• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kayıran Allah bizi kayırsın Jelesec Jelesec bak biz bi tane bile kız bulamadık.ben hepten yandım.kız çocukları çok başka oluyor.kız anneleri çok şanslısınız.inşallah deyer bilenlere düşerler:KK51:

Aynen ya canım çok istedim ama yok olmadı :)))) gelinler beniim gibi cadı çıkmaz umarım yoksa vay halimee:KK70:

Valla benim ilk ameliyatım da anam biliyordu sonralarını sakladım çünkü etmediği laf kalmadı mankenmi olacaksın bu yaştan sonra çocuklu kadınsın ne estetiği allah yerle bir edere kadar gitti:-) kendimiiz için oluyoruz bunları kimseyi dinlemeyin gerekli ise iyi dr ve iyi teknikle mutlu sonuçlar insanı mutlu ediyor:KK19:
ben anneme söylemedim caydırmak ne diller döker biliyorum.

ben anneme söylemedim caydırmak ne diller döker biliyorum.
Eğer mecburiyetiniz yoksa mesela Çocuklarınız bakıma muhtaç değilse yada Çocuğunuz varmı bilmiyorum bu bir örnektir :)) söylemeyin derim anne Yüreği dayanmıyor tecrübeyle sabittir çok iyi bilirim :D

Eğer mecburiyetiniz yoksa mesela Çocuklarınız bakıma muhtaç değilse yada Çocuğunuz varmı bilmiyorum bu bir örnektir :)) söylemeyin derim anne Yüreği dayanmıyor tecrübeyle sabittir çok iyi bilirim :KK70:
3 cocugum var kücügü 2 buçuk yaşinda fakat esim kki hafta izinli olup idare edecek. zaten hep birlikte geliyoruz istanbula. artik döndükten sonra kulaklarimi tikarim napim. 2 hafta icinde baya bir düzelirim sanirim degilmi? sonrasinda işebaşı yapmam lazim.

3 cocugum var kücügü 2 buçuk yaşinda fakat esim kki hafta izinli olup idare edecek. zaten hep birlikte geliyoruz istanbula. artik döndükten sonra kulaklarimi tikarim napim. 2 hafta icinde baya bir düzelirim sanirim degilmi? sonrasinda işebaşı yapmam lazim.
Karın germe ameliyatında çok zorlanmazsınız @Merops arkadaşımız yanlış anımsamıyorsam 10 gün sonra iş hayatına geri dönmüştü, ağır yük kaldırmamak şartıyla herşeyi kontrollü bir şekilde yapabilirsiniz zaten vücudunuz sizi yönlendirecektir. Güzel sonuçlar diliyorum, Hoşçakalın

Karın germe ameliyatında çok zorlanmazsınız @Merops arkadaşımız yanlış anımsamıyorsam 10 gün sonra iş hayatına geri dönmüştü, ağır yük kaldırmamak şartıyla herşeyi kontrollü bir şekilde yapabilirsiniz zaten vücudunuz sizi yönlendirecektir. Güzel sonuçlar diliyorum, Hoşçakalın

inşallah güzel olur ve de zor olmaz. teşekkürler zuzu53

Back