gercekten haklisiniz. yorumunuz harika. elti pek fena birsey... keske bir eltim olacagina bes gorumcem olsaydi:) diye dusunuyorum. askinn hanim siz nasil oldunuz galiba ayni donemler ameliyat olmustuk benim 5 ay oldu. gayet iyiyim. sagligim duzeldi aetik eskisi gibi cok terlemiyorum. sizin karin germe ve lipo da ayni anda mi olmustu? jelesec hanim bu arada dogum gununuz kutlu olsun. nice mutlu saglikli yaslara...Gülhan2013, bence siz söylenmesi gereken ennnn son kişiye söylemişsiniz. Ben de söylesem tahmin edebiliyorum neyle karşılaşacağımı. Adım kadar eminim ki hazımsızlık ve hasetliğin zirve noktalarına şahit olurum.
doğum günün kutlu mutlu olsun güzel insan, güzel dost
bi ömür gülen yüzün, hep gülsün, hep böyle neşeli, candan ve içten kal...
sen hep böyle kal
çok seversin, rujlu çocuktan gelsin
Cem Adrian - Sen Hep Böyle Kal - YouTube
kız çocuğuna gelince; bu saatten sonra, yani bi yaş daha yaşlanmışken bu cümleye pek bi şaşırdım zira torunun mu ? diyebilirler, ufal da cebime gir jelocan
Çok teşekkürler Gülhan hnm. gecen sene benim için pek iyi bir sene değildi yeni yaş sağlık mutluluk getirir inşallah
gercekten haklisiniz. yorumunuz harika. elti pek fena birsey... keske bir eltim olacagina bes gorumcem olsaydi:) diye dusunuyorum. askinn hanim siz nasil oldunuz galiba ayni donemler ameliyat olmustuk benim 5 ay oldu. gayet iyiyim. sagligim duzeldi aetik eskisi gibi cok terlemiyorum. sizin karin germe ve lipo da ayni anda mi olmustu? jelesec hanim bu arada dogum gununuz kutlu olsun. nice mutlu saglikli yaslara...
gercekten haklisiniz. yorumunuz harika. elti pek fena birsey... keske bir eltim olacagina bes gorumcem olsaydi:) diye dusunuyorum. askinn hanim siz nasil oldunuz galiba ayni donemler ameliyat olmustuk benim 5 ay oldu. gayet iyiyim. sagligim duzeldi aetik eskisi gibi cok terlemiyorum. sizin karin germe ve lipo da ayni anda mi olmustu? jelesec hanim bu arada dogum gununuz kutlu olsun. nice mutlu saglikli yaslara...
Elti mi dedi biri:)? Eltilerin bohçası bile hamamda çekişirmiş.bende var bi tane en hasetinden.4 yıldır selam bile vermem.estetik olduğumu duyunca hafiften sokuldu ama bu herkesin harcı değil bi bu konuda yarışmadı garibim şimdi seyreyliyor uzaktan:)
Sessizlik devam ediyor , yaz çarptı burayı
Jelom , tüylüm , ogül ve ahali
Birileri yaşlanmış
Yüreğinin derinliklerindekilerin gerçekleşmesi dileği ile. Yeni yaşın güzelliklerle gelsin.
Kızlar hepinizi çok özledim.kışın soğuk uzun geceleri ne yaZışırdık:)benim revizyon kocam tarafından yaz sonuna ertelendi:) malum maddi.jelesec doğum günün kutlu mutlu olsun öpüyorum hepiniZi
Hu huuuu geldim geldiiiimBen iyiyim kızlar.Hep bir koşturmaca hali.Evet bu hafta fazlasıyla yoğundu.Partiler,kutlamalar.Bizim ailede d.günleri en az 2 kere kutlanır.Eşim 50.yaşına basınca hem arkadaşlarımızla,hem aileyle kutladık.Aslında daha bitmedi.Büyük bir kutlama daha var Arkadaşları sürpriz yapıp tekne tutacaklar.Du bakalım bekleyip göreceğiz:))
Tatile gidişimiz,arkasından abimin açık kalp ameliyatı,sonrasında da bizim plan programlar çok yoğun geçiriyorum.Önümüzdeki hafta da bu şekilde.Ben de koşturmaca hiç bitmez.Herkes küsüyor bize zaman ayırmıyorsunuz diye.Ne bileyim hayatı dolu dolu ve sevdiklerimizle geçirmek gerçekten çok keyifli.Sizleri unutmam ne mümkünArtık daha sık yazmaya çalışacağım.Gülhan bir gittin ,pir gittin Ne zaman dönüyorsun bakalım? Eltiyi boşvirr Sen kendi mutluluğuna bak tatlım.Etrafımızda pozitif enerjimizi negatife çekmek isteyen bir sürü kıt beyinliler var malesef Hayatına fazla sokmamaya çalış bu tür insanları. Hayat dudaklarda mey,oyna eğlen durma hey,yaşamak ne güzel şey...
looooo tüylüm gelmiş yuppiiiiiii
Nice yaşları olsun eniştemin açık hava sinema keyfi yapın yıllarca
özlemişim yazılarını bak hemen enerji doldum ben yandan yandan oh oh
Ay sorma JElotooş nasıl keyif aldım o gece anlatamamHEr hafta var aslında bir film.Bu hafta oğlan ile kız arkadaşı gidecek.O kadar güzel bir ambianski anlatamam.Tavsiye ederim
looooo tüylüm gelmiş yuppiiiiiii
Nice yaşları olsun eniştemin açık hava sinema keyfi yapın yıllarca
özlemişim yazılarını bak hemen enerji doldum ben yandan yandan oh oh
sonraki haftaya da bele benim kine satıver hakkınıüye olamayanlar giremiyor bebem oraya çok güzeldiniz maşallah dünkü fotolara bayıldım nasıl güzelsin ya içten sıcak gülümsemen hep yüzünde olsun aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?