Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

gercekten haklisiniz. yorumunuz harika. elti pek fena birsey... keske bir eltim olacagina bes gorumcem olsaydi:) diye dusunuyorum. askinn hanim siz nasil oldunuz galiba ayni donemler ameliyat olmustuk benim 5 ay oldu. gayet iyiyim. sagligim duzeldi aetik eskisi gibi cok terlemiyorum. sizin karin germe ve lipo da ayni anda mi olmustu? jelesec hanim bu arada dogum gununuz kutlu olsun. nice mutlu saglikli yaslara...

Sağol canım ciğerim değişmem bebem bu saatten sonra biraz fazla içtenim ama idare edin

Rujlu çocuktan şarkı güzeldi mersi

hadi oradan diyesim geldi ben daha çok gencim çalışmaya şimdi başlasam 2.çocuk daha yaparım eder 4.çocuk ben saç baş boya estetiklerle durumu kurtarıyorum da benim ki yazık saclardan dede gibi duruyor minikle hep açıklama getiriyoruz millete tekne kazıntısı abisi var 20.yaşında diye

Çok teşekkürler Gülhan hnm. gecen sene benim için pek iyi bir sene değildi yeni yaş sağlık mutluluk getirir inşallah

Loooooo tüylü bitmedi mi kutlu doğum haftası özledim ya dön yuvana buluşma ayarla da koklaşalım

Sessizlik devam ediyor , yaz çarptı burayı

Jelom , tüylüm , ogül ve ahali

Çok teşekkürler Gülhan hnm. gecen sene benim için pek iyi bir sene değildi yeni yaş sağlık mutluluk getirir inşallah

Birileri yaşlanmış
Yüreğinin derinliklerindekilerin gerçekleşmesi dileği ile. Yeni yaşın güzelliklerle gelsin.

Son düzenleme:

Ben 27 Mart'ta olmuştum. Gayet iyiyim. Evet meme küçültme, karın germe ve lipo birarada olmuştum. Özellikle meme izleri neredeyse yok gibi ama karında ki iz biraz daha belirgin gibi.

Elti mi dedi biri:)? Eltilerin bohçası bile hamamda çekişirmiş.bende var bi tane en hasetinden.4 yıldır selam bile vermem.estetik olduğumu duyunca hafiften sokuldu ama bu herkesin harcı değil bi bu konuda yarışmadı garibim şimdi seyreyliyor uzaktan:)

Kızlar hepinizi çok özledim.kışın soğuk uzun geceleri ne yaZışırdık:)benim revizyon kocam tarafından yaz sonuna ertelendi:) malum maddi.jelesec doğum günün kutlu mutlu olsun öpüyorum hepiniZi

benim de tam tersi. aramiz evlendigimden beri ilk kez biraz biraz iyiyken estetikten sonra bozuldu. kari koca 5-6 aydir evimize dahi gelmiyorlar sanki ben mememi sergilicem. ben ayni insanim giyimim kusamim ayni. yalniz estetikliyim havam var tabii anacim:) bakalim nireyee kadar kacacaklar. benden kurtulamazlar. bir de burun ameliyatim kaldi geriye:))) bir de bunu duysalar maazallah hasta olurlar. doktorum kombine yapacakti ben ikisi birarada agir bir ameliyat olur diye kabul etmedim. cocuklarim da ufaklar. nolac revizyon derken ne revizyonu? burun mu? once kime yaptirdiniz simdi kim revizyonunuzu yapacak? askinn iyi olmaniza sevindim karinin gec iyilestigini duydum. iyi olmaniza sevindim. gecmis olsun... nldglp hanim nerdeler... jekesec cigim siz kesin bilgi sahibisinizdir... valla assos gokceada takipteyim yaziyorum yilmadan iki ufak cocukla ayaktayim...

Sessizlik devam ediyor , yaz çarptı burayı

Jelom , tüylüm , ogül ve ahali

Ausum durgun sular gibi buralar tüylü hnm. kutlu doğum haftası ile meşguldü her gün bi parti fotolar boy boy faceyi süslüyor

Sen nasılsın sağlık durumu iyi demi sıkıntı yoktu en son yazıştığımız da ben yokken gezi başlığı kapanmış daha senle karpuz kesecektik

Birileri yaşlanmış
Yüreğinin derinliklerindekilerin gerçekleşmesi dileği ile. Yeni yaşın güzelliklerle gelsin.

