonra nerde oturacağız

ahhhh bana istanbul deme oraya nasıl alışılmaz nasıl sevilmez ben istanbulluyum ama bende eşimin işi gereği doğudayım ve istanbula kesin dönüş yapıcağımız günlerin hayalini kuruyorum... Geçen hafta ist deydim ama dönüşü o kadar zor geldiki ...

canım benim istanbulla pek alakam yok sarıgazide oturuyoruz biliyorsundur belki küçücük gelişmemiş hiçbirşey yok yani birde buradaki halk pek türkçe konuşmuyo o yönden sıkıntı çekiyorum zaten sen istanbulluymuşsun memleketini elbet seversin birde eşlerimiz aynı meslekten galiba başka topikden tanıyorum seni biliyorsun gece gündüz çalışıyorlar gezmeye falan vakit olmuyo evdeyim hep o biraz sıkıyor beni

selamlar arkadaslar nasilsiniz iyilikler diliyorum yeni gelen arkadaslarda hos gelmisler sefalar getirmisler

aa evet şimdi dikkat ettim aynı meslekteler o taraf öyle galiba pek bilmiyorum oraları ben şişlide oturuyordum ama ben istanbulda olsaydım seni gezdirirdim banada burası zor geliyor bende hep evdeyim iki sene sonra inş. ist deyim gün sayıyorum resmen...

selamlar arkadaslar nasilsiniz iyilikler diliyorum yeni gelen arkadaslarda hos gelmisler sefalar getirmisler
sllmm saolasınn iiyiz sen nasılsınn.. bu arada hoşbuldukkkk

ayyy ne ii olurdu dimiii gezerdik vallahavalla bende buradan gitmek için gün sayıyorum ama daha 2sene var sen istanbulaaaa biz doğuyaaa hihihiii

selam canlar .
yeni arkadaşlarımız gelmiş ... hoş geldiniz sefalar getirdiniz topigimize...

insan alıştıgı topraklara hasret kalıyo gurbette olunca.....bende düzceye taşınınca pek sevememiştim ...sonra burda evlendim .annem var burda... bide çevrede edinince zamanla ,düzcemden kopamam ... başka yerde nefes alamam zannediyorum .ama insan oglu herşeye alışıyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…