• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütün gebelikler aynı mıdır?

sid16

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
525
114
303
bundan iki ay önce ilk denememizde kimyasal bir gebelik yaşadım. İlk deneme yaptığımız günde bile aşırı bir bel ve sırt ağrım vardı. hatta eşim tuttu mu acaba demişti de ben ya evet birazdan da aşeririm diye dalga geçmiştim bilmeden. yumurtlama döneminden sonra akıntım hep devam etmişti. aşırı mide gazım vardı. bu tip belirtiler... hamileymişim ama devam etmedi. sevincimiz kısa sürdü.
şimdi yine deniyoruz ama ben hep bu belirtileri görmeye çalışıyorum. ogöremeyince de olmadı diyorum hemen. moralim bozuluyor. bir kez bunları yaşayınca kendimi şartladım sanırım.
İkinci kez hamile kaldığımda durum farklı olur mu ? merak ettiğim bu..

Bence her gebelik farklıdır. Benim 3 kaybım var bu 4. Gebeliğim. Dgrleri cok kısa sürdü ama belirtileri cok farklıydı. İlkinde yerimden kalkamazdim asırı mide bulantisi vardı. Dgrleri de kısmen öyleydi ve belirter vardı. Bu gebeliğimde bebeğimi ultrasonda görmesem hamileyim demiycem:) o kdr rahatım. Hic bı hamilelik belirtisi yasamadım. Erken gebelik belirtilerinin hic biri olmadı bu sefer

Benimde bu üçüncü gebeliğim hepsinde belirtilerim çok farklıydı... oğlumda hiç hamile gibi değildim çok rahat bulantısız ağrısız gebelik geçirdim... ikinci gebeliğimde ikiz bebeklere hamileydim çok kötü gebelik geçirdim hastanelerden çıkamadım aklınıza gelen her yiyecek ve içecekten tiksindim serumlarla besleniyordum sürekli karnım ve belim ağrıdı sağımdan soluma dönerken inliyordum resmen erken doğumla kaybettim bebeklerimi...bu üçüncü gebeliğim ve Allah nasip ederse kızım olacak bunda erken öğrendim gebe olduğumu belirtileri çok erken yaşadım hamile olduğumu adetime 3 gün varken öğrendim 15.ci haftaya kadar bulantılarım oldu bazı yiyeceklerden tiksindim ama sonra geçti... ama her gebeliğimde kasık ve baş ağrısını mide yanmasını çektim ben:31:

benimde ilk gebeliğim kimyasaldı belirtiler aynı olmuyor hatta ben olmadı yine adet olucam sanmıştım diğerinde ise emndim hamile olduğumdan belirtiler çok netti bunda öyle değil o yüzden aynı belirtileri arama canım bende senin gibiydim ama öyle olmuyor :34:

her gebelikte farklı oluyor .. benimde 2 kaybım var .. ilkinde hiç bişey hissetmedim 2 . de aşırı yeme vardı hiç bulantım olmadı rahat bi hamilelik geçirdim 3. de aşırı yeme aş erme vardı bulantı yoktu hiç birinde oda düşükle sonuçlandı ... şimdikinde mide yanması bel ağrısı göğüs ağrısı vs vardı bide kokulardan tiksinme ... her birinde farklı şeyler yaşadım ...

benimde ilk gebeliğim kimyasaldı belirtiler aynı olmuyor hatta ben olmadı yine adet olucam sanmıştım diğerinde ise emndim hamile olduğumdan belirtiler çok netti bunda öyle değil o yüzden aynı belirtileri arama canım bende senin gibiydim ama öyle olmuyor :34:

umarım aynı duyguyu tekrar yaşayabilirim senin gibi... allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla

bende ilk bebeğimi kaybettim. Ondaki belirtilerim olmayınca hamile değilim diyip moralimi bozuyorum.
Tecrübe eden kişilerin paylaşımları faydalı olmuş, teşekkürler..

benimde ilk gebeliğim kimyasaldı belirtiler aynı olmuyor hatta ben olmadı yine adet olucam sanmıştım diğerinde ise emndim hamile olduğumdan belirtiler çok netti bunda öyle değil o yüzden aynı belirtileri arama canım bende senin gibiydim ama öyle olmuyor :KK34:
Çok sukur bende ayni durumdan muzdaribin ilk gebeliğim benimde kalp sesini hic duyamadık ve aldılar simdi 2. Ayım ve bugun adet olmam gerekirken olmadım göğüslerimde Ağrı olmadığı için hamile degilim diye düşünüyordum cunku ilkinde inanılmaz göğüs agrım olmustu çok sagolun ümidimi kaybetmemem gerektiğini anladım

