iyi akşamlar herkese
bu sene bahar yüzünü göstermedi kış havası yaşıyoruz burda
neyse sülümanı izleyim biraz şehzadem uyurken
Gününüz aydın olsun kızlar bugün neşe dolu olun :) bende istanbulda doğDum 12 yaşıma kadar sarıyerde yaşadım sonra giresun/göreleye taşındık ordanda 17 yaşımda tekrardan istanbula geldikgelmemeyi tercih ederdim orası bambaşka ya... suandada ümraniyede oturuyorum nişAnlıyım ve tekrardan inş. göreleye yerleşebilirim evlenince :87:
Gününüz aydın olsun kızlar bugün neşe dolu olun :) bende istanbulda doğDum 12 yaşıma kadar sarıyerde yaşadım sonra giresun/göreleye taşındık ordanda 17 yaşımda tekrardan istanbula geldikgelmemeyi tercih ederdim orası bambaşka ya... suandada ümraniyede oturuyorum nişAnlıyım ve tekrardan inş. göreleye yerleşebilirim evlenince :87:
kız ne farmı kendi oturduğm evin bahçesi
farm baçeden bir ara yeğenim yapıyodu oda şimdi çalışıyo hepsini kaldırdı
halıları yıkamaya başladınmı kolay gele halı yıkamak çok yoruyo insanı ben artık yapamıyom
yıkamaya vericem bacım valla yaşlandık artık
iyi akşamlar herkese
bu sene bahar yüzünü göstermedi kış havası yaşıyoruz burda
neyse sülümanı izleyim biraz şehzadem uyurken
hu hu ben geldimm beni özledinizmi kıslarrrrrr
slmm kızlar bende aslen balıkesirliyim ama eşimin işi gereği istanbuldayızz 2sene olacak neredeyse ama bi türlü alışamadım buraya belki hiç tanıdığım olmadığı içinde olabilirrrr balıkesiri sevmezdim küçüçük diye ama şimdi memleketimi özlüyorummm ..bakalım istanbuldan sonra nerde oturacağız
ahhhh bana istanbul deme oraya nasıl alışılmaz nasıl sevilmez ben istanbulluyum ama bende eşimin işi gereği doğudayım ve istanbula kesin dönüş yapıcağımız günlerin hayalini kuruyorum... Geçen hafta ist deydim ama dönüşü o kadar zor geldiki ...
canım benim istanbulla pek alakam yok sarıgazide oturuyoruz biliyorsundur belki küçücük gelişmemiş hiçbirşey yok yani birde buradaki halk pek türkçe konuşmuyo o yönden sıkıntı çekiyorum zaten sen istanbulluymuşsun memleketini elbet seversin birde eşlerimiz aynı meslekten galiba başka topikden tanıyorum seni biliyorsun gece gündüz çalışıyorlar gezmeye falan vakit olmuyo evdeyim hep o biraz sıkıyor beni
selamlar arkadaslar nasilsiniz iyilikler diliyorumyeni gelen arkadaslarda hos gelmisler sefalar getirmisler
sllmm saolasınn iiyiz sen nasılsınn.. bu arada hoşbuldukkkkselamlar arkadaslar nasilsiniz iyilikler diliyorumyeni gelen arkadaslarda hos gelmisler sefalar getirmisler
aa evet şimdi dikkat ettim aynı meslekteler o taraf öyle galiba pek bilmiyorum oraları ben şişlide oturuyordum ama ben istanbulda olsaydım seni gezdirirdimbanada burası zor geliyor bende hep evdeyim iki sene sonra inş. ist deyim gün sayıyorum resmen...