• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hepinize günaydın :21: ben yokken sahip çıkın buralara :6: gerçi oralardan girerim bakarım dedikodulara :9:

Nlglpde ve ben kazık çaktık k.k.ya :1: kimler geldi kimler geçti :)) taşınma zor iş ya bende istiyorum bakalım kısmet üşenmez isem :ssz:sana kolay gelsin ben senin yerine yer içer gezerim :

Tesekkur ederim ya bende ilk defa taşınacağım bir stres içine girdim ki sorma yani bina önce oluverdi bitse gitse keşkemi ;)))

Hoşgeldin güzel yüreklim :16:sen yoktun pek bi sessizdi sizin başlık :ssz: sorma zaten yerleşmek yok mu valizleri o bu çocuğun eşyaları yoruldum; dönüşte daha büyük eziyet dönüşüme kadını ayarladım gelecek ama yıka kaldır ben yapacağım...

Ya ne ameliyatı ne oldu öteki iş bana ne ben istiyorum :emir_bebek: sonra olursun ameliyatını

bende gitmeden hemen önce gelmişti kadın dönüşüm temiz eve oldu. geldikten 2 gün sonra tekrar geldi böylece ütü ve genel bir toparlama yaptı o yüzden rahattım yani.

diğer işi soruyorsan yılbaşına kadar devam oldu oldu,olmadı ameliyat :1:

Tail dönüşü insan daha çok yoruluyor.Tembel günlerin bedelini biz bayanlar ödüyoruz.Ameliyat ayın çook güzel ve mantıklı.Önümüzdeki yaz sahiller güzel görecek desene.
Nerey gidersin önümüzdeki yaz ben oraya gitmiyim :34:

aşkolsun canım esas beraber gidelimde güzellik görsün gideceğimiz yer,şenlensin ortalık :32:

KArtopum ilkönce sana merhaba:3: İnan yokluğu gerçekten belli olanlardansın:50: Tekrar hoşgeldin:42: BAk burda bu yaz herkes gidip gördüğü yerleri yazacak.Ben başlattım bu uygulamayı:21: Manzara resimleriniz varsa koyun.Gittiğiniz yerlerin özel yemekleri varsa yazın.Tavsiyeler,öneriler bekliyoruz bakalım:34:

JElesecim öyle armut piş,ağzıma düş olmuyor bu işler.3 kat dediysem 3 kat:47: HAdi bir an önce git gel aramıza.Sensiz olmaz bebişim:23:

Durruyekta cım ben hep buralardayım beklerim:8:

Ben toprak cım gezi parklarında(topik) paralama kendini.Gel bacım gel.Geyiğe geeeeel:24::24::24:

Ogltkn cim bugün aradı.Yazlıkta çamaşır asıyormuş canımın içi.EEE 2 çocuk annesi olmak kolay değel:31::emir_bebek::emir_bebek:

Bademhanım hanım nerelerdesiniz? ne durumda memişler?

Ausencia nerelerdesin? Girmez,görmez oldun bizi:50: Ama ben hep takibindeydim:34: Gezi parkını 1.sayfasından 1910. sayfasına kadar okudum.Ben yaşlıyım gelemem o kadar laflara.Herkesin aklı kendine güzeldir.Huylu huyundan,taraftar takımından...vazgeçmez.İstisnalar da kaideleri bozmaz.Gel bacım gel sen de geyiğe gel.:)

Son olarak abim bugün taburcu edildi hastaneden.Çok şükür iyiye gidiyor.Bundan sonrası iyi bir bakımla daha da iyi olacak eminim.Bilmeyenler için (aort damarı ve kalp kapakcığı değişti).

nldglp cok buyuk gecmis olsun. insallah abiniz sagligina biran once kavusur. su an assostayim yalniz hava umdugumdan daha serin. deniz suyu biraz soguk geldi, cocuk havuzu sicak oldugundan cocuklarim havuzu tercih etti. oysa ki denizi her zaman tercih etmisimdir dogalliktan dolayi. yine de hava bol oksijenli manzara guzel. bu otelin bir ekstrasi var. herseydahil yemek ve salatalar disinda bir de pide firini var. kendimi nasil frenlicem bilemiyorum. oglum dadandi cok fena. aksam kadinlar yemekte ayakkabiya varana kadar birbirini suzuyor. erkekler bir sort bir sandalet... ben salas tatil seviyorum o yuzden buradan gokceadaya gececegim gunu dusunmek bana iyi geliyor. tekne turu gibi mayoyla tum gunu gecirebilirsin. yemek ye kumsala in ve yuz. ufak kizim yine beni odaya hapsedecek ogle uykusunda... ama ne yapalim... elbet buyuyecekler. jelesec cim size de iyi tatiller... burada olan istanbulu bekleyen arkadaslara sevgiler... bu arada iyi ki meme kucultme operasyonu olmusum. tuy gibi hafifledim. aski izi olmadan bronzlasiyorum. hayatimda ilk kez straplez bluz ve mayo giydim. sabah uyandigimda hemen sutyenimi takardim kotu gorunmeyeyim diye. simdi geceligimle kalkip dolasiyorum rahatca... bu arada nldglp cim sagol krem iyi geldi. guzel onerilerine harfiyen uyuyorum. cocuklar uyudu ben de yatiyorum disarida eglence gumbur gumbur biz tavuk gibi erkenden:))) hoscakalin yine yazarim

nldglp cok buyuk gecmis olsun. insallah abiniz sagligina biran once kavusur. su an assostayim yalniz hava umdugumdan daha serin. deniz suyu biraz soguk geldi, cocuk havuzu sicak oldugundan cocuklarim havuzu tercih etti. oysa ki denizi her zaman tercih etmisimdir dogalliktan dolayi. yine de hava bol oksijenli manzara guzel. bu otelin bir ekstrasi var. herseydahil yemek ve salatalar disinda bir de pide firini var. kendimi nasil frenlicem bilemiyorum. oglum dadandi cok fena. aksam kadinlar yemekte ayakkabiya varana kadar birbirini suzuyor. erkekler bir sort bir sandalet... ben salas tatil seviyorum o yuzden buradan gokceadaya gececegim gunu dusunmek bana iyi geliyor. tekne turu gibi mayoyla tum gunu gecirebilirsin. yemek ye kumsala in ve yuz. ufak kizim yine beni odaya hapsedecek ogle uykusunda... ama ne yapalim... elbet buyuyecekler. jelesec cim size de iyi tatiller... burada olan istanbulu bekleyen arkadaslara sevgiler... bu arada iyi ki meme kucultme operasyonu olmusum. tuy gibi hafifledim. aski izi olmadan bronzlasiyorum. hayatimda ilk kez straplez bluz ve mayo giydim. sabah uyandigimda hemen sutyenimi takardim kotu gorunmeyeyim diye. simdi geceligimle kalkip dolasiyorum rahatca... bu arada nldglp cim sagol krem iyi geldi. guzel onerilerine harfiyen uyuyorum. cocuklar uyudu ben de yatiyorum disarida eglence gumbur gumbur biz tavuk gibi erkenden:))) hoscakalin yine yazarim

Gülhan merhaba:) Ne güzel içten ve samimi yazmışsın.Seni çok iyi anlıyorum straplez bluz ve mayo konusunda.2 yıl olmasına rağmen hala aynı mutluluğu ben de yaşıyorum.Ne mutlu bizlere:46: Krem iyi koruma sağlar.Jelesec de aldı giderken;)

Çocuklarınızın bu dönemlerinin kıymetini bilin.Bir daha bu günlerin geri gelmeyeceğini bilin.Aynı durumları hepimiz yaşadık.Güzelim deniz kenarından kalkıp 2 saat uyku için odaya tıkılmak şimdi için fena gelsede sonradan yüzünüzde sadece o günleri düşünürken hoş bir tebessüm bıraktıracak:31:

Abim için de teşekkür ederim.Çok şükür evinde artık.

not:pide fırını cıssss:34:

pide firini cisss merak etme:))) oyle yorgunum ki birazdan uyuyacagim. ben de sizleri okudukca guzel enerji ve motivasyon kazaniyorum. bugunlerin tatli bir ani kalacagini dusunmek, hayalini kurmak bile cok guzel... guzel paylasimlariniz icin hepinize tesekkurler ve herkese tatli ruyalar... hic sikayet etmemeliyim biliyorum zira herseyin basi saglik. saglikliysam sevdiklerim saglikliysa ben daha ne isterim. insan daha ne ister oyle degil mi? bugun kuzenimin meme kanseri oldugunu ogrendim ve cok cook agladim uzuldum. kendisi banka muduru citi piti guzel suslu hayat dolu bir bayan. Allah hastanelerde sifa bekleyen herkesi sagligina kavustursun. abinize tekrar tekrar gecmis olsun. "her karanlik gecenin bir aydinlik sabahi vardir"

pide firini cisss merak etme:))) oyle yorgunum ki birazdan uyuyacagim. ben de sizleri okudukca guzel enerji ve motivasyon kazaniyorum. bugunlerin tatli bir ani kalacagini dusunmek, hayalini kurmak bile cok guzel... guzel paylasimlariniz icin hepinize tesekkurler ve herkese tatli ruyalar... hic sikayet etmemeliyim biliyorum zira herseyin basi saglik. saglikliysam sevdiklerim saglikliysa ben daha ne isterim. insan daha ne ister oyle degil mi? bugun kuzenimin meme kanseri oldugunu ogrendim ve cok cook agladim uzuldum. kendisi banka muduru citi piti guzel suslu hayat dolu bir bayan. Allah hastanelerde sifa bekleyen herkesi sagligina kavustursun. abinize tekrar tekrar gecmis olsun. "her karanlik gecenin bir aydinlik sabahi vardir"

gulhan selam; bu başlık cidden hayata gülümseyerek baktırıyor enerji veriyor bu aralar herkes tatil yaz ve ramazan programında olduğu için sakin:34:

Sağlık olsun diye boşa demiyoruz sağlık olmadı mı hiç birşeyin önemi yok kuzenine acil şifa diliyorum tüm hastalara da bu hastalık o kadar çok arttı ki ban gelmez beni bulmaz diyemiyor insan artık ben ilk duyduğumda yıkılmıştım ki boğazımda çıktı hemen ameliyat oldum temizlendi ama o dönem hayatım karardı çok zor kuzeninin bu dönem morale çok ihtiyacı var Rabbim yardımcısı olsun bu mübarek ayda dualarımız onunla

Çok çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin işallah. Temennilerinize katılıp amin diyorum. Ve evet aynen yazdığınız gibi "her karanlık gecenin mutlaka aydınlık bir sabahı vardır".

gulhan selam; bu başlık cidden hayata gülümseyerek baktırıyor enerji veriyor bu aralar herkes tatil yaz ve ramazan programında olduğu için sakin:34:

Sağlık olsun diye boşa demiyoruz sağlık olmadı mı hiç birşeyin önemi yok kuzenine acil şifa diliyorum tüm hastalara da bu hastalık o kadar çok arttı ki ban gelmez beni bulmaz diyemiyor insan artık ben ilk duyduğumda yıkılmıştım ki boğazımda çıktı hemen ameliyat oldum temizlendi ama o dönem hayatım karardı çok zor kuzeninin bu dönem morale çok ihtiyacı var Rabbim yardımcısı olsun bu mübarek ayda dualarımız onunla

gecmis olsun dilekleriniz icin askinn hanim size de cok tesekkur ederim. bursa acibadem de kemoterapi ye basladi. insallah iyilesecek umudumuz bu yonde. ben de etrafimda kanserli vakalar cok duymaya basladim cagimizin vebasi kesinlikle kanser hastaligi. meme kucultme ameliyati olmadan once uye degildim ama sizleri takip ediyor deneyimlerinizi okuyordum. sizin de boyle bir rahatsizlik gecirdiginizden bahsettiginizi galiba animsiyorum. meme kucultme yaptirdigimi etrafimdaki cogu insana soylemedigim icin sevindim. kuzenim caniyla ugrasirken kimbilir beni simarik bile bulabilirdi. cunku cogu insana bu ameliyat (meme kucultme) keyfi geliyor. bu "keyfi" kelimesini ameliyati soyleme gafletinde bulundugum eltimden duydum ve onunla bu sebepten konusmuyorum. keyfi bir ameliyat icin 4 saat ameliyat olacak kadar aptal degilim. neyse kizlar caninizi uzmek istemiyorum. bu konuyu kapatiyorum. bu konular bu topigi bozar. hepinize iyi tatiller guzel mutlu saglikli gunler

Hu hu millet neredesiniz yahu kimse dönmedi mi daha :ssz: aleda hnm.ogülü hnm.nlglpdede hnm. ses verin :23:

evet dün itibari ile bir yaş daha yaşlanmış jelesec yani ben yaşlandıkça bi kız çocuğu niye yapamadım demeye başladım :ssz: tatilde minik kızları gördükçe içim gitti biriniz doğurun kız bana verin :9:

Hu hu millet neredesiniz yahu kimse dönmedi mi daha :ssz: aleda hnm.ogülü hnm.nlglpdede hnm. ses verin :23:

evet dün itibari ile bir yaş daha yaşlanmış jelesec yani ben yaşlandıkça bi kız çocuğu niye yapamadım demeye başladım :ssz: tatilde minik kızları gördükçe içim gitti biriniz doğurun kız bana verin :9:

Dogum gunun kutlu olsun. :16:

Sende bir yengecsin demek. :34:

Nice yillara. :nazar:

Bana haber cikti bak. :21:

gecmis olsun dilekleriniz icin askinn hanim size de cok tesekkur ederim. bursa acibadem de kemoterapi ye basladi. insallah iyilesecek umudumuz bu yonde. ben de etrafimda kanserli vakalar cok duymaya basladim cagimizin vebasi kesinlikle kanser hastaligi. meme kucultme ameliyati olmadan once uye degildim ama sizleri takip ediyor deneyimlerinizi okuyordum. sizin de boyle bir rahatsizlik gecirdiginizden bahsettiginizi galiba animsiyorum. meme kucultme yaptirdigimi etrafimdaki cogu insana soylemedigim icin sevindim. kuzenim caniyla ugrasirken kimbilir beni simarik bile bulabilirdi. cunku cogu insana bu ameliyat (meme kucultme) keyfi geliyor. bu "keyfi" kelimesini ameliyati soyleme gafletinde bulundugum eltimden duydum ve onunla bu sebepten konusmuyorum. keyfi bir ameliyat icin 4 saat ameliyat olacak kadar aptal degilim. neyse kizlar caninizi uzmek istemiyorum. bu konuyu kapatiyorum. bu konular bu topigi bozar. hepinize iyi tatiller guzel mutlu saglikli gunler

Gülhan2013, bence siz söylenmesi gereken ennnn son kişiye söylemişsiniz. Ben de söylesem tahmin edebiliyorum neyle karşılaşacağımı. Adım kadar eminim ki hazımsızlık ve hasetliğin zirve noktalarına şahit olurum.

doğum günün kutlu mutlu olsun güzel insan, güzel dost:16:
bi ömür gülen yüzün, hep gülsün, hep böyle neşeli, candan ve içten kal...

sen hep böyle kal

çok seversin, rujlu çocuktan gelsin:1:

Cem Adrian - Sen Hep Böyle Kal - YouTube

kız çocuğuna gelince; bu saatten sonra, yani bi yaş daha yaşlanmışken bu cümleye pek bi şaşırdım zira torunun mu ? diyebilirler, ufal da cebime gir jelocan:33::33:

Back