Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Sanırım yapıcam. Hep gÜEllikle çözmeye çalıştım. Ve çocuğa hissettirmeyim diye çok düzgün davrandım.ama artık işin rengi değişti.allahtan gelen ve herkesin başına gelebilecek bi durumda beni ve çocuğumu suçlu görüyor.

nolac çım ya, üzüldüm yazını okuyunca. öğretmenliğini de geçtim, bir "insan" böyle bi cümle nasıl kurabilir. bizim ki haddini o kadar aşmadı ama, bir-iki gömlek küçük cümlelere ben de maruz kaldım. ve bu dönem bitiminde bizim kolejin genel müdürüne göndereceğim bugüne kadar yaşadıklarımızın hepsini yazılı halde. Ve soracağım, böyle birini sizin gibi bir kurum bünyesinde nasıl tutabiliyor diye? ama bunu kendim için değil, bundan sonra o kadının öğrencisi olabilecek, kendini savunamayan minikler için yapacağım. bize olan oldu, bari bizden sonrakilere bişi olmasın...

Bütün yazılanları okudum ve çok üzüldüm Eğitimci demeye bin şahit ister.Eğitimci olmak her insana göre değil sanırsam. Vicdan ister,şefkat ister,koşulsuz sevgi ve özveri ister,anlayış,sabır ister....Öğretmenlik işte bu yüzden çok kutsal bir meslektir.Tabiiki hakkıyla yapan için

bende öğretmenim bukonuda neler var neler,malesef o sıfatı almakla ne öğretmen ne doktor nede başka birşey oluyor.taviz vermeyin,ağzının ayarını bilsinler.düşüncelerini değiştiremesenizde davranışlarını değişitrmek zorundalar.oğlum seneye okula başlayacak,hala öğretmen arıyorum,kararsızım yaşıda tam 66 aylık olacak.kılı kırk yarıyorum işin içinde olunca.ikizlere dayak ayrı üzüntü konusu,psikopat psikolojik tacizcide çok bu meslekte.

söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. benim oğlum şuan ikiye gidiyor iki senede iki öğretmen değiştirdik. şimdi yine arayış içindeyim benim bu yazdığım daha devede kulak hesabı. ne yazıkki yeterince formasyon almadan özverisiz yapanlar var bu mesleği. ben de öğretmenim ama yeterince faydalı olamam diye tedirgin olduğum için çalışmıyorum. eğer hakkıyla yapamayacaklarsa çalışmasınlar. yok eğer çalışıyorlarsa da hakkını versinler. herkesin gözbebeği yavruları. kimse kılına zarar gelsin istemez. onlara emanet ediyoruz. güvenmek istiyoruz sonra da böyle haberler gelince insan ne yapacağını şaşırıyor... bu çocuklar yarın birgün büyüyecekler yetişkin olacaklar ve çocuklukta yaşadıkları travmalar ilerde onların hareketlerini etkileyecek...
rabbim tüm yavruları merhametli insanlarla karşılaştırsın.

zaten çatacak adam arıyorum versinler elime şu pislikleri gebertsem yeminle içim acımaz gider içeride paşa paşa yatarım

zaten çatacak adam arıyorum versinler elime şu pislikleri gebertsem yeminle içim acımaz gider içeride paşa paşa yatarım

bizimki için 14 haziran'a program yap. okullar o gün kapanıyo. sabah 10 gibi verirler karneleri, sonra senle bekleyelim okul çıkışını ne dersin

bizimki için 14 haziran'a program yap. okullar o gün kapanıyo. sabah 10 gibi verirler karneleri, sonra senle bekleyelim okul çıkışını ne dersin

olur vallahi indiririz faydasızı çete deniliyor madem tam hakkını verelim bu çetenin :)))topluma faydamız olur

Son düzenleme:
Bak bu tüylü munenin topiğinde 24.saat orada yatıp kalkıyor olmaz

şimdide orada yakaladım

Son düzenleme:
uleeeeen hem suçlu hem güçlü

yavuz hırsız hesabı sen muneyi takiptesin bende seni başlığına gel sürüden ayrılanı KURT KAPAR

Det sen bana karışamazsın taammı İstediğimi takip eder,istediğim topikde hoplar zıplarım sanane ha sananeeeeee:95::95::120::120::120:

Bak bu tüylü munenin topiğinde 24.saat orada yatıp kalkıyor olmaz

şimdide orada yakaladım

Üstüme üstüme gelmeyin Reglim yakın

evet evet, ben de gördüm orda parmakları çatır çatır çalışıyo, hiç reglim yakın triplerine girmiyo bizim topiğe gelince şeyiyle yazası tutuyo hatunun

munecim, şeyiyle derken kastım; kaprisiyle yazası yani
sevgiler, hörmetler

bu arada bi dost soruyor " o menopoza girmedi mi "diye

allahıma bin şükür çatır çatır gıdaklıyorum her ay Söyle o ''Dost'' a bizim genler sağlam şekerim.Benim anacım 57 yaşında girdi menopoza.Aneylerin köyündeki ölüm ortalaması da 100 yaş şekerim(Kafkas kökenli güzelleriz biz) Bak aklıma gelmişken,Anneannem 94 yaşına kadar yaşadı.80 li yaşlarında Alzheimer olmuştu.Evi bahçeli nefisti.Son zamanlarında kötüleşmeye başlayınca Ankara da teyzem bakmaya başlamıştı.Bir gün teyzemin kapısı çalınıyor.Millet kapıda.Meğersem anneannem kendi bahçesine çıkar gibi aklınca balkona çıkıp 3.kattan atlamış aşağıya.Alt komşunun çamaşır iplerine takılıp,toprak zemine yapışıvermiş.Hemen ambulans gelmiş.Anneannemi bindirmişler ama giderken hastaneye bütün mahalleliye el sallamış ambulansın içinden.Bir de kuzenime göz kırpmış O derece sağlamız yani Düşünsene ne olursa olsun 3.kattan düşüyorsun ve bir çatlak bile olmuyor ve 90 lı yaşlardasın Sadece morluklar olmuştu.Üzerine de 3-4 sene daha yaşamıştı

YAhu durun yahuu...Mavi kürkü kapma sevdası bizimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…