Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ah benim canım topiğiim...Ne kadar da sessiz kalmış Ne güzel günler paylaşmıştık oysaki...kikir kikir ne eğlenirdik...Bu topiği açtığım gün Jelocanım ne sevinmiştik hatırlıyormusun Ogülem canım benim...Ama biz Jelocanımla (Jelesec) beraber haftaya Ogltkn nin memleketine kalmaya gidiyoruz.Burada yazışmalar bitti ama bizim dostluğumuz hiiiç bitmedi.Di mi kızlar Herkese kucak dolusu sevgiler.Sizi ve burayı hiç unutamıyorum.Ama vaktim elvermediğinden kulübe malesef giremiyorum. Hepinizi öpüyorum.

valla tüylüm bu başlık fenomen olmuş haberimiz yok geçen özelden meme küçültmeden biri meme büyütmeden biri yazmış sizin geyik topiğiniz vardı bulamıyoruz kapandı mı diye sen olmayınca yazmıyoruz bizde evet hatta başlık adını değiştirmek için yazmıştın beklemiştik ne heyecandı;

bu sitenin bana verdiği çok şey var doktorumu buldum, ameliyatlarımı oldum, okudum paylaştım bilgi aldım bilgi verdim çok güzel arkadaşlıklar buluşmalar reele taşınan sohbetler oldu AMA AMA sen ve ogülü iyiki tanıdım iyiki dostuz allah bozmasın ikinizi de çokkk SEVİYORUM

ayyy büyük gün geldi gidiyoruz oy oy oyyyy pijamalı terlikli yatıya süper

Son düzenleme:

Yaa niye beğen butonu kaldırıldı yaaa:84: Alışkanlık olmuş hemen elim beğen e gidiyor...BAk ogüle bu ikonu çok severdi :76: hahahahahahahah

Yaa niye beğen butonu kaldırıldı yaaa:84: Alışkanlık olmuş hemen elim beğen e gidiyor...BAk ogüle bu ikonu çok severdi :76: hahahahahahahah

yok canım var yine beğeni solda yıldızı tıkla beğen ha ha ha kulakları çınlasın giderken bu ikonu hediye paketi yapalım ona

sana bomba haber açıktan yazmayayım o yazmadı çünkü kartopu ile ilgili pazartesi senin o taraftayım anladın sen

Ayy başım döndü Jelesec ,habire bir mesajın var diyor,hoop gidiyorum alıntı çıkıyor... Sen beğeniyorsun ben beğenemiyorum...Arapsaçı olmuş burası yaw:44: Haftaya ayaklarımızı çeker koyarız buraya hahahahahahaha

kız yok başta bana da karışık geldi alıştım söz öğretcam sen bana faceyi öğrettin buda benden olsun süper olur ha ha ha çekip koyalımmm

sana bomba haber açıktan yazmayayım o yazmadı çünkü kartopu ile ilgili pazartesi senin o taraftayım anladın sen

aaaaaaa abboooo Bak bir de 67 kişi bana arkadaşlık göndermiş.Şimdi ben çok uzun zamandır girmiyorum ya birikmiş bir sürü Ay ne çok sevenim varmış

yok canım var yine beğeni solda yıldızı tıkla beğen ha ha ha kulakları çınlasın giderken bu ikonu hediye paketi yapalım ona

Hmm anladıım.Ama beğeniyi sadece sen görebiliyorsun .Eskisi gibi altta beğeni yapanların nick leri çıkmıyor galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…