Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Heyyyo bestemmm la seni seveceğim dost olacağım aklıma hiç gelmezdi helede 15 gün yaz tatili yapacağım başta gıcıktım sana billiyonnn ay dur alo diyim bi
Hahaaaaa kız gıcıklık potansiyelin tavan yapmış senin benimde bıçağımı bilemişsin :)) sonra duble tatilmi yaparız ne olur sonumuz kestiremiyorum

İnşallah çok isterim.

Tamamdır hastan düzelsin nefes al kalabalık toplantı da haber veriirm canımcım

Vayyyyy kaynana dedikodusuda yapılmış :)) eğitim Şart teyzecim jelibon bu aralar kaynanan ekşın Yapmıyormu anlat hele dedikodusunu yapalım dıngıl komşum

Sorma ya çok aşırı konuşur ota noka benim kaynana gündüz laffları sokar gezer tozar oğlu eve geldiğinde surat limon satardı neyin var anne dedğindede hastayım neyse bende kaynana olacağım

Kız bana kalsa şimdi gidip gerdircem bu saatte bile olabilir yani ama benim çocuklara annem bakacak marta kadar bakmiyo marta kadar beklemek zorundayım benim civcivler çok küçük daha

selam, belki yeri degildir fakat bir sorum olacak. estetik yaptirdiginizi veya yaptiracaginizi duyanlar sizi kinadilarmi?? dün bir arkadasima anlattim karin gerdirme vede meme estetigi olacagim diye bir sürü laf etti. üc cocuk annesisin, göbeginde olacak memende sarkacak, ne bicak altina yatacaksin diye beynimi bulandirdi. esim ve kizkardesim en büyük destekcilerim. bense cok heyecanlliyim, 15 senellik evliligimde ilk defa kendimi simartacagim.

Merhaba, mevzu estetik olunca halkımız ciddi tepkili yaklaşıyor konuya durumu anlatacağınız kişileri çok iyi seçin üzülmenize müsade etmeyin ameliyatlarınızı olduğunuzda sonuçlarınızla karşılarında durursunuz Canınız isterse açıklarsınız. Üç çocuk annesiyim anneme karın germe ameliyatı olacağımı açıkladığımda tıpkı sizin aldığınız reaksiyonlarla karşı karşıya kaldım ve aml olalı beş ay oldu şimdi herkes SAYGI gösteriyor. Sayılı kişiler bilir, kararınızdan vazgeçmeyin madem eşiniz destekçiniz gerisi çokta mühim değil. Sevgiler

kıskançlık bunlar onun imkanı yoktur olamıyordur başka düşünemiyorum söylemeyin kimseye ben demedim

Ya sende ne kalem var arkadaş helal olsunnn köşe yazarımızın fakemiisn nesin anam sen

Çok güzel yazmışsın helal sana zeki hatun

Valla benim ilk ameliyatım da anam biliyordu sonralarını sakladım çünkü etmediği laf kalmadı mankenmi olacaksın bu yaştan sonra çocuklu kadınsın ne estetiği allah yerle bir edere kadar gitti kendimiiz için oluyoruz bunları kimseyi dinlemeyin gerekli ise iyi dr ve iyi teknikle mutlu sonuçlar insanı mutlu ediyor

Çokta iyi olur birlikten kuvvet doğar gelsin makaleler gitsin dergiler

ahhahaha valla he kim tutar biz ben eski kirli çamaşırları atarım sana belgeli sen onları yazan bak ciroyaaa dıngılımmm benimmm oy dıngılım dıngılım yoldan geldim yorgunummm

ahhahaha valla he kim tutar biz ben eski kirli çamaşırları atarım sana belgeli sen onları yazan bak ciroyaaa dıngılımmm benimmm oy dıngılım dıngılım yoldan geldim yorgunummm
Dıngıl mıngıl seviliyorum öyle değilmi? Beni böyle sev seveceksen olduğum gibi göreceksen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…