- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaaaa link paylaşınca video çıkacağını düşünemedim denedim oldu bıngılımda bıngılım hıhherşeyi biliyon da paylaşım yapmayı mı bilmiyon fake zuzu53 dıngılll
Neden gıcıksın baby girl
Karnimi gerdircem ya kız napiyim 4 er kilo iki çocuk dogurdum karnım sarkmasinda ne halt etsinVayyy havanı da attın ha git o karnını erit bak benim gergin sarkan derim yok sen 3,5 versen ne nasıl kıskancım sana karşı koymasaydın o bacak ve totoyu bak kıskanmazdım
O ne be ceyrek altın alıırm
Komşu hele 50 gr bana kargo yap hele sen zenginsin sana dokunmaz
Offf canımcım bende çok severim bende amme yemedim yılbaşında bile şükür veriyorum yavaş yavaş amme olsun buna da şükür bu perşembe bu başlığı açan dostumda kahvaltı sınavım var amme dedim diyetteyim peynir yumurta domates yeter bize
Dene bakalım cnm inşallah işe yarar
Haydi BismillahDene bakalım cnm inşallah işe yarar
Hahaaaa link paylaşınca video çıkacağını düşünemedim denedim oldu bıngılımda bıngılım hıh
Neden gıcıksın baby girl
Karnimi gerdircem ya kız napiyim 4 er kilo iki çocuk dogurdum karnım sarkmasinda ne halt etsin
anam buradan herşeyi yazabiliyoruz değilmi???? kayınvalidem herşeye maydonoz sinirden yedim durdum bugün, cevap veremediğim için yemekten çıkardım hırsımı
BAZI SÖYLEMLERİ ŞÖYLEYDİ;
yok ufaklık daha ufak ne anaokulu???? evdesin sen bak miniğe telefonda kimle konuşuyorsun??? akşama ne yemek var???? kaçda geliyor minik ooooo çok geç saati:18: daha neler neler;yorucu birgündü burayı açman süper oldu aşkım
Dök içini jelesec im.O soruların sonu gelmez...Sen en iyisi bir kulak tıkacı al hemen kendine.Yak bir sigara kül olsun dertler ucunda...
Çok alemsin vallaNeyse öğrendin bizden bak sardunyam16 ve ben zekiyiz neden etimiz budumuz yerinde sen fazla zayıflatın ondan düşünemedin al 3 kilo dıngıl lo bıngıl değil bıngılı nerden çıkardın hı
Bacak fotonu çok geç koydun ondan gıcığım
Kaç sene bekleyeceğiz hadi gerdirde kurtul yahu yaza kalma zor olur korse işi
Ey zenginlik eyyy hatun çeşit çeşit kuruyemiş yiyor jeloda gariban
kaktüsüm ve kaynana diliyim dilim sivri yanlışın üzerine giderim birgün uğur mumcu gibi kim vurdu ya gideceğim bak iyice merak ettim bu şarkıcıyı dinleyeceğim söz, kayın valide dinlenmeye çekildi haşlama siparişi vardi şu anda ilği alanı yemek canım
tsk ederim hoşbulduk diğer taraflara yazmıyorum artık hayırlı olsun iyi olmuş burası :) arada burda takılayım artık canım sıkılıyor yazmayınca :)
Çok alemsin valla
İnşallah çok isterim.Canım yaa bu başlıkta %80 benim gibiydi hepsi alemdi bir ara denk gelirsen reelde tanışırsın
Vayyyyy kaynana dedikodusuda yapılmış :)) eğitim Şart teyzecim jelibon bu aralar kaynanan ekşın Yapmıyormu anlat hele dedikodusunu yapalım dıngıl komşumayyy koptum be ne kötü gelinim buradan dedikodu yaapmışımm