- 31 Ağustos 2015
- 855
- 631
- 113
Ona alıştık cnm nasıl olsa drlarda çıkmıyorsonra tele çıkmam ama deme nasıl diktin biçtin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona alıştık cnm nasıl olsa drlarda çıkmıyorsonra tele çıkmam ama deme nasıl diktin biçtin
Ona alıştık cnm nasıl olsa drlarda çıkmıyor
konuşmasını mı diyorsun ahahha ben bana baktıkça heyecanlanıyo sanıyordum bi ara döndü pencereye öyle konuşmaya devam ettiahhahah kız tikini fark ettinmi yakışıyor amme adama
diyon dikkat et birilerine güvenme satarlar hemen sen kendin ol
Karşılıklı atışın o Zamano beni ederse bende onu ederim pistir huyum affetmem
konuşmasını mı diyorsun ahahha ben bana baktıkça heyecanlanıyo sanıyordum bi ara döndü pencereye öyle konuşmaya devam etti
Karşılıklı atışın o Zaman
kızımmmm al sana gelsin bu şarkıayy yok arzum bu senin eski kankandı biliyondur deli olduğunu işim olmaz bunla atışmam deliyle deli olamam
ahahhahha deli ya kızım sende adriyana limamısın yahu beni gördü heyecanlanmadı ben senden güzelim bikerem tiki var adamın
kızımmmm al sana gelsin bu şarkı
adriana lima dan sadece boyum eksik ama kadının kısası makbulmuş ahhaha
ahhahahha valla cuk oturdu şarkı sağol canımcımm
Bodur tavuk hep taze pilçtir demi amme
öyleyimdir valla
azıcıkta bakım yaptım mı ohh miss
Günaydın, tebrikler tatlım
Günaydın, tebrikler tatlım
Yurdum insanıyız gardaşsağol canımmm verimde iyice sana geleceğim sende masa donatacaksın o pastalar o poğacalar gözümün önünde hele fransız tostummm hatun sosyetik anam
ahhh daha ne marifetlerim var :))sağol canımmm verimde iyice sana geleceğim sende masa donatacaksın o pastalar o poğacalar gözümün önünde hele fransız tostummm hatun sosyetik anam
Benimde vücut direnişte 16 kg verdim fakat bu ara sabitledi kendini normalmiş neyseki onu öğrendim gidip kendime goji beri aldım umarım faydasını görürümKız jelooo senin verdiğin kiloları ben mi alıyorum nedir bende kilo aldım 1.5 kilo kadar