tüylümmm süüslümmm sarışekerimm pro kartlı olmuşsun hayırlı olsunnn sana kırmızı çok yakışıyorrr
Canım ciğerim bu nazik ve duyarlı davranışın için çok teşekkür ederimNasıl duygulanıp sevindim anlatamam Ogltkn duymasın keser,doğrar bizi :104:
bişeycik değil tüylümmmvalla kazen beye yazdım pro üye nldglpyiii yapalım belkiii kırmızının hatrına geyiğe döner yine diyeee
ogltkn bacım sana da alayımmm kıskanma sen
bişeycik değil tüylümmmvalla kazen beye yazdım pro üye nldglpyiii yapalım belkiii kırmızının hatrına geyiğe döner yine diyeee
Bi de ben nasıl görünmez oluyorumAnlat bacım anlat çiçeği burnunda pro üyeli nldglp ye
sarı şekerimmmm ahhhh güzel geyik başlığımız kapasak diğer yeride buraya gelsek yineee ne güzeldiii gülmelerimiz görünmez olmayı ben öğrenemedim kiii sana diyimmm ahanda ogltknin diliiiii
hooooop ben geldiiiim
Facden bul arkadaşım bende ekliii ha buldun burada demi çözen sen cin hatunnnnnay ne kadar değişmiş burası yaa şaştım kaldımmJelocaan çıbık fragola yı bul getir buraya ...
Facden bul arkadaşım bende ekliii ha buldun burada demi çözen sen cin hatunnnnn
mune bile hatırlıyor hafızalar kazınmışızAaaah ahh benim cancanım topiğim şimdi yerinde yeller esen topiğim...Ne günler ne geceler geçti bu topikte...Ne entrikalar,ne cümbüşler,ne laf sokmalar,ne ban lar gördü bu topik aaaahh ahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?