Orta yaş diyelim lütfen

ne güzel bir dilek bayıldım inşallah arkadaşım var bi iki dileğim hayırlısı olsun çocuklarlar ilgili dilekler

Kızlar hepinizi çok özledim.kışın soğuk uzun geceleri ne yaZışırdık:)benim revizyon kocam tarafından yaz sonuna ertelendi:) malum maddi.jelesec doğum günün kutlu mutlu olsun öpüyorum hepiniZi

:))) kocanın sözünü dinle ameliyat sonrası bakımda çok lazım olacak sana yazın olmaman ban göre daha iyi sıcakta çekilmez..

Teşekkürler kutladık bitti tüylünün ki gibi 40.gün sürmüyor benimki

Gülhan selam; nlglpd nin hem eşinin hemde çok yakın arkadaşının doğum günü idi buna ek olarak akrabası SBS. sınavlarında iyi bir derece yaptı yani yoğun kutlamalarda döner yakında yuvaya

Hu huuuu geldim geldiiiim Ben iyiyim kızlar.Hep bir koşturmaca hali.Evet bu hafta fazlasıyla yoğundu.Partiler,kutlamalar.Bizim ailede d.günleri en az 2 kere kutlanır.Eşim 50.yaşına basınca hem arkadaşlarımızla,hem aileyle kutladık.Aslında daha bitmedi.Büyük bir kutlama daha var Arkadaşları sürpriz yapıp tekne tutacaklar.Du bakalım bekleyip göreceğiz:))

Tatile gidişimiz,arkasından abimin açık kalp ameliyatı,sonrasında da bizim plan programlar çok yoğun geçiriyorum.Önümüzdeki hafta da bu şekilde.Ben de koşturmaca hiç bitmez.Herkes küsüyor bize zaman ayırmıyorsunuz diye.Ne bileyim hayatı dolu dolu ve sevdiklerimizle geçirmek gerçekten çok keyifli.Sizleri unutmam ne mümkün Artık daha sık yazmaya çalışacağım.Gülhan bir gittin ,pir gittin Ne zaman dönüyorsun bakalım? Eltiyi boşvirr Sen kendi mutluluğuna bak tatlım.Etrafımızda pozitif enerjimizi negatife çekmek isteyen bir sürü kıt beyinliler var malesef Hayatına fazla sokmamaya çalış bu tür insanları. Hayat dudaklarda mey,oyna eğlen durma hey,yaşamak ne güzel şey...

looooo tüylüm gelmiş yuppiiiiiii

Nice yaşları olsun eniştemin açık hava sinema keyfi yapın yıllarca

özlemişim yazılarını bak hemen enerji doldum ben yandan yandan oh oh

Ay sorma JElotooş nasıl keyif aldım o gece anlatamam HEr hafta var aslında bir film.Bu hafta oğlan ile kız arkadaşı gidecek.O kadar güzel bir ambianski anlatamam.Tavsiye ederim

Ay sorma JElotooş nasıl keyif aldım o gece anlatamam HEr hafta var aslında bir film.Bu hafta oğlan ile kız arkadaşı gidecek.O kadar güzel bir ambianski anlatamam.Tavsiye ederim

sonraki haftaya da bana benimkine satıver hakkını üye olamayanlar giremiyor bebem oraya çok güzeldiniz maşallah dünkü fotolara bayıldım nasıl güzelsin ya içten sıcak gülümsemen hep yüzünde olsun aşkım

Son düzenleme:

Benim enerjimi yazmışsın ama anacım senin enerjide az kalır değil yani Fotoğraflarım yüklediğim an ilk beğenme JElocan dan Eşim hatta dün dediki nöbetcimiz uyumamış)) Ama dünkü resimler benim de çok hoşuma gitti.Çok güzel,pek güzel olmuşum hakkaten

Yok güzelim sinema akşam 9.30 da oluyor.Ve herkese açık merak etme.İstediğin zaman gidebilirsin Ama biraz tuzlucana

JElocan bu alıntıladı mesajları yeni mi Nldglp,Jelesec in yazısını alıntıladı şeklinde msj geliyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…