O halde estetik operasyonlarından başlayalım :)) gönlü zengin dünürüm benim senin gözün korkmaz böyle ufak tefek şeylerdenAaayyyy bak afakanlar bastı..gece gece uykularım kaçtı..göçtük bittik mahvolduk..
Şaka şaka alırım ben dünürüme ne isterse alırım
Bende süt kısmını açıklayayım..zuzuyla dünür oluyozda kız annesi olarak bana ne aiıcan dedi..bende süt hakkı demi dedim
Ayyyy ne banal ne banallBende süt kısmını açıklayayım..zuzuyla dünür oluyozda kız annesi olarak bana ne aiıcan dedi..bende süt hakkı demi dedim
Utanmamız lazım
Bizde boş deyilizdir hanikız sardunya bacım iyi düşün sen bu işibunların ora tehlikeli adam vururlar kızınca
Güzellikle uyu senin hayalinle yatıcam görmek dileği ile seniCan canlar behlül kaçar benim tayfa uyudu, bana iyi geceler öpücüğü verip uğurlayın bakayım yoksa sıkarım topuklarınıza
Bizde boş deyilizdir hani
Kızım ben pırlanta gibi ewlat veriyom.zor bulunur bu dewirde böyleleri.kadın kıymeti bilirlet hani
Hangi otel ona göre tavır takınıcam kıytırık biryerse surat yaparımotele atacam
Utanmamız lazımbir geldi hayal ettii soyup soyup baktı biz güzel olmuş maşallah hep böyle
Kıyamam sana şimdilik hayalimle başbaşa bırakıyorum vuslata ereceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorumGüzellikle uyu senin hayalinle yatıcam görmek dileği ile seni
kuru oldu bizimki ıslat biraz salyen aksın
Hangi otel ona göre tavır takınıcam kıytırık biryerse surat yaparım
Ayol onlar demode oldu artık 7 yıldızlar var götür efeler gibi soyconrad iyimi yoksa başka bakım genelde orada soyarım
Ris kartın olsun severim orayıconrad iyimi yoksa başka bakım genelde orada soyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?