Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım selam..
Çok yüzeysel söylersek: ilk 20 kiloyu 4 ayda falan verdim diyetisyene giderek. İlk başta rahat veriyorsun.
Sonra tam bir salaklık yaparak bıraktım diyetisyene gitmeyi. Nasılsa öğrendim artık diye düşündüm.Ama kontrol altında olmak lazım nolursa olsun.
Sonra sağlıklı beslenerek (birkaç kitap okudum üzerine) 66 civarına kadar indim ama sonra gram veremez hale geldim..
En son da metabolik balans diye bir programa başladım. Şu an onu da yapamıyorum bulunduğum şartlardan dolayı ama tıkanıklığı açtım o programla. Çok da yavaş veriyorum artık ama olsun, napalım. Son 2 aydır da hiptiroid nedeniyle ilaca başladım; çok küçük dozlar gerçi ama belki o da artık yardımcı olur kilo verememe.
Ercan Bey'e ameliyat olacağım, biliyorsundur belki. Vermene gerek yok dedi doktor, hatta ameliyattan sonra bir-iki kilo alsan daha güzel oturur dedi ama ben 55 ile girmek istiyorum ameliyata.
Çok alakasız şeylerden bahsetmemişimdir umarım:) Sen ne kadar vermek istiyorsun?
selam kızlar bende ameliyat olmak şstiyorum ama daha çocukda doğurmak istiyorum o yüzdenn doğurmalarımın bitmesi lazım sanırım dimi
geçmiş olsun , demek spor her zaman sağlığa faydalı olmuyormuş ben bu yüzden spor yapmayı sevmiyorum zaten
hayırlısı olsun,eminim çok kolay ve rahat bir şekilde atlatacaksın ameliyatını. dualarımda olacaksın,ameliyat öncesinde senin için yasin okuyacağım,herşey yolunda gidecek inşallah.
oğlum içinde teşekkürler,şimdiden talipleri var valla ama ben geç buldum oğlumu öyle kolay kolay evermem,cadı kayınvalide bile olabilirim belki
yada
gerilsende gel ,gerilmesen de
ben yeni başladım topiğe ama yinede bende söyleyeyim fikrimi dedim
sabah sabah iş yerinde kahkahayı patlattım.
Ne kadar çok yazmışsınız yahu oku oku bitmedi bşr sürü cevap yazdım sayfa bi kapandı hepsi gitti
nldglp cim çok geçmiş olsun hem üzüldüm okurken hemde affına sığınarak güldüm ay dedim yandık dr zaten jelesec i çözmüş senin olay ve bende ogün epey geç bi saatte mızırdandım dr a biraz dedim 3 müzüde daha ameliyat etmez bu dr
Bittin sen o kadar yazmışsın arkamdan nankör pisi pisi taktım sana kafayı haberin olsun
anam niye gülüyon kız kaza geçirmiş cık cık cık demek ki benim karnımı kötü yapsa doktor gülecen
aman ateş olsan düştüğün yeri yakarsın yeni ameliyat oldun bak karnına tekme atarım
Başına gelene gülmedim tabikide dr un bizden çektiklerine güldüm sen benim karnıma tekme at adamın yaptığı işi boz seni yesin çiğ çiğ
vallahi benden pek bir şey çekmedi sizlerden sonra doktor anlamıştır benim kıymetimi zırt bırt doktoru meşğul ediyorsunuz
karnına vurmam maşallah derim anca
sonucundan bu kadar erken evrede mutlu olman beni de mutlu etti hele dikişinle ilgili söylediklerin ameliyat öncesi tam moral oldu bana güle güle kullan seksü karnını canım
1-Her telden,her demden (Jelesec)
2-Vur vur inlesin,bizim topik eğlensin (Nldglp)
3-Gerilen ve gerilmek isteyenlerin topiği (Ben toprak)
4-Gerdirenler ve gerdirmek isteyenler buraya (Ben toprak)
5-Yoldan çıkanlar (Whiterabbit -beyaztavşanım:)
6-Gerilsen de gel,gerilmesen de (Kartopu)
Arkadaşlar öneriler devam etmektedir.15 Kasım da öneriler bitip,oylamaya geçilecektir.Bilginize
Evet uykum kaçtı.Saate bakın bakalım kaçta yazmışım:126: