Bütün iller Toplandık,Toplandık....

sllmm saolasınn iiyiz sen nasılsınn.. bu arada hoşbuldukkkk

ayyy ne ii olurdu dimiii gezerdik vallahavalla bende buradan gitmek için gün sayıyorum ama daha 2sene var sen istanbulaaaa biz doğuyaaa hihihiii

ohhh ben bitircem o zamana allah seni kurtarsın bacım ne diyeyim zor buralar...

Tşk ederim... Evet öyle düşünüyor ama mecbur kalınca alışılmayacak birşey yok zaman öyle de geçiyor böylede...

iyi akşamlar herkese

sülümanı kaçırdım yaa sonuna yetiştim hürrem yine doğurmuş hey maşşallahh fabrika baya sağlammış e tabi 3 tane daha doğuracak önemli bişey oldu mu başka :26: emine abla denef abla izliyorsunuzdur mutlaka :))

görüşmek üzere :79:

hg deryam .izledim tabi kaçırmadım
hürrem eski sevdigiyle karşılaştı orda bitti.habire dogum sahnesi izledik yine

hg deryam .izledim tabi kaçırmadım
hürrem eski sevdigiyle karşılaştı orda bitti.habire dogum sahnesi izledik yine

hb ablacım
sonunu izleyebildim birtek
kadın doğum rolünü iyi yapıyor ama sülümann sülümann diye bağırdımı yine

hayırlı cumalar hayırlı günlerrr kıslarrr

deryacım evet sülümannn gelsinnnn diye cıgırdııııı :84::84::84::84::84:

hayırlı cumalar arkadaşlar ..kayınvalide bende olunca ben ancak gelebildim .evde heç işim bitmiyo .yemek bulaşık yemek bulaşık böle gidiyo bütün gün
sülüman sülüman diye çıgırdı yine hürrem sultan .töbe töbe bişey dicem şimcik olmucak :26::
sonra kk beni sansürlücek

slm kıslarr söle bacım söle içinde kalmasın valla kadın ne doğurganmış be her bölümde hamile anacım bu ne bölee ama ne hikmetse hiç yaşlanmıyolar yaa

daha 53günlük teyzesi küçücük

Allah bağışlasın

valla doğurmak o kadar kolay olsaydı herkes sülüman diyerek doğururdu
şimdiki ebeler insanı nerdeyse dövecek bağırma ıkın diyip duruyorlar biri karnıma bir bastırdı gözlerim karardı 1 ay kendime gelemedim kemiklerimin sancısından

hayırlı akşamlar arkadaşlar
bende 8 aylık ölen bebegimi normal dogum yaptım .tırstım valla gerçi benim ebem çok anlayışlıydı ... 3. bebegimi sezaryan oldum korkumdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…