• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kız jelooo senin verdiğin kiloları ben mi alıyorum nedir bende kilo aldım 1.5 kilo kadar:KK12:

Seni pis kıskandım fitifit fitifit evrene kötü mesaj saldım dedim aha bu fiti şişsin basennleri dana gibi olsun toto da aşşağı sarksın :rolleyes::KK70::KK70: ey Allahım duymuş sesimi benden alıp sana vermiş:p:KK73:

Benimde vücut direnişte 16 kg verdim fakat bu ara sabitledi kendini normalmiş neyseki onu öğrendim gidip kendime goji beri aldım umarım faydasını görürüm

sen sus hele yeter sana kilo taş gibisin:KK20: milllet olmayan sorunuyla oldum süperim diye salınıyor harikayım :KK45:en güzelim anam:pkıskananlar çatlasın patlasın tey tey :KK48::KK48::KK48:

Seni pis kıskandım fitifit fitifit evrene kötü mesaj saldım dedim aha bu fiti şişsin basennleri dana gibi olsun toto da aşşağı sarksın :rolleyes::KK70::KK70: ey Allahım duymuş sesimi benden alıp sana vermiş:p:KK73:

sen sus hele yeter sana kilo taş gibisin:KK20: milllet olmayan sorunuyla oldum süperim diye salınıyor harikayım :KK45:en güzelim anam:pkıskananlar çatlasın patlasın tey tey :KK48::KK48::KK48:
Cnm ama unutma ben bugün 1.5 alırım yarın 3.5 veririm ;)

Cnm ama unutma ben bugün 1.5 alırım yarın 3.5 veririm :KK66:

Vayyy havanı da attın ha git o karnını erit :63::KK48: bak benim gergin sarkan derim yok sen 3,5 versen ne:KK48: nasıl kıskancım sana karşı koymasaydın o bacak ve totoyu bak kıskanmazdım:KK70:

Ben dün aktarda gördüm de kilosu 120 tl yazıyordu merak ettim ama acelem vardı adama soramadim

O ne be ceyrek altın alıırm:KK48:

Komşu hele 50 gr bana kargo yap hele sen zenginsin sana dokunmaz :KK70:

Zuzucum ben kajuyu çok seviyorum fındık yerine tüketsem olmazmıki.kajunun duyduğuma göre kalorosi daha azmış

Offf canımcım bende çok severim bende :21::21: amme yemedim yılbaşında bile şükür veriyorum yavaş yavaş amme olsun buna da şükür bu perşembe bu başlığı açan dostumda kahvaltı sınavım var amme dedim diyetteyim peynir yumurta domates yeter bize :cool:

Son düzenleme:

Bugün içimde arabesk jeleo varrr takıldı dilime yahu:) bir meakanda çaldı :KK48: gelsinnn hepinizeee :KK54::KK54:

Vayyy havanı da attın ha git o karnını erit :63::KK48: bak benim gergin sarkan derim yok sen 3,5 versen ne:KK48: nasıl kıskancım sana karşı koymasaydın o bacak ve totoyu bak kıskanmazdım:KK70:

O ne be ceyrek altın alıırm:KK48:

Komşu hele 50 gr bana kargo yap hele sen zenginsin sana dokunmaz :KK70:

Offf canımcım bende çok severim bende :21::21: amme yemedim yılbaşında bile şükür veriyorum yavaş yavaş amme olsun buna da şükür bu perşembe bu başlığı açan dostumda kahvaltı sınavım var amme dedim diyetteyim peynir yumurta domates yeter bize :cool:
Feda olsun sana

Back