H
her gebelikte farklı oluyor .. benimde 2 kaybım var .. ilkinde hiç bişey hissetmedim 2 . de aşırı yeme vardı hiç bulantım olmadı rahat bi hamilelik geçirdim 3. de aşırı yeme aş erme vardı bulantı yoktu hiç birinde oda düşükle sonuçlandı ... şimdikinde mide yanması bel ağrısı göğüs ağrısı vs vardı bide kokulardan tiksinme ... her birinde farklı şeyler yaşadım ...
angı aralıklarla hamile kaldınız yanı kimyasal gebelikten sonra kac ay gecti? Birde kürtaj mı yaptılar ?

bundan iki ay önce ilk denememizde kimyasal bir gebelik yaşadım. İlk deneme yaptığımız günde bile aşırı bir bel ve sırt ağrım vardı. hatta eşim tuttu mu acaba demişti de ben ya evet birazdan da aşeririm diye dalga geçmiştim bilmeden. yumurtlama döneminden sonra akıntım hep devam etmişti. aşırı mide gazım vardı. bu tip belirtiler... hamileymişim ama devam etmedi. sevincimiz kısa sürdü.
şimdi yine deniyoruz ama ben hep bu belirtileri görmeye çalışıyorum. ogöremeyince de olmadı diyorum hemen. moralim bozuluyor. bir kez bunları yaşayınca kendimi şartladım sanırım.
İkinci kez hamile kaldığımda durum farklı olur mu ? merak ettiğim bu..
Aynı deyil.ben de ilk kimyasal yasadım belirtilerim vardı ama ıkıncı kez hamıle kaldıgımda hıc bır belırtı yasamadım ben ıdrarımdan anlamısdım bır deyısıklık var vucudumda dıye baska hıc bır belırtı yoktu

Aynı deyil.ben de ilk kimyasal yasadım belirtilerim vardı ama ıkıncı kez hamıle kaldıgımda hıc bır belırtı yasamadım ben ıdrarımdan anlamısdım bır deyısıklık var vucudumda dıye baska hıc bır belırtı yoktu
Kaybettikten kac at sonda hamile kaldınız birde kürtaj mı yapmışlardı

H

angı aralıklarla hamile kaldınız yanı kimyasal gebelikten sonra kac ay gecti? Birde kürtaj mı yaptılar ?
Kimyasal gebelik zaten tutunamayıp kendi düşüyor. Kimyasal gebelikten 1 ay sonra aşılama oldum yaşım vardı biraz o yüzden çok beklemedi dr. 7 ay tedavi görmüştüm. Büyük oğlumdab öncede bir düşüğüm var .. çocuklarımın yaş aralığı 5.5 yaş ve 4 yaş olacak abiniz 9 yaşında diğeri 4 yaşına girecek.. yeniside bu ay sonu allahın izniyle doğacak..

Kimyasal gebelik zaten tutunamayıp kendi düşüyor. Kimyasal gebelikten 1 ay sonra aşılama oldum yaşım vardı biraz o yüzden çok beklemedi dr. 7 ay tedavi görmüştüm. Büyük oğlumdab öncede bir düşüğüm var .. çocuklarımın yaş aralığı 5.5 yaş ve 4 yaş olacak abiniz 9 yaşında diğeri 4 yaşına girecek.. yeniside bu ay sonu allahın izniyle doğacak..
Benimkini düşmeyince kürtaj yapmışlardı da ondan sordum Allah bir an önce sağ saglım kucağınıza almak nasip etsin inş

Benimkini düşmeyince kürtaj yapmışlardı da ondan sordum Allah bir an önce sağ saglım kucağınıza almak nasip etsin inş
Amin canım darısıda bütün olmayanlara inşallah.. rabbim isteyen herkeze nasip etsin..

Kaybettikten kac at sonda hamile kaldınız birde kürtaj mı yapmışlardı
Hayır bende 5cı haftada kanamayla dusdu.3 ay sonra hamıle kaldım.bu arada tsh sorunum ve ınsulın dırencım ve polıkıstık overim vardı.metformin diye bir ilac sayesinde tekrar saglıklı hamıle kala bildim cok sukur.

Back