denef bacımmm geç oldu amaa dogum günün kutlu olsunnnn canımmm
düğünde yapmışısınız hayırlı olsunnn bi ömür olsun inş
eminecim nasilsin canim iyilikler diliyorum öptüm seni görüsmek üzere
teşekkür ederim canım....evet dügünümüzüde yaptık geldik çok şükür...inşallah bir ömür boyu mutlu olurlar ..sen nasılsın canım ..
sehernazim canim nasilsin iyimisin uzun zamandir ugramiyordum ay özledim valla geliyorum arada canlarima bakiyorum öpüyorum cok karsilasiriz insallah sohbet ederiz biraz
sağol bitomm iyiyim
20 gündür sehernazın yanında istanbuldaydım
yarın dönüyorum eve inşallah bende öpüyorum görüşmek üzere
denefim bitom canlarım saolun şükür iyim netim kesikdi baglandı nihayettt
benim mutfak dökülüyodu ev sahibi yaptırıyo onla ugraşıyorum ev karışmışkene dedim bide badana yaptırayım yaza rahat ederim inş bacılarımm sizleri çokk öpümm bu arada emine bacım bendedydi gitti badana olurken bana yardıma gelcek tekrarr inş
selam dostlar :)
kolay gelsin seherim .bu sene badana işim çok şükür yok ...seneye Allah kerim .yaşarsam yaptırım artık bütün odaları ...cam kapı temizliligi yapıcam bide halılarım var yıkanacak
selammmm .....nasılsınız arkadaşlar .ben çok şükür iyiyim .kalp damar doktoruna çıktım .varis çorabı verdi .çok sıkıntı yapıyo bende .bir ömür giyecekmişim .nasıl dayanacam bilmiyorum .bacaklarımı sıktı..of offff bu hayatta en önemlisi saglıkmış bunu gerçekten anladım .hiç bir şey için, hiç kimseler için üzmemek lazım kendimizi...önce saglık gerisi boş.
hepinizi ALLAHA emanet ediyorum .mucukkk
selammmm .....nasılsınız arkadaşlar .ben çok şükür iyiyim .kalp damar doktoruna çıktım .varis çorabı verdi .çok sıkıntı yapıyo bende .bir ömür giyecekmişim .nasıl dayanacam bilmiyorum .bacaklarımı sıktı..of offff bu hayatta en önemlisi saglıkmış bunu gerçekten anladım .hiç bir şey için, hiç kimseler için üzmemek lazım kendimizi...önce saglık gerisi boş.
Hepinizi allaha emanet ediyorum .mucukkk