Kız jelooo senin verdiğin kiloları ben mi alıyorum nedir bende kilo aldım 1.5 kilo kadar
Benimde vücut direnişte 16 kg verdim fakat bu ara sabitledi kendini normalmiş neyseki onu öğrendim gidip kendime goji beri aldım umarım faydasını görürüm
Cnm gibi berry nasıl tüketiliyorBenimde vücut direnişte 16 kg verdim fakat bu ara sabitledi kendini normalmiş neyseki onu öğrendim gidip kendime goji beri aldım umarım faydasını görürüm
Cnm ama unutma ben bugün 1.5 alırım yarın 3.5 veririmSeni pis kıskandımfitifit evrene kötü mesaj saldım dedim aha bu fiti şişsin basennleri dana gibi olsun toto da aşşağı sarksın ey Allahım duymuş sesimi benden alıp sana vermiş
sen sus hele yeter sana kilo taş gibisinmilllet olmayan sorunuyla oldum süperim diye salınıyor harikayım en güzelim anam kıskananlar çatlasın patlasın tey tey
Kaynar suda demleyip içilebiliyormuş yada direk yenileniliyormuş ben yemeyi planlıyorumCnm gibi berry nasıl tüketiliyor
Ben dün aktarda gördüm de kilosu 120 tl yazıyordu merak ettim ama acelem vardı adama soramadimKaynar suda demleyip içilebiliyormuş yada direk yenileniliyormuş ben yemeyi planlıyorum
Popüler olunca fiyatlar tavan yapıyor malesef ara öğünde Fındık ve incir ile tüketeceğimBen dün aktarda gördüm de kilosu 120 tl yazıyordu merak ettim ama acelem vardı adama soramadim
Cnm sen ne kadara aldınPopüler olunca fiyatlar tavan yapıyor malesef ara öğünde Fındık ve incir ile tüketeceğim
Bakayım üstünde ne kadar yazıyor kg fiyatıCnm sen ne kadara aldın
Cnm bilgi edinmek güzeldir sağol sayende gojy nereyi de öğrenmiş oldumfitifit 100 tl tatlım
Kesinlikle şekerimCnm bilgi edinmek güzeldir sağol sayende gojy nereyi de öğrenmiş oldum
Zuzucum ben kajuyu çok seviyorum fındık yerine tüketsem olmazmıki.kajunun duyduğuma göre kalorosi daha azmışPopüler olunca fiyatlar tavan yapıyor malesef ara öğünde Fındık ve incir ile tüketeceğim
Güzellik işlem görmüş olması mahsumiyetini Gölgede bırakıyor ceviz seviyorsan onu yiyebilirsin yada leblebi yemen daha doğru olacak :))Zuzucum ben kajuyu çok seviyorum fındık yerine tüketsem olmazmıki.kajunun duyduğuma göre kalorosi daha azmış
Cnm ama unutma ben bugün 1.5 alırım yarın 3.5 veririm
Ben dün aktarda gördüm de kilosu 120 tl yazıyordu merak ettim ama acelem vardı adama soramadim
fitifit 100 tl tatlım
Zuzucum ben kajuyu çok seviyorum fındık yerine tüketsem olmazmıki.kajunun duyduğuma göre kalorosi daha azmış
Feda olsun sanaVayyy havanı da attın ha git o karnını eritbak benim gergin sarkan derim yok sen 3,5 versen ne nasıl kıskancım sana karşı koymasaydın o bacak ve totoyu bak kıskanmazdım
O ne be ceyrek altın alıırm
Komşu hele 50 gr bana kargo yap hele sen zenginsin sana dokunmaz
Offf canımcım bende çok severim bendeamme yemedim yılbaşında bile şükür veriyorum yavaş yavaş amme olsun buna da şükür bu perşembe bu başlığı açan dostumda kahvaltı sınavım var amme dedim diyetteyim peynir yumurta domates yeter bize
Bugün içimde arabesk jeleo varrr takıldı dilime yahu:) bir meakanda çaldıgelsinnn hepinizeee
Bendende sana gelsin bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?