Bütün iller Toplandık,Toplandık....

sllmm saolasınn iiyiz sen nasılsınn.. bu arada hoşbuldukkkk:KK34:

ayyy ne ii olurdu dimiii gezerdik vallaha:21:valla bende buradan gitmek için gün sayıyorum ama daha 2sene var sen istanbulaaaa biz doğuyaaa hihihiii:KK52:

ohhh ben bitircem o zamana :KK52: allah seni kurtarsın bacım ne diyeyim zor buralar...

selam canlar .:KK16::KK16:
yeni arkadaşlarımız gelmiş ... hoş geldiniz sefalar getirdiniz topigimize...
:KK71::KK71:
insan alıştıgı topraklara hasret kalıyo gurbette olunca.....bende düzceye taşınınca pek sevememiştim ...sonra burda evlendim .annem var burda... bide çevrede edinince zamanla ,düzcemden kopamam ... başka yerde nefes alamam zannediyorum .ama insan oglu herşeye alışıyo ...

Tşk ederim... Evet öyle düşünüyor ama mecbur kalınca alışılmayacak birşey yok zaman öyle de geçiyor böylede...

iyi akşamlar herkese :KK3:

sülümanı kaçırdım yaa sonuna yetiştim hürrem yine doğurmuş hey maşşallahh :KK53: fabrika baya sağlammış :KK1: e tabi 3 tane daha doğuracak :KK53: önemli bişey oldu mu başka :26: emine abla denef abla izliyorsunuzdur mutlaka :))

görüşmek üzere :79:

hg deryam .izledim tabi kaçırmadım:21::21:
hürrem eski sevdigiyle karşılaştı orda bitti.habire dogum sahnesi izledik yine:KK60::KK60::KK60:

hg deryam .izledim tabi kaçırmadım:21::21:
hürrem eski sevdigiyle karşılaştı orda bitti.habire dogum sahnesi izledik yine:KK60::KK60::KK60:

hb ablacım
sonunu izleyebildim birtek
:KK60::KK60::KK60: kadın doğum rolünü iyi yapıyor ama sülümann sülümann diye bağırdımı yine :KK60::KK60:

hayırlı cumalar hayırlı günlerrr kıslarrr:KK16::KK16::KK16:

deryacım evet sülümannn gelsinnnn diye cıgırdııııı :84::84::84::84::84:

hayırlı cumalar arkadaşlar ..kayınvalide bende olunca ben ancak gelebildim .evde heç işim bitmiyo .yemek bulaşık yemek bulaşık böle gidiyo bütün gün :KK14:
sülüman sülüman diye çıgırdı yine hürrem sultan .:KK60::KK60:töbe töbe bişey dicem şimcik olmucak :26::
sonra kk beni sansürlücek :KK9::KK9::KK9:

hayırlı cumalar arkadaşlar ..kayınvalide bende olunca ben ancak gelebildim .evde heç işim bitmiyo .yemek bulaşık yemek bulaşık böle gidiyo bütün gün :KK14:
sülüman sülüman diye çıgırdı yine hürrem sultan .:KK60::KK60:töbe töbe bişey dicem şimcik olmucak :26::
sonra kk beni sansürlücek :KK9::KK9::KK9:

slm kıslarr söle bacım söle içinde kalmasın :KK1:valla kadın ne doğurganmış be her bölümde hamile anacım bu ne bölee ama ne hikmetse hiç yaşlanmıyolar yaa :KK53::KK53:

daha 53günlük teyzesi küçücük:emir_bebek:

:nazar::nazar: Allah bağışlasın

valla doğurmak o kadar kolay olsaydı herkes sülüman diyerek doğururdu :KK1:
şimdiki ebeler insanı nerdeyse dövecek bağırma ıkın diyip duruyorlar biri karnıma bir bastırdı gözlerim karardı 1 ay kendime gelemedim kemiklerimin sancısından :KK52:

hayırlı akşamlar arkadaşlar
bende 8 aylık ölen bebegimi normal dogum yaptım .tırstım valla gerçi benim ebem çok anlayışlıydı ... 3. bebegimi sezaryan oldum korkumdan...:KK14:

X