Alabilirsin topçuyu benim işim şimdilik bitti bende de botoks yok ne vargerçi burnumu 18-19 yaşımdayken yaptırmıştım
Herkes takip ediyor zatenalabilirim demi hay allah razı olsun zaten takipteyim instigramdan eşine kadar gördüm
he he tek botoks var sende
sen bakarsın olmaz uygulama yapmak isteyebilirsinAyrıntıya özelden girsene
Günaydın canım geçmiş olsun ya regli bile insanı mahvediyo bi de diş çok zor çokGunaydin kizlarokudum kaynattiklarinizi acildim disim agriyor , regl geliyor hic keyfim yoktu
Sag ol CanimGünaydın canım geçmiş olsun ya regli bile insanı mahvediyo bi de diş çok zor çok
ihmal etme canımSag ol Canimevet dis agrisi cekilmez oluyor , randevu alayim bari
ihmal etme canımkorkuyorsan sarılabilirim
Vuuuu kavgada bile söylenmez buuuuNe alıncam bee meselazuzu53 hiç de 30 larında gözükmüyor senden bile büyük gösteriyor desem alınır mı alınmaz ama güzel şimdi bişi diyemem ona o kaşlarından heryerde tanırım
Baktı bu kız paçoz sessiz vur ensesine al lokmasını tarzında doladı diline beniahahhahaha kız zuzuyu niye gömdün şimdi
hımmm kaşları evet iyi oldu ama kaşlarda orijinal değil ya kızdabende öylemi herşey orji
Yüzümde herşeyim orjinal hıhHerkes takip ediyor zatenben de herşey var bi botoks yok valla güzel yüzüme baksana bi botoksa ihtiyacım varmı kaşım ayrı güzel orjinalinden gözüm ayrı güzel burun ve dudak orjinal değil geçelim
Ahhh o regli sendromu yokmu mahvediyor insanı bende aynı dönemdeyin gün sayıyorum olsada bitse diyeGunaydin kizlarokudum kaynattiklarinizi acildim disim agriyor , regl geliyor hic keyfim yoktu
Sende mi ayni donemdesin zuzucum , Aynen bekleme sureci fena uyku ve yorgunluk yapiyor bende aynen olsada enerjime kavussamAhhh o regli sendromu yokmu mahvediyor insanı bende aynı dönemdeyin gün sayıyorum olsada bitse diye
Resmen sürünüyorum düşünki daha olmadan miskinlik çöküyor sinir harbi yaşıyorum pöffffffSende mi ayni donemdesin zuzucum , Aynen bekleme sureci fena uyku ve yorgunluk yapiyor bende aynen olsada enerjime kavussam
He valla napıyım en sessizleri sen gözüküon
Yüzümde herşeyim orjinal hıhkaşlarım sadece rütüşlü Boşluk doldurma Amacıyla yapıldı gerisi Allah vergisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?