Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

alabilirim demi hay allah razı olsun zaten takipteyim instigramdan eşine kadar gördüm
he he tek botoks var sende
Herkes takip ediyor zaten ben de herşey var bi botoks yok valla güzel yüzüme baksana bi botoksa ihtiyacım varmı kaşım ayrı güzel orjinalinden gözüm ayrı güzel burun ve dudak orjinal değil geçelim

Ben gidiyorum hadi patronla toplantıya görüşürük arkamdan cok yazmayın :))

Ne alıncam bee mesela zuzu53 hiç de 30 larında gözükmüyor senden bile büyük gösteriyor desem alınır mı alınmaz ama güzel şimdi bişi diyemem ona o kaşlarından heryerde tanırım
Vuuuu kavgada bile söylenmez buuuu ayol yaşlı olduğunu sen zaten evvel zaman içindede söylemiştin :)) ruhum genç ne edek

Herkes takip ediyor zaten ben de herşey var bi botoks yok valla güzel yüzüme baksana bi botoksa ihtiyacım varmı kaşım ayrı güzel orjinalinden gözüm ayrı güzel burun ve dudak orjinal değil geçelim
Yüzümde herşeyim orjinal hıh kaşlarım sadece rütüşlü Boşluk doldurma Amacıyla yapıldı gerisi Allah vergisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…