şu ameliyat bi geçsin bebeğim durun ne bakalım toplanırız inşallah zaten biz 3.5.kişi sık toplanıyoruz bakarız duruma
ok sen bilirsin nasıl istersen öyle olsun şeker.Kaçtım ben işim var biraz.Gelirim belki işim bitince bayy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu ameliyat bi geçsin bebeğim durun ne bakalım toplanırız inşallah zaten biz 3.5.kişi sık toplanıyoruz bakarız duruma
Rabbit bak bizim kızlar böyle ameliyata gireceğim içmeye gidelim diyorlar yoldan çıkarır bunlar adamı
Uyuz....
ahahaha bu mesajı görmeden ben daha fikrimi söyledim içme konusunda..
"yoldan çıkanlar" olsun başlığın adı bu bağlamda:)
Gel kardeşim gel bu kadar gerdirilmiş canlı ilk kez görürsün valla.Gerdiklerini bir arada Ercan bey bile görmedi.
ahahaha bu mesajı görmeden ben daha fikrimi söyledim içme konusunda..
"yoldan çıkanlar" olsun başlığın adı bu bağlamda:)
İşte bu görmeden tanımadan güven vermek almak gerçekten güzel.Senin ameliyata daha çok var ben senden önceyim üstelik.En yakın jelesece nin ameliyatı.Sizler bilirsiniz uyarsa herkese en önemlisi jelesece ye uyarsa tabii.
ahahaha, cidden zararlı bu başlık germe sonrası..yok, ben giremem anacım, korkarım..şimdi bile yanaklarım gerildi..germe demişken....:)))
ben 21 Aralık'a kadar yokum ya. İçerseniz bile ben gelince de isterim valla..
kızlar resim nasıl yükleniyo ya albüm
tarih ve işlem ne senin canım?
Gel kardeşim gel bu kadar gerdirilmiş canlı ilk kez görürsün valla.Gerdiklerini bir arada Ercan bey bile görmedi.
kuzum ben sana dedim çok eğleniyoruz diye bende yalan yok
sensiz içmeyiz gel sen öyle toplanırız
hemen karşıda develi'ye gideriz olmadı:) sonra döner ercan bey'i ziyaret ederiz o kafayla, ahahah.doktorluğa küser adam
develi bizim mekan tanıyorlar artık estetikliler geldi diye masanın etrafında GARSONLAR dört dönüyorlar vallahi ahan da şimdi biri memesini açıp gösterecek diye
şimdiden söylüyorum, germeden sonra 1 ay filan girmem ben bu başlığa.içtiğim suyu püskürttüm yahu, allah da seni güldürsün:)))
güzelim biz klavyenin üstünü tükürüklere çok boğduk bu topikte ciddiyim makyajı akan mı altına kaçıran mı gülmekten astım kırizine giren mi (bu benim) neler gördük neler Ama cidden bak ahanda kızlar yazsınlar her develi buluşması kim neresini yaptırdıysa açar açar sergiler hele bazılarının kini görmek ten ezberledim nlglpd bunlardan biri Garsonlar kalkmayalım diye ne yapacaklarını şaşırır masadaki bitenleri tek kuruş almadan yenilerler mesela o kadar yani düşün durumu
Aneyyyym bi köpiş gezdirmeye gidip geldim. Bu ne kaç sayfa olmuş ya oku oku bitmedi.Bu gece parmaklar çalışıo bakıyorumm