Tatlişkolar hazırJelesec te buralarda yokken azıcık Çekirdek çitleyip dedikodusunu yapalım hatun eski çetesiyle kahvaltı davetinde ahhhh o ne güzel sofraydı orada bulunmayı çok isterdim hele o çikolata Standını hiç görmemiş olsaydım :)) çatladım orta yerimden. Başlık bana kaldı hihi Hoho Hehe
Aleykümselam, manidar insanlar hepsinin güler Yüzünden belli, sen bana kıyamazsınHarika bir gündü yahu valla insanın şeffaf,içten can dostalarının olması süper bir duygukız ce e yaparlar faceye, whatsupa ve sürekli buluşmaya geçince arada okuyup şifreyi tıklamaya üşenniyorlar selamları var sana seni zaten biliyorlarmış izin almıştım senden fotolarını göstermiştim dedikodu yapma pis teperim biliyon
Aleykümselam, manidar insanlar hepsinin güler Yüzünden belli, sen bana kıyamazsın
Ne işiniz var benim topiimdee
Sen bana ayrı gel zuzuuTatlişkolar hazırJelesec te buralarda yokken azıcık Çekirdek çitleyip dedikodusunu yapalım hatun eski çetesiyle kahvaltı davetinde ahhhh o ne güzel sofraydı orada bulunmayı çok isterdim hele o çikolata Standını hiç görmemiş olsaydım :)) çatladım orta yerimden. Başlık bana kaldı hihi Hoho Hehe
Sen sus burası benim topiimele geçirdiler anam yemeyenin malını yerler
Sen bana ayrı gel zuzuu
Sen sus burası benim topiim
Tenhada buluşalımSen bana ayrı gel zuzuu
Tenhada buluşalım
Ne banı bea
Watsappa gel ahhahaha özelleşelimTenhada buluşalım
Doğru yolu buldu@nlgpdre hanfendi ben pro üye yaptım seni be nankör piisksattın beni zuzuyu aldın yanınaa
Derhal geliyorum tatlım :))Ne banı beaayyy tüylüyüm ya,tüylerim ürperdi birden "ban" ı duyunca
Watsappa gel ahhahaha özelleşelim
Ne banı beaayyy tüylüyüm ya,tüylerim ürperdi birden "ban" ı duyunca
Watsappa gel ahhahaha özelleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?