Hahaaaaa kız gıcıklık potansiyelin tavan yapmış senin benimde bıçağımı bilemişsin :)) sonra duble tatilmi yaparız ne olur sonumuz kestiremiyorumHeyyyo bestemmm la seni seveceğim dost olacağım aklıma hiç gelmezdi helede 15 gün yaz tatili yapacağım başta gıcıktım sana billiyonnn ay dur alo diyim bi
İnşallah çok isterim.
Vayyyyy kaynana dedikodusuda yapılmış :)) eğitim Şart teyzecim jelibon bu aralar kaynanan ekşın Yapmıyormu anlat hele dedikodusunu yapalım dıngıl komşum
Kız bana kalsa şimdi gidip gerdircem bu saatte bile olabilir yani ama benim çocuklara annem bakacak marta kadar bakmiyo marta kadar beklemek zorundayım benim civcivler çok küçük dahaNeyse öğrendin bizden bak @sardunyam16 ve ben zekiyiz neden etimiz budumuz yerinde sen fazla zayıflatın ondan düşünemedin al 3 kilodıngıl lo bıngıl değil bıngılı nerden çıkardın hı
Bacak fotonu çok geç koydun ondan gıcığım
Kaç sene bekleyeceğiz hadi gerdirde kurtul yahuyaza kalma zor olur korse işi
Ey zenginlik eyyy hatun çeşit çeşit kuruyemiş yiyor jeloda gariban
Kız bana kalsa şimdi gidip gerdircem bu saatte bile olabilir yani ama benim çocuklara annem bakacak marta kadar bakmiyo marta kadar beklemek zorundayım benim civcivler çok küçük daha
Merhaba, mevzu estetik olunca halkımız ciddi tepkili yaklaşıyor konuya durumu anlatacağınız kişileri çok iyi seçin üzülmenize müsade etmeyin ameliyatlarınızı olduğunuzda sonuçlarınızla karşılarında durursunuz Canınız isterse açıklarsınız. Üç çocuk annesiyim anneme karın germe ameliyatı olacağımı açıkladığımda tıpkı sizin aldığınız reaksiyonlarla karşı karşıya kaldım ve aml olalı beş ay oldu şimdi herkes SAYGI gösteriyor. Sayılı kişiler bilir, kararınızdan vazgeçmeyin madem eşiniz destekçiniz gerisi çokta mühim değil. Sevgilerselam, belki yeri degildir fakat bir sorum olacak. estetik yaptirdiginizi veya yaptiracaginizi duyanlar sizi kinadilarmi?? dün bir arkadasima anlattim karin gerdirme vede meme estetigi olacagim diye bir sürü laf etti. üc cocuk annesisin, göbeginde olacak memende sarkacak, ne bicak altina yatacaksin diye beynimi bulandirdi. esim ve kizkardesim en büyük destekcilerim. bense cok heyecanlliyim, 15 senellik evliligimde ilk defa kendimi simartacagim.
kıskançlık bunlar onun imkanı yoktur olamıyordur başka düşünemiyorum söylemeyin kimseye ben demedimselam, belki yeri degildir fakat bir sorum olacak. estetik yaptirdiginizi veya yaptiracaginizi duyanlar sizi kinadilarmi?? dün bir arkadasima anlattim karin gerdirme vede meme estetigi olacagim diye bir sürü laf etti. üc cocuk annesisin, göbeginde olacak memende sarkacak, ne bicak altina yatacaksin diye beynimi bulandirdi. esim ve kizkardesim en büyük destekcilerim. bense cok heyecanlliyim, 15 senellik evliligimde ilk defa kendimi simartacagim.
kıskançlık bunlar onun imkanı yoktur olamıyordur başka düşünemiyorum söylemeyin kimseye ben demedim
Merhaba, mevzu estetik olunca halkımız ciddi tepkili yaklaşıyor konuya durumu anlatacağınız kişileri çok iyi seçin üzülmenize müsade etmeyin ameliyatlarınızı olduğunuzda sonuçlarınızla karşılarında durursunuz Canınız isterse açıklarsınız. Üç çocuk annesiyim anneme karın germe ameliyatı olacağımı açıkladığımda tıpkı sizin aldığınız reaksiyonlarla karşı karşıya kaldım ve aml olalı beş ay oldu şimdi herkes SAYGI gösteriyor. Sayılı kişiler bilir, kararınızdan vazgeçmeyin madem eşiniz destekçiniz gerisi çokta mühim değil. Sevgiler
Söylemesi ayıp kalemim iyidir :)) bu işe biraz daha Gönül versem kimbilir neler olacakYa sende ne kalem var arkadaş helal olsunnn köşe yazarımızın fakemiisn nesin anam sen
Çok güzel yazmışsın helal sana zeki hatun
selam, belki yeri degildir fakat bir sorum olacak. estetik yaptirdiginizi veya yaptiracaginizi duyanlar sizi kinadilarmi?? dün bir arkadasima anlattim karin gerdirme vede meme estetigi olacagim diye bir sürü laf etti. üc cocuk annesisin, göbeginde olacak memende sarkacak, ne bicak altina yatacaksin diye beynimi bulandirdi. esim ve kizkardesim en büyük destekcilerim. bense cok heyecanlliyim, 15 senellik evliligimde ilk defa kendimi simartacagim.
Söylemesi ayıp kalemim iyidir :)) bu işe biraz daha Gönül versem kimbilir neler olacak
Söylemesi ayıp kalemim iyidir :)) bu işe biraz daha Gönül versem kimbilir neler olacak
Çokta iyi olur birlikten kuvvet doğar gelsin makaleler gitsin dergilerGel açak bir büro gazete basak sen yaz ben basımmm
Çokta iyi olur birlikten kuvvet doğar gelsin makaleler gitsin dergiler
Dıngıl mıngıl seviliyorum öyle değilmi? Beni böyle sev seveceksen olduğum gibi göreceksenahhahaha valla he kim tutar bizben eski kirli çamaşırları atarım sana belgeli sen onları yazan bak ciroyaaa dıngılımmm benimmm oy dıngılım dıngılım yoldan geldim yorgunummm
Dıngıl mıngıl seviliyorum öyle değilmi? Beni böyle sev seveceksen olduğum gibi göreceksen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?