• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Son düzenleme:
yok, daha değil.parayı denkleştirme stresinden ameliyata konsantre olamıyorum, iyi oluyordur belki de:)
19'u için sende durum nasıl canım?

hahahaha, desene bende karın germe ameliyatında çok strese girmeyeceğim zira ona ayırdığım paradan bir miktarını bu ameliyata aktaracağım :ssz: neyse benim zamanım çok o zamana kadar birikir yine param:34: 19.u heyecan korku stres 3.bir arada takılıyoruz :18:durum bu canım az kaldı hemen 24.ü de karın germe ameliyatım dermişim:9:

Son düzenleme:
İyiyim canım ya arada bir okuyup çıktım benim ufaklık mızmız bu ara onu gezdiriyorum :) dualarım seninle canım zaman çabucak geçiyor bugünlerde geçecek hayırlısıyla
Bestem,panterim nasılsınız kızlar ? 6.gün sonra boğaz germe ameliyatım var dualara devam öptüm hepinizi:54::16:

Bugün bir yaramazlık yapiim dedim:32: Ataşehir migros a gittim.Etsiz çiğköftelerden aldım.İçine minik salatalık turşusu,limon ve minnacık acı biberlerden koyuyorlar.Doğğğğru eve geldim.ellerim tir tir titrer vaziyette mutfağa attım kendimi.

Lavaşı yaydım tezgahın üstüne.Ortasına bir dilim yeşil marul seriveedim.Marulların ortasına 4 adet çiğköfteyi sıra sıra dizdim.Yanlarına minik turşu ve jr biberleride ekleyip üstlerine bol sulu limonu sıkıverdim çlıp çlıp diye:8:

Amaniiiin bütün bu yazıp tarif ettiklerim şimdi midemde:24::24::24: Of allaam kimseyi sevdiği bir şeyden mahrum etme yalabbim.Şimdi karnım tok,sırtım pek kahvemi yudumluyorum.

Siz neler yapiyorsunuz bu topiğin güzeller güzelleri ??:34:

Beyaz tevşaan, seni çok merak eder oldum.Arkadaşım azaldı bu aralar kendime yeni arkadaşlar arıyorum forumda ahahahahahah.:8::8: Kim söylemişti, bak bunu

hatırlayamadım valla Jelesec.Neyse çok hoşuma gidiyor bu saptama arada çeşni olsun diye yazıyorum.

Beyaztavşanım senin operasyon ayın kaçındaydı? Aralık 19 gibi kaldı sanki aklımda.Doğru mudur acaba?:44:

Bugün bir yaramazlık yapiim dedim:32: Ataşehir migros a gittim.Etsiz çiğköftelerden aldım.İçine minik salatalık turşusu,limon ve minnacık acı biberlerden koyuyorlar.Doğğğğru eve geldim.ellerim tir tir titrer vaziyette mutfağa attım kendimi.

Lavaşı yaydım tezgahın üstüne.Ortasına bir dilim yeşil marul seriveedim.Marulların ortasına 4 adet çiğköfteyi sıra sıra dizdim.Yanlarına minik turşu ve jr biberleride ekleyip üstlerine bol sulu limonu sıkıverdim çlıp çlıp diye:8:

Amaniiiin bütün bu yazıp tarif ettiklerim şimdi midemde:24::24::24: Of allaam kimseyi sevdiği bir şeyden mahrum etme yalabbim.Şimdi karnım tok,sırtım pek kahvemi yudumluyorum.

Siz neler yapiyorsunuz bu topiğin güzeller güzelleri ??:34:

canım çekti valla :1: akşam bende gideyim alayım o zaman.

Back