Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Komik topikdir burası gel her zaman.Ama bu aralar malum ülkemizin durumu ile ilgili endişeliyiz ve üzgünüz.Ben her gece 3 -4 lere kadar basını takip ediyorum.Sabah da 7 gibi kalkıp aynı şekilde Bu yüzden girmiyorum ,girsemde selam verip çıkıyorum Gülhan cım.

Benim oğlan da çok kusardı.Hala bile (24) yaşında midesi ayaklıdır.En ufak bir streste kusar Tabiiki hem kendin hem ailen için yaşayacaksın.Sen iyi olacaksın ki onlara da daha iyi bakabilesin

Lina cım hayırlı uğurlu olsun tatlım benim.İnşallah hayatlarının her anı böyle bembeyaz tertemiz geçer.Senin de ellerine sağlık.Çok güzel olmuş

hatun kişilerr ben geldim nerdesiniz erkenden yattınız mı siz

bademim biliyorsun ben 20 saat facebook la yaşıyorum.Gözüm hep haberde.Bu arada arkadaşlar yarın tatile çıkıyoruz.10 gün yokum.İçim hiç gitmek istemiyor

Allah sonumuzu hayır etsin.İnşallah kötü şeyler olmadan,canlar yanmadan atlatırız bu süreci.Bugün full doluyum.HEr şey son ana kaldı.10 gündür klavye başında televizyon karşısındayım.İnşallah 10 gün sonra görüşmek üzere hepinizi sevgiyle kucaklıyorum Bu arada tekne seyehati olacağı için hiç bir şekilde internet erişimim olamayacak.Çok nadir uğradığımız adalardan girebilirim belki haberiniz olsun.

güzel yurdumun sağ duyulu güzel insanları hepinize günaydın

canım sıkkın keyfim hiiiiç yok yazasım yok geçmişe bakamadım affola hepinize sevgiler hayırlı cumalar

Kizlar hastanedeyim kan alindi bekliyorum coook korkuyorum nolur lutfen dua edin vazdagecemem artik

nurgulüm hadi bakalım kuzu gibi yat koç gibi kalk ben gördüm herkesi ama senin gibisini görmedim ameliyata girmeden önce bile siğara içtin

inşallah sürecin çok iyi ilerler

linakcım bayıldım bohçalara..... ben senden bu konularda yardım alırım haberin ola dahaçooooook var ama şimdiden söyleyeyim

Son düzenleme:
nldglp hanim cok haklisiniz ben iyi olmaliyim ki cocuklarima esime verimli olabileyim. bu kesinlikle bencillik degil. bu arada size iyi tatiller... benim icin de gezin:) ben de temmuz ayini bekliyorum 1 ay tatilde olucam. evet ben de gece gunduz gezi parkiyla ilgili programlar izliyorum ve oradaki guzel insanlarimizi gonulden destekliyorum. yanlarinda degilim ama "tencerem var tavam var capulcuyum havam var" bu arada nurgul hanim guzel haberlerinizi bekliyoruz dualarimiz sizinle... simdiden buyuk gecmis oksun.

evet ablam gündem konusunda haklısın aynı durumdayız
bu ara da sen gez tekne turlarnda yap tatilini niye gözümüz olsun ki biz de 1 ay sonra büyük adaya giderik tekneyle, orda yüzerik

ay ne güzel kokos bohca öyleeeee

Lina cım hayırlı uğurlu olsun tatlım benim.İnşallah hayatlarının her anı böyle bembeyaz tertemiz geçer.Senin de ellerine sağlık.Çok güzel olmuş

linakcım bayıldım bohçalara..... ben senden bu konularda yardım alırım haberin ola dahaçooooook var ama şimdiden söyleyeyim

çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim. biz süslemeye baya uğraştık ama açması çok kısa sürdü.... ihtiyacı olana seve seve hazırlanır
nldglp canım hayırla git hayırla gel.. umarım herşey çok çok güzel olur... tatilin de çok güzel geçer umarım canım... bol dinlen...
jelesecim canım hele senin o günlerin gelsin benim ekip hazır hemen hallederiz....

bayıldım cidden çok güzel hazırlanmış hepsi sözünü unutma yaz ajandaya jelesece sözüm var diye

Herkese tesekurederim oldu bitti AMA yanimda oldunuz saolun jeselec nldgp ve Ben toprakcok tesekurederim

ah nugul vah nurgül panik,heyecanlı nurgül bitti şükür bundan sonrası dinlenme dikkat etme komplikasyonsuz süreç diliyorum sana...hadi bak kıymetimizi bil canlı canlı gösteride yaptık sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…