Evet bazen hayat o kadar şey öğretiyorki... Rabbim dermansız dert vermesin allahım güzel günler görmeyi nasip etsin hep mutlu ol cananımHu huuu @Mune ben geldiiiimBir felaketler silsilesi sonrası (Allahım beterinden saklasın) işte gene burdayım. Hayat süprizlerle dolu.bir gün öyle,bir gün böyle...Yaşadığımız her travma.üzüntü ve kötü şeyler bizi daha çok olgunlaştırıyor,hayata,insanlığa,yardımlaşmaya,paylaşmaya...dair çok şey öğreniyoruz.Gerçek ile yalancı dostlukları daha iyi görmemizi sağlıyor. Bu arada haliyle elenenler oluyor Her şerde bir hayır var diyerek hayatımıza devam ediyoruz ama hep dersler alarak . ''Bir selam.bin hatır yapar demiş'' atalarımız. Selamın için ,benimle bir hissettiğin için çok teşekkürler.
E ozaman banada atın diyetinizi..ama yatakta yenilenlerden olsunLütfen motive edelim birbirimizi bende yarın start düdüğünü çalıyorum bu kadar ara yeter allahım Bize yardım et
Lütfen motive edelim birbirimizi bende yarın start düdüğünü çalıyorum bu kadar ara yeter allahım Bize yardım et
Öyle oturdum hanım hanımcıksen bu hamarat gelinin mekanda oynamasını göreydin göbek deliğini göstere göstere
E ozaman banada atın diyetinizi..ama yatakta yenilenlerden olsun
ton ton ton ,dardanel ton vaziyetteyim. Ben yazın haşemo giymeyi düşünüyorum,çevreye görüntü kirliliği vermek istemiyorum
Fena motive ettim kendimi akşam Yürüyüşe çıkıyorum tekrardan yoksa haşemo falan kurtarmaz beniton ton ton ,dardanel ton vaziyetteyim. Ben yazın haşemo giymeyi düşünüyorum,çevreye görüntü kirliliği vermek istemiyorum
atım mı k.k ya videoları resimleriÖyle oturdum hanım hanımcık
Fena motive ettim kendimi akşam Yürüyüşe çıkıyorum tekrardan yoksa haşemo falan kurtarmaz benidirek sahilden diskalifiye edilirim :))
sen bu hamarat gelinin mekanda oynamasını göreydin göbek deliğini göstere göstere
Sakın hasenin o en son resimden sonra çilek, dondurma, ve baklava çeşidisildim arkadaşlıktan diyetteyim dedim o resmi atmış ayıp beee burnuna ve gözüne yumruk atasım var
hahahahahahahaha iyimiş
Yapma dur kıyma bu bıngılaatım mı k.k ya videoları resimleri
Sakın hatövbe bi daha yollamam öyle remler
Aaaaa hosgeldin
sen yoktun mekan inledi süslü tüylü nerede diye
Bombasın yarın birlikte squat yapalımakşam yürüdüm şu sugaj mı neyse adı ondan da yaptım ama 20 tane ancamillet 100 yapıyormuş bakalım ne zaman bulurum 100
Watsapp dan at bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?