Kizlar hastanedeyim kan alindi bekliyorum coook korkuyorum nolur lutfen dua edin vazdagecemem artik
sagolun aynen dediginiz gibi yapicam. buraya sizden bilgi almaya geldim. ne guzel sen sakrak bir forum. biraz inceledim yazilanlari insani bayagi gulumsetiyorsunuz. ben aslinda cok esprili eglenceli biriyim ama gelin gorun ki 16 aylik kizim reflu. kus babam kus. hayata kustum. neyse ki bu aralar kusmalari azaldi. hayatimda kendim icin yaptigim en iyi sey meme kucultme ve diklestirme ameliyati olmakti. bir de gecenlerde iki hafta uzmanlik kursuna gittim hayata dondum. ne dersiniz yavas yavas kendim icin yasamaya mi basladim ne:)) neyse ben kactim sizleri sikmayayim.geyik moda geceyim bu foruma mutlaka ugricam. herkese sevgiler
Kizlar hastanedeyim kan alindi bekliyorum coook korkuyorum nolur lutfen dua edin vazdagecemem artik
kızlar ben geldim sizler nerelerdesiniz.... benim ufak bücürün tuşlarını sökmesiyle pcden oldum.. nişan bu haftasonu bir telaş bir telaş. öldüm bittim ya.... size bohça fotosu getirdim...Eki Görüntüle 729693
hatun kişilerr ben geldim nerdesiniz erkenden yattınız mı siz
bademim biliyorsun ben 20 saat facebook la yaşıyorum.Gözüm hep haberde.Bu arada arkadaşlar yarın tatile çıkıyoruz.10 gün yokum.İçim hiç gitmek istemiyor
Allah sonumuzu hayır etsin.İnşallah kötü şeyler olmadan,canlar yanmadan atlatırız bu süreci.Bugün full doluyum.HEr şey son ana kaldı.10 gündür klavye başında televizyon karşısındayım.İnşallah 10 gün sonra görüşmek üzere hepinizi sevgiyle kucaklıyorumBu arada tekne seyehati olacağı için hiç bir şekilde internet erişimim olamayacak.Çok nadir uğradığımız adalardan girebilirim belki haberiniz olsun.
ay ne güzel kokos bohca öyleeeee
Lina cım hayırlı uğurlu olsun tatlım benim.İnşallah hayatlarının her anı böyle bembeyaz tertemiz geçer.Senin de ellerine sağlık.Çok güzel olmuş
bademim biliyorsun ben 20 saat facebook la yaşıyorum.Gözüm hep haberde.Bu arada arkadaşlar yarın tatile çıkıyoruz.10 gün yokum.İçim hiç gitmek istemiyor
Allah sonumuzu hayır etsin.İnşallah kötü şeyler olmadan,canlar yanmadan atlatırız bu süreci.Bugün full doluyum.HEr şey son ana kaldı.10 gündür klavye başında televizyon karşısındayım.İnşallah 10 gün sonra görüşmek üzere hepinizi sevgiyle kucaklıyorumBu arada tekne seyehati olacağı için hiç bir şekilde internet erişimim olamayacak.Çok nadir uğradığımız adalardan girebilirim belki haberiniz olsun.
linakcım bayıldım bohçalara..... ben senden bu konularda yardım alırım haberin oladahaçooooook var ama şimdiden söyleyeyim
Herkese tesekurederim oldu bitti AMA yanimda oldunuz saolun jeselec nldgp ve Ben toprakcok tesekurederim
çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim. biz süslemeye baya uğraştık ama açması çok kısa sürdü.... ihtiyacı olana seve seve hazırlanır
nldglp canım hayırla git hayırla gel.. umarım herşey çok çok güzel olur... tatilin de çok güzel geçer umarım canım... bol dinlen...
jelesecim canım hele senin o günlerin gelsinbenim ekip hazır hemen hallederiz....
Herkese tesekurederim oldu bitti AMA yanimda oldunuz saolun jeselec nldgp ve Ben toprakcok tesekurederim
nurgulüm hadi bakalım kuzu gibi yat koç gibi kalkben gördüm herkesi ama senin gibisini görmedim ameliyata girmeden önce bile siğara içtin
inşallah sürecin çok iyi ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?