Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ay çok geçmiş olsun.Biraz önce msj gönderdim sana pazartesi sabah ordayım diye.15 gün sonra mı olacaksın şimdi.

Ay çok geçmiş olsun.Biraz önce msj gönderdim sana pazartesi sabah ordayım diye.15 gün sonra mı olacaksın şimdi.

evet yazdım özelden sana cevap canım, sağolun ya k.k.kızları başımda olacaktı amma virüs yüzünden iptal dünya ilaç içiyorum anestezi alamazmışım bebem

Son düzenleme:
evet yazdım özelden sana cevap canım, sağolun ya k.k.kızları başımda olacaktı amma virüs yüzünden iptal dünya ilaç içiyorum anestezi alamazmışım bebem

Allahtan çaresi var.Ben hamileyken olmuştum bronşit üstelik sezeryan bebeğede gelme diyemezssin.Neyse ilaç bitti bronşit gitti bebiş geldi akibin de yaaa.

Son düzenleme:
Allahtan çaresi var.Ben hamileyken olmuştum bronşit üstelik sezeryan bebeğede gelme diyemezssin.Neyse ilaç bitti bronşit gitti bebiş geldi akibin de yaaa.

aaaa kafayı yer insan hamileyken bronşit amanın ben buna razıyım en azından bebek yok şimdi böyle derim 15.gün sonra yazarmışım kızlar hamileyim diye

Benim ....güzel ,huzur, sevgi ,barış, mutluluk dolu yerim ay burayı çok seviyorum

AMAN ÇOK GİZLİ HAYRANI VAR BURANIN NAZARA GELMESİN:)))

Ilaçlarımı içtim meyvemi yedim ıhlamuru mu içtim 10.güne ameliyata hazır olurum inşallah

Son düzenleme:
pişt sarı şeker sen şu muhallebili kurabiye tarifini yaz hele topiğe buradan okur yaparım

Sevgili jelesec im,kibar jelesec im,kızgınlığını bile hemen yenip güzel kalbini gösterebilen jelesec im,güzel huylu,olgun ruhlu Jelesec,YEdiğin içtiğin herşey sağlık olsun vücuduna.İnşallah tez zamanda allahın yardımı,bizlerin duasıyla biran önce kurtulacaksın melek jelesec.

Bizim topiğimiz herkese açık,herkes gelsin içini döksün,mutluluğunu paylaşsın,üzüntülerini yok etsin.

Hayat paylaşınca güzelllll

kızlar kızlar,ben durmam kaçar...naapıyoluuuz??? Kuzu gidi yatıııııp,koç gibi kalkıyoluuuuuz mışııl mışııl uyuyoruz.

Var ya seni yerim kız 20.senelik eşim bu kadar güzel kelimeleri yan yana getirmedi daha

İnşallah bebeğim atlatacağım ailem arkadaşlarım k.k dan tanıdığım melek kızlar sizler yanımda destek siniz çok şanslıyım

karın germede olmadı yalından kasma bu ameliyat da çal istersen atsınlar hastaneden

yooo kasma,baycan ın yanındaa:))

hadi ya...
canım bu kadar yokuşa giden işte mutlaka vardır bir hayır..böyle düşün...

ah be canım arkadaşım, sözüm meclisten dışarı, keşke herkes senin gibi olsa. Olmayanı var, olanı altın gibi göstermeye uğraşmasa Yaşamak istediği hayatı, yaşıyormuşcasına rol forum sayfalarında yapmasa

hatta bestemelodi,ogltkn?
sarı şekerim, taş bebeğim fotolarına uçuyorum hemen

diğer tüm arkadaşlarım hepinize sevgiler, öpücükler...

:81: amanın benim doğrucu davutum gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…