- 31 Ağustos 2015
- 629
- 631
- 33
.....hahhaha cahalım benim çocuk nasıl yapılır biliyon Allahtan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.....hahhaha cahalım benim çocuk nasıl yapılır biliyon Allahtan
yaaaaa Nasıl yükleniyor şarkı bende yükleyim en sevdiğim şarkıyıahahhahha saf köylüm benim organic hatunum
yaaaaa Nasıl yükleniyor şarkı bende yükleyim en sevdiğim şarkıyı
Deşifre etme jelibon Ddc112 kib yaparken ne düşünüyordun :)) sanki bağış fonu butonu gibi tıklayıp duruyordun dimi sevap işliyorum diye mutlu oluyordun dimine gülüyon looo atım mı özel mesajını buraya iyice gülek
Kib kib kib kayıt ismini değiştirip kib kib yazacağımahahhahha saf köylüm benim organic hatunum
Deşifre etme jelibon Ddc112 kib yaparken ne düşünüyordun :)) sanki bağış fonu butonu gibi tıklayıp duruyordun dimi sevap işliyorum diye mutlu oluyordun dimi
Heeeee Tmm şimdi sana gelsin bu şarkı bebeğim
Kızlar baya kaynatmışsınız bu bölümde tadilat yapılmadı galiba
Sevgili meme küçültme topiğindeki arkadaşlar,artık geyik muhabbeti topiğimiz hizmete açılmıştır.Gelsin çaylar gitsin çorbalar,çalsın sazlar oynasın kızlar şeklinde muhabbete bekleriz...
Hahahaha bencede böyle olmustur .ben bi uğrayıp kaçıyorum misafirim gelecekhahhahah bize dokunmadılar kesin deliler bunları kendi halinde bırakalım takılsınlar dediler
En masumda benim :)) insan bir kere bile kullanmazmı bu butonu yok yok kötülük içimde yokKız benim kendine iyi baklarımı dosyalasanız ne olacak babamın yerimi burası ben öyle çok ayrıntılı bilmem ne olacak bilsem aman anı yaşarım gülerim eğlenirim bana kendine iyi bak yapan olursa da cehennem Ateş'inde yanasıca ne oldu o butona bastında
Hahahaha bencede böyle olmustur .ben bi uğrayıp kaçıyorum misafirim gelecek