• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Vayyy havanı da attın ha git o karnını erit :63::KK48: bak benim gergin sarkan derim yok sen 3,5 versen ne:KK48: nasıl kıskancım sana karşı koymasaydın o bacak ve totoyu bak kıskanmazdım:KK70:

O ne be ceyrek altın alıırm:KK48:

Komşu hele 50 gr bana kargo yap hele sen zenginsin sana dokunmaz :KK70:

Offf canımcım bende çok severim bende :21::21: amme yemedim yılbaşında bile şükür veriyorum yavaş yavaş amme olsun buna da şükür bu perşembe bu başlığı açan dostumda kahvaltı sınavım var amme dedim diyetteyim peynir yumurta domates yeter bize :cool:
Karnimi gerdircem ya kız :KK66: napiyim 4 er kilo iki çocuk dogurdum karnım sarkmasinda ne halt etsin:63:

image.jpg

Hahaaaa link paylaşınca video çıkacağını düşünemedim :KK70: denedim oldu bıngılımda bıngılım hıh :p

Neyse öğrendin bizden bak sardunyam16 sardunyam16 ve ben zekiyiz neden etimiz budumuz yerinde sen fazla zayıflatın ondan düşünemedin al 3 kilo :KK48::KK48: dıngıl lo bıngıl değil bıngılı nerden çıkardın hı:-):-):-)

Neden gıcıksın baby girl :KK70:

Bacak fotonu çok geç koydun ondan gıcığım :KK59::KK53::KK48::KK48::KK48:

Karnimi gerdircem ya kız :KK66: napiyim 4 er kilo iki çocuk dogurdum karnım sarkmasinda ne halt etsin:63:

Kaç sene bekleyeceğiz hadi gerdirde kurtul yahu :KK53: yaza kalma zor olur korse işi:KK51:

Ey zenginlik eyyy hatun çeşit çeşit kuruyemiş yiyor jeloda gariban :KK45:

anam buradan herşeyi yazabiliyoruz değilmi???? kayınvalidem herşeye maydonoz :KK22: sinirden yedim durdum bugün, cevap veremediğim için yemekten çıkardım hırsımı:KK56:

BAZI SÖYLEMLERİ ŞÖYLEYDİ;

yok ufaklık daha ufak ne anaokulu???? evdesin sen bak miniğe:KK25: telefonda kimle konuşuyorsun??? akşama ne yemek var???? kaçda geliyor minik ooooo çok geç saati:18: daha neler neler;yorucu birgündü burayı açman süper oldu aşkım :KK19:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ayyy koptum be ne kötü gelinim buradan dedikodu yaapmışımm

Neyse öğrendin bizden bak sardunyam16 sardunyam16 ve ben zekiyiz neden etimiz budumuz yerinde sen fazla zayıflatın ondan düşünemedin al 3 kilo :KK48::KK48: dıngıl lo bıngıl değil bıngılı nerden çıkardın hı:-):-):-)

Bacak fotonu çok geç koydun ondan gıcığım :KK59::KK53::KK48::KK48::KK48:

Kaç sene bekleyeceğiz hadi gerdirde kurtul yahu :KK53: yaza kalma zor olur korse işi:KK51:

Ey zenginlik eyyy hatun çeşit çeşit kuruyemiş yiyor jeloda gariban :KK45:
Çok alemsin valla

kaktüsüm ve kaynana diliyim :KK51:dilim sivri yanlışın üzerine giderim :KK76:birgün uğur mumcu gibi kim vurdu ya gideceğim:KK9: bak iyice merak ettim bu şarkıcıyı dinleyeceğim söz, kayın valide dinlenmeye çekildi haşlama siparişi vardi:KK56: şu anda ilği alanı yemek canım

Yıllar öncede dilim sivriymiş benim be yaaa :KK70::p

tsk ederim hoşbulduk diğer taraflara yazmıyorum artık hayırlı olsun iyi olmuş burası :) arada burda takılayım artık canım sıkılıyor yazmayınca :)

Heyyyo bestemmm la seni seveceğim dost olacağım aklıma hiç gelmezdi helede 15 gün yaz tatili yapacağım başta gıcıktım sana billiyonnn ay dur alo diyim bi :KK70::KK70::KK70:

Back