Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

tüylümmm süüslümmm sarışekerimm pro kartlı olmuşsun hayırlı olsunnn sana kırmızı çok yakışıyorrr

tüylümmm süüslümmm sarışekerimm pro kartlı olmuşsun hayırlı olsunnn sana kırmızı çok yakışıyorrr

Canım ciğerim bu nazik ve duyarlı davranışın için çok teşekkür ederim Nasıl duygulanıp sevindim anlatamam Ogltkn duymasın keser,doğrar bizi :104:

Son düzenleme:

Canım ciğerim bu nazik ve duyarlı davranışın için çok teşekkür ederim Nasıl duygulanıp sevindim anlatamam Ogltkn duymasın keser,doğrar bizi :104:

bişeycik değil tüylümmm valla kazen beye yazdım pro üye nldglpyiii yapalım belkiii kırmızının hatrına geyiğe döner yine diyeee

ogltkn bacım sana da alayımmm kıskanma sen

Son düzenleme:
bişeycik değil tüylümmm valla kazen beye yazdım pro üye nldglpyiii yapalım belkiii kırmızının hatrına geyiğe döner yine diyeee

ogltkn bacım sana da alayımmm kıskanma sen

Ayyy ne güzel yaa kırmızı kırmızı çıkıyor ismim muç muç muç jelocanım Valla Jelocan kıydı paraya,yaptı beni prokartlı

Bi de ben nasıl görünmez oluyorum Anlat bacım anlat çiçeği burnunda pro üyeli nldglp ye

sarı şekerimmmm ahhhh güzel geyik başlığımız kapasak diğer yeride buraya gelsek yineee ne güzeldiii gülmelerimiz görünmez olmayı ben öğrenemedim kiii sana diyimmm ahanda ogltknin diliiiii

Aaaah ahh benim cancanım topiğim şimdi yerinde yeller esen topiğim...Ne günler ne geceler geçti bu topikte...Ne entrikalar,ne cümbüşler,ne laf sokmalar,ne ban lar gördü bu topik aaaahh ahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…