Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Aynenn sabah masaj isterim ben şifalı taşlarla,fonda çan çin çong bali müziği...gelsin bitki çaylarımız...yediğimiz önümüzde,yemediğimiz küvette ...

bizden sonra yatılı misafire tövbe edermiş bişey değil benim beleş tatil güme gitmesinnn şeyyyy jelo biz bodruma gitmyeceğiz bu sene sen kendine yer ara canım derdmişşş

merhaba kızlar :)

karın germede linki görünce bende bir estetik sever olarak başlığa bir bakayım dedim :)

Burası nasıl işlek bir topikdi anlatamam.Sabh herkes gözünü burda açardı bir zamanlar...Gene de arada girip yazıyoruz biz.O zamanlar bizim çete vardı burda.Geyiğin de alası :)) nefis yazışmalar olurdu

valla kebapmış burası

geç keşfettik ama tam oldu....

eh tabe, heryerlerinizi iyi doktorlara yaptırdınız.... dadını çıkariciğinizzz....

yakışırrrr

Burası nasıl işlek bir topikdi anlatamam.Sabh herkes gözünü burda açardı bir zamanlar...Gene de arada girip yazıyoruz biz.O zamanlar bizim çete vardı burda.Geyiğin de alası :)) nefis yazışmalar olurdu

göz attım da evet cidden öyleymiş :))

çete de ne çeteymiş ama :) tatlı hatunlar birbirlerini bulunca muhabbet de sarıyor tabi :)

nbr gergindukan ? yarın çok sevdiğimiz ogltkn ye gidiyoruz.Sabah 9.40 otobüsle hazırlıklar son hız devam bizde

ben çoook hastaydım foruma pek bakamadım
haberleri jelesec ten aldım çok mutlu geliyordu telefonda sesi :)
ama artık dönüyorsunuzdur muhtemelen yoldasınızdır

yediğiniz içtiğiniz sizin olmasın anlatın :) nerelere gittiniz neler yediniz :))

merhaba kızlar :)

karın germede linki görünce bende bir estetik sever olarak başlığa bir bakayım dedim :)

aşkım hoşgeldin bak bak burada herşey serbest küfürde dahi rahat ol

Jelocan oje sürüyor.Teşrif edemiyor ben bütün işlerimi bitirdim bile

ayyyyy ne güzeldi ya süslümmm iyiki kalktık gittikkk

nbr gergindukan ? yarın çok sevdiğimiz ogltkn ye gidiyoruz.Sabah 9.40 otobüsle hazırlıklar son hız devam bizde

tekrar gidelim tekrar

çete çete süperiz bizler

valla kebapmış burası

geç keşfettik ama tam oldu....

eh tabe, heryerlerinizi iyi doktorlara yaptırdınız.... dadını çıkariciğinizzz....

yakışırrrr
canım selam hoşgeldintadını çıkardık valla yedik içtik doktorun yaptığı işlemleri bozmak için ama bozulmadı şükür karnımın şişi indi (o kadar çok yedik içtikki bir an dedim ameliyat öncesi haline dönecek:)))

göz attım da evet cidden öyleymiş :))

çete de ne çeteymiş ama :) tatlı hatunlar birbirlerini bulunca muhabbet de sarıyor tabi :)

sende çok tatlısın kuzum

oy oyyyy neler var neler telde anlatırım sana gerginimgeçmiş olsun sanada

benide alın yaaa benim neyim eksik :)(göğüsler eksik ama onuda yakında yaptırıcam )

bazıları hakediyor aslında da neyse yine biz terbiyemizi bozmayak :))

bu arada bi sen bi nolac yoldan çıkaracaksınız beni bak evin yolunu unutacam demedi deme

Jelocanım ogülatakanem ile olan yolculuğumuz ve iki günlük tatilimiz inanılmaz güzel geçti.Her saniyesi dolu dolu geçti Ha paso yedik ve gezdik Bundan sonrası için yeni planlar ve programlar olacak inşallah di mi jelocanım? Ama bacım çok horluyon bundan sonra mümkünse ayrı odalar takılalım aaa habire yazınız 15 karakter diyor deli mi ne

selam canlarım :)
geç olsa da girip okuyup, iki de yazıp bi selam vereyim dedim..

ne güzeldi, iyi ki geldiniz, iyi ki yedik içtik, iyi ki yollarda titredik :)) yine gelin, yine gelin, yine gelin !!
sözz bu kez ayrı odalarda yatırıciiiim sizi :))

davete gerek yok bu arada, kim isterse peşlerine takılıp gelebilir

yaptır yaptır iyice güzelleş:)))

ayyy çok güzeldi yine gidekkkk özoyaaaha ha ha senin horlaman ne kibar ne nazikkk pıs pıs sesiz

titreyiverdikkkkk ben hep gelirim memnun kaldım bacımmm ağırlama 10.numara idi yanında seninnn güzel yüreğin gülüşün eşininnn misafirperverliğiiii çokkk tşlklerrr çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…