• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Yazdiklarinizi okuya okuya beğeni yapa yapa geldim yine cok güldürdünüz beni kk nin çılgın hatunlarii neyse ben tadilat islerine yine geri döneyim kalebodurlar bitti laminant parkelerin tamamlanmasini bekliyoruz sonrasinda annecime kalicak butun yük bana da tek tek bardak tasittiriyo:17:

allahıma bin şükür çatır çatır gıdaklıyorum her ay:32::32::32::12::12::12: Söyle o ''Dost'' a bizim genler sağlam şekerim.Benim anacım 57 yaşında girdi menopoza.Aneylerin köyündeki ölüm ortalaması da 100 yaş şekerim(Kafkas kökenli güzelleriz biz:12:) Bak aklıma gelmişken,Anneannem 94 yaşına kadar yaşadı.80 li yaşlarında Alzheimer olmuştu.Evi bahçeli nefisti.Son zamanlarında kötüleşmeye başlayınca Ankara da teyzem bakmaya başlamıştı.Bir gün teyzemin kapısı çalınıyor.Millet kapıda.Meğersem anneannem kendi bahçesine çıkar gibi aklınca balkona çıkıp 3.kattan atlamış aşağıya.Alt komşunun çamaşır iplerine takılıp,toprak zemine yapışıvermiş.Hemen ambulans gelmiş.Anneannemi bindirmişler ama giderken hastaneye bütün mahalleliye el sallamış ambulansın içinden.Bir de kuzenime göz kırpmış:60: O derece sağlamız yani:1: Düşünsene ne olursa olsun 3.kattan düşüyorsun ve bir çatlak bile olmuyor ve 90 lı yaşlardasın:53: Sadece morluklar olmuştu.Üzerine de 3-4 sene daha yaşamıştı:34:

:60: :60: :60: gülmekten gözümden yaş geldi. allah iyiliğini versin emi

günaydın ahaliiii,

iyi haftalar, güzel güneşli günler. topiği açayım, ama açarken ne yazayım diye beni düşündüren güzel ülkem :72:

herkese sevgilerrr

hııııımmbak güzelmiş anlamı :21: ben uğraştım özürlü jelesec yapamadım neyse çapulcu olduğum belli zaten:21:

AKINCI

Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik;
Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik!

Ak tolgalı beylerbeyi haykırdı: İlerle!
Bir yaz günü geçtik Tuna'dan kafilelerle…

Şimşek gibi bir semte atıldık yedi koldan.
Şimşek gibi Türk atlarının geçtiği yoldan.

Bir gün doludizgin boşanan atlarımızla
Yerden yedi kat arşa kanatlandık o hızla…

Cennette bu gün gülleri açmış görürüz de
Hâlâ o kızıl hâtıra titrer gözümüzde!

Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik!

valla çapulcumusunuz nesiniz bilmiyom ama, deli olduğunuz kesin:1:

benim iş yoğun:50: bu hafta full böyle gider. esprilerimden mahrum kalmak isteyen, beni özleyen alo diyebilir, demeyenlere :63:

Bademimmmmmm nasıl olsunnn canımmmmm ???merak edıyorummmm.....nldglp ablam jelesec ve ogltkn sizler nasılsınızzzz bayagıdır gorusemıyoruzzz özlendiniz yaniiii

Günaydın topik ahalisi :16:

duruyekta ülke bu haldeyken yazasım yok inan keyif olmayınca geyikte yapılmıyor:ssz:

Tanıyan ahali ada22.nin hepinize selamı ver çok mucukluyor ülkesine bu sabah dönüyor sonbahar kış yeni ameliyatlara gelecek bilginize :51:

manken gibi ama meme eksik :23: bu arada karnına baktım baycan foto çekti basına vermek için sıfır iz şok oldum geçmiş gitmiş ve bant mant hiç bir şey kullanmamış :44: ağızdan alınan e vitamini hepsi bu darısı bizlerin başına

Bademimmmmmm nasıl olsunnn canımmmmm ???merak edıyorummmm.....nldglp ablam jelesec ve ogltkn sizler nasılsınızzzz bayagıdır gorusemıyoruzzz özlendiniz yaniiii

durruyektacım, benim iş yeri yoğun, ülkede gündem de yoğun jelesec'in dediği gibi....gelip sık yazamıyorum, elim gitmiyo :50:

duruyekta ülke bu haldeyken yazasım yok inan keyif olmayınca geyikte yapılmıyor:ssz:

Tanıyan ahali ada22.nin hepinize selamı ver çok mucukluyor ülkesine bu sabah dönüyor sonbahar kış yeni ameliyatlara gelecek bilginize :51:

manken gibi ama meme eksik :23: bu arada karnına baktım baycan foto çekti basına vermek için sıfır iz şok oldum geçmiş gitmiş ve bant mant hiç bir şey kullanmamış :44: ağızdan alınan e vitamini hepsi bu darısı bizlerin başına

günaydın jelocanım:16: yediğin içtiğin senin olsun, foto gönder bacımmmm

durruyektacım, benim iş yeri yoğun, ülkede gündem de yoğun jelesec'in dediği gibi....gelip sık yazamıyorum, elim gitmiyo :50:

HEpinize günaydın kızlar...Kimsenin keyfi olmadığı gibi benim de yok inanın:50: Bugün aneye gidiyorum.Malum bu hafta sonu tatil prog vardı.Ama içim hiç iyi değil inanın hiç gidesim yok:50: Zorla bavulu çıkardım ortaya.Her an vazgeçme durumum da olabilir.Zaman gösterecek bakalım.Durruyekta cım seni de sevgiyle kucaklıyorum tatlım benim.Bizleri düşünüp yazdığın için.Bu topik hiç susmayacak emin ol.Ama bugünlerde yaşadığımız toplumsal sıkıntılar inanol enerjimi aldı diyebilirim.İnşallah her şey güzel olacak güzel kardeşim.Hepinizi öpüyorum.Sevgiler...

Bizde alalım bu kadar faydalıysa. Ne kadar oldu aml olalı

HEpinize günaydın kızlar...Kimsenin keyfi olmadığı gibi benim de yok inanın:50: Bugün aneye gidiyorum.Malum bu hafta sonu tatil prog vardı.Ama içim hiç iyi değil inanın hiç gidesim yok:50: Zorla bavulu çıkardım ortaya.Her an vazgeçme durumum da olabilir.Zaman gösterecek bakalım.Durruyekta cım seni de sevgiyle kucaklıyorum tatlım benim.Bizleri düşünüp yazdığın için.Bu topik hiç susmayacak emin ol.Ama bugünlerde yaşadığımız toplumsal sıkıntılar inanol enerjimi aldı diyebilirim.İnşallah her şey güzel olacak güzel kardeşim.Hepinizi öpüyorum.Sevgiler...

aneyin ellerinden öpüyorum :16: canım ciğerim bizler hep buradayız susmak yok yola devam :9:

Bizde alalım bu kadar faydalıysa. Ne kadar oldu aml olalı

gecen sene oldu hatun yeminle şok oldum baycan habire foto çekti aman nazarım değmesin :nazar: ara ki bulasın olmuş izi incecik senin ki de birşey kalmaz dedi benimki ne bakalım bekleyip göreceğiz:34: eczaneden almış e vitamini ağızdan kullanmış zaten sürekli kullanmış

Back