Hiç Parçalama, olanları bir rapor haline getir İl Milli eğitim bakanlığına ver yanlız kayıt numarası isteki, kayıt yapılsın ve dilekçen üzerinde işlem görsün,Aklınızda olsun dilekçenizi nereye verirseniz verin kayıt numarası alın.. yoksa arkanızdan çöpe atılır o dilekçe.., ayrıca bu densizi savcılığa şikayet et.. başka cocuk verseydin diye sana ve çocuğuna hakaret edip, görevini yerine getirmediği için.. Okula şikayet edersen üzerini örterler.. buna benzer durumlarda hocayla bile görüştürmediler veliyi, bahçeşehirde bir kolejde..İnsanların kalpleri gerçekten taş olmuş.. yazıklar olsun onların insanlıklarına.. yok olup gitsinler bu dünyadan.
saol canım benimde tenim yatkın malesef hassas oldugu için ama takmıyorum ben neler atlattım kıhkıhkıh çokta takılırsam olurum bir skar duzeltme gecer gider sonuclarını gormek isteruk bacuuu
Bütün yazılanları okudum ve çok üzüldümEğitimci demeye bin şahit ister.Eğitimci olmak her insana göre değil sanırsam. Vicdan ister,şefkat ister,koşulsuz sevgi ve özveri ister,anlayış,sabır ister....Öğretmenlik işte bu yüzden çok kutsal bir meslektir.Tabiiki hakkıyla yapan için
nolac çım ya, üzüldüm yazını okuyunca. öğretmenliğini de geçtim, bir "insan" böyle bi cümle nasıl kurabilir. bizim ki haddini o kadar aşmadı ama, bir-iki gömlek küçük cümlelere ben de maruz kaldım. ve bu dönem bitiminde bizim kolejin genel müdürüne göndereceğim bugüne kadar yaşadıklarımızın hepsini yazılı halde. Ve soracağım, böyle birini sizin gibi bir kurum bünyesinde nasıl tutabiliyor diye? ama bunu kendim için değil, bundan sonra o kadının öğrencisi olabilecek, kendini savunamayan minikler için yapacağım. bize olan oldu, bari bizden sonrakilere bişi olmasın...
zaten çatacak adam arıyorum versinler elime şu pislikleri gebertsem yeminle içim acımaz gider içeride paşa paşa yatarım
bizimki için 14 haziran'a program yap. okullar o gün kapanıyo. sabah 10 gibi verirler karneleri, sonra senle bekleyelim okul çıkışını ne dersin
Bak bu tüylü munenin topiğinde 24.saatorada yatıp kalkıyor olmaz
şimdide orada yakaldım
Banabak sen banabaaksen benimi takip ediyosun 24 saat peşimde ensemdesin yetti gariiiii:84:
uleeeeen hem suçlu hem güçlü
yavuz hırsız hesabısen muneyi takiptesin bende seni başlığına gel sürüden ayrılanı KURT KAPAR
uleeeeen hem suçlu hem güçlü
yavuz hırsız hesabısen muneyi takiptesin bende seni başlığına gel sürüden ayrılanı KURT KAPAR
olur vallahi indiririz faydasızıçete deniliyor madem tam hakkını verelim bu çetenin :)))topluma faydamız olur
Bak bu tüylü munenin topiğinde 24.saatorada yatıp kalkıyor olmaz
şimdide orada yakaladım
Üstüme üstüme gelmeyinReglim yakın
Üstüme üstüme gelmeyinReglim yakın
bu arada bi dost soruyor " o menopoza girmedi mi "diye
evet evet, ben de gördüm orda parmakları çatır çatır çalışıyo, hiç reglim yakın triplerine girmiyobizim topiğe gelince şeyiyle yazası tutuyo hatunun
munecim, şeyiyle derken kastım; kaprisiyle yazası yani
sevgiler, hörmetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?