Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesiniz canlar:)
Jelesec im malesef birisine msj attım.Sana 10 dak.beklemem lazım.Mail attım ordan bak:)
nlglpd hanım duşunu al ve mekanına gel e postadan dedikodu olmaz buradan yap yiyorsa
Jelesec im malesef birisine msj attım.Sana 10 dak.beklemem lazım.Mail attım ordan bak:)
a aaaa ne dedikodusuuu??? ben kiiim dedikodu yapmak kim:122: hiç bilmem vallahi
tek tek yazarım bak buraya şimdi ameliyat öncesi beni de kattın dedikodunun içine :26:hiiiiiiiç sevmem halbuki
Hay allaam ya kuru iftira ya...ah ogülatakanem beniiim nerdesiin.Gel kurtar beni bu jelesec bacısından
gelmez canım gelmez gülüm gelmez yavrum ah gelmez
Ben köpekleri gezdirip gelene kadar dinle bunu:)))))))))))))))))))))))))))
TRT-TSM-Koro-Akşam olur sabah olur yar gelmez - YouTube
Allah senin tependen baksın emi, açtım çalıyor şimdi gelmez canım gelmez yavrum ogltknem gelmez:2:
Beyaz tevşanıım biz burdayıız sen nasılsıın??
iyi diyelim, iyi olsun:)sen nasılsın?
topik, ilk günlere göre sessizleşince korktum:)
bu çatlak kızlar ile e.postadan yazışıyorduk orada küfür argo konuşmak serbest canım sen nasılsın heyecan var mı?
yok, daha değil.parayı denkleştirme stresinden ameliyata konsantre olamıyorum, iyi oluyordur belki de:)
19'u için sende durum nasıl canım?
korkma beyaz tavşan bizler hep beraberiz :118: ve hep buralardayız bil ki arazi olduysak ya telde dedikodu yada e.mailde dedikodu yapıyoruz
Bestem,panterim nasılsınız kızlar ? 6.gün sonra boğaz germe ameliyatım var dualara devam öptüm hepinizi
Bugün bir yaramazlık yapiim dedim Ataşehir migros a gittim.Etsiz çiğköftelerden aldım.İçine minik salatalık turşusu,limon ve minnacık acı biberlerden koyuyorlar.Doğğğğru eve geldim.ellerim tir tir titrer vaziyette mutfağa attım kendimi.
Lavaşı yaydım tezgahın üstüne.Ortasına bir dilim yeşil marul seriveedim.Marulların ortasına 4 adet çiğköfteyi sıra sıra dizdim.Yanlarına minik turşu ve jr biberleride ekleyip üstlerine bol sulu limonu sıkıverdim çlıp çlıp diye
Amaniiiin bütün bu yazıp tarif ettiklerim şimdi midemde Of allaam kimseyi sevdiği bir şeyden mahrum etme yalabbim.Şimdi karnım tok,sırtım pek kahvemi yudumluyorum.
Siz neler yapiyorsunuz bu topiğin güzeller güzelleri ??