Şikesiz olurmu yahuuuu işimiz bu% 99 araya şike karışmazsa benim birinci benim karnım daha seksi hemde dövme var
Mercimeğim valla sen bomba olacaksın o kesin
Mercimeğim valla sen bomba olacaksın o kesin
Şikesiz olurmu yahuuuu işimiz buas başkan Aziz Yıldırım'ın izindeyiz
Hahaha duramadin gitti oje ben bilmem valla sizdeki tum tecrubeler bende bekleyelim gorelimbu oje bozulsun o göbeğini bende bozarım diyimbenim göbeğim ve memem çok layk aldı dr adı benle anılır diyim hemde direk reelde görüp beğenip gün aldılar sarı şeker daha çok beklen sen birinciliği
birincide benim en manyak üyede benimmm
bilmiyoz bakalım ne olacak adamın her ameliyatı iyide bundan pek ümidim yok lakı içiyor çok
Hahaha duramadin gitti oje ben bilmem valla sizdeki tum tecrubeler bende bekleyelim gorelim
vay ciddi mi valla yapan sen o karnı cullop gibi yapanSigarayi rakiyi birakiyorm kizim artik tamamen organik yasama aciyorum kapilarimi brokoli diriliginde gobegim olcak benim
vay ciddi mi valla yapan sen o karnı cullop gibi yapanzuzuyu geç dımbıl havaya girdi indir havasını şu dımbıl bıngıl zuzuunun
Bendeki hava öyle kolay kolay inmezvay ciddi mi valla yapan sen o karnı cullop gibi yapanzuzuyu geç dımbıl havaya girdi indir havasını şu dımbıl bıngıl zuzuunun
Olmaz olamaz yapamaz yapmamalı
Hahahha o kadar da degilhiç tarzım değil ama sana yakışır berommmbak yaptır k.k da arkandan gelen çok olur
Vuuuuuuu kapışma var he :))Hahahha o kadar da degilpiercing bence sadece gobekte cok guzel hatta baya sexy artik tatil donusu bekliyorum en guzel yakisana benden hediye piercing
Evett zorlu bi kapisma olacakVuuuuuuu kapışma var he :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?