Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam canlarrrrr
bugün hava nekadar güzel
dün yağmurdan dışarı çıkamadım
oh mis gibi hava ısınsın artık sıcacık sevgilerrrrrr

selam canlarrrrr
bugün hava nekadar güzel
dün yağmurdan dışarı çıkamadım
oh mis gibi hava ısınsın artık sıcacık sevgilerrrrrr

valla bu günlerde buradada hava süper nasilsin eminecim iyilikler diliyorum cok saglicakla kal insallah hayirli cumalar canim öptüm kocaman

hayırlı akşamlar .burdada havalar çok güzel ..bahçedeki çiçeklerimi kazmaya çalıştım bugün .farmdaki gibi bi tık tıkla oluverse keşke
seherim çok kolay gelsin canım .işin bitince misler gibi oturursun inşallah ..
emine ablam bitoşuum çok öpüyorum sizleride...

canim burasida sicak ay sicagi sevmiyorum ama cok soguda sevmiyorum orta olacak oh ne güzel yapmissin valla farmdaki gibi kolay cok olsa keske kolay liklar versin rabbim denefim bende öptüm cok kib tatlim görüsürüz hayirli hafta sonlari insallah

iyi geceler kızlar nasılsınız
denefim valla sehernaz işleri bitirdi mutfak yenilendi badana boya mis gibi temizliği erken bitirdi
güle güle otursun inşallah
esmerim hoş geldin nerelerdeydin canım
denefim biitommm esmerim seherim hepiciğinizi öptümmmm sağlıkla kalın

sekerlerim hayirli geceler saglik dolu sabahlar insallah öpüldünüz en kokulusundan saglicakla kalin ama mutlu neseli kalin görüsürüz canlar

eminecim iyilikler diliyorum arkadasim sehernazimada cok selam sevgiler oh temizligi bitmis hayirli güzel güle güle otursun insallah öpüyorum sizi kocaman saglikla kalin canlar

günaydınlarrrrr gününüz güzel sağlık sıhatli geçsin bol bereketli günlerrrr

ay bi düştüm sayfadan koşa koşa geldim yine
seher bacımı görmüştüm odamı düştü acep :)
tünaydın arkadaşlar hepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum .esmerim canım nerdeydin bayadır göremedik seni .facedede denk gelemedik
seherim güle güle otur evinde.tadilat vardı desene .onlar eskisin sen eskime:)
canlar ben kaçar birazdan çarşıya gidecegim .kayınvalidem gelcek yarın ..1 ay bende... ihtiyaçlarını almaya gidecegim ...Allaha emanet olun ...

selammmmm kıslarrrrrr
çokkkk şükür bittiiiiiiii ama bende bittimmm valaaa:111::111:
saolun bacılarımm bitom esmerim eminem denefimm munckkkk
denefim daha yeni gitmmedimi kaynannan ne cabukkk sıra sana geldiiiiiiiii:84::84:

selammmmm kıslarrrrrr
çokkkk şükür bittiiiiiiii ama bende bittimmm valaaa:111::111:
saolun bacılarımm bitom esmerim eminem denefimm munckkkk
denefim daha yeni gitmmedimi kaynannan ne cabukkk sıra sana geldiiiiiiiii:84::84:

herkes öle diyo ne çabuk geliyo sıra sana diye
çarçabuk geliyo bana koşturuyo sanki zaman mübarek

iyi geceler kızlarrrrr
anca bana sıra geldi bi bakınayım dedim
denefim günler öyle bi geçiyorki bi bakıyon ayın başı bi bakıyon sonu
allah sana kolaylıklar versin

günaydınlarrrrrr
hava güzel bugün bahçede uğraşayım biraz
hepiciğinize sevgilerrrr öptümmmm

hangi bahçe emine ablam farm dakimi
oysa çabuk biter ..kolay gelsin ablam .bende bugün 2 halı yıkadım .maffoldum ....:78::78::78:

hangi bahçe emine ablam farm dakimi
oysa çabuk biter ..kolay gelsin ablam .bende bugün 2 halı yıkadım .maffoldum ....:78::78::78:

kız ne farmı kendi oturduğm evin bahçesi
farm baçeden bir ara yeğenim yapıyodu oda şimdi çalışıyo hepsini kaldırdı
halıları yıkamaya başladınmı kolay gele halı yıkamak çok yoruyo insanı ben artık yapamıyom
yıkamaya vericem bacım valla yaşlandık artık

iyi akşamlar herkese

bu sene bahar yüzünü göstermedi kış havası yaşıyoruz burda

neyse sülümanı izleyim biraz şehzadem uyurken

Gününüz aydın olsun kızlar bugün neşe dolu olun :) bende istanbulda doğDum 12 yaşıma kadar sarıyerde yaşadım sonra giresun/göreleye taşındık ordanda 17 yaşımda tekrardan istanbula geldik gelmemeyi tercih ederdim orası bambaşka ya... suandada ümraniyede oturuyorum nişAnlıyım ve tekrardan inş. göreleye yerleşebilirim evlenince :87:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…