Him sen ne aml oluyosun Ben biraz toparlarim sen olanakadar insallah sag salim atlatiriz ikimizde
Göğüs küçültme ameliyatı olacağım canım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Him sen ne aml oluyosun Ben biraz toparlarim sen olanakadar insallah sag salim atlatiriz ikimizde
Günaydın Millet
geriye dönük okuyamadım soru soran varsa cevap vermedi burnu kalkık demesin lütfen havada yeni bir mikrop varmış önce kusma sonra ishale dönüyor benim veleti yakaladı erken önlem aldık serum yedi dün bütün gün şimdi daha iyi...
Bentoprakcım ada geldi evet ama inan kimseye yazmadı ben görüşüyordum sürekli zaten kendisi ile salı günü beraberdik ufaklık çarşmamba hastalınınca o günkü planı iptal ettik mecbur kızın şansına herkese çok selamı var bi kaç gün erkek kardeşinin yanına gitti dönünce toplanacağız uygun olanlarla yazarım sana günü tamam canım
canım çok geçmiş olsun.... çocuklar hasta oluunca evin tadı tuzu olmuyor...
bu arada sen hastalıkla uğraşıyosun ben de benim büyük oğlanın hasta olduğunu iddaa eden öğretmenle. 3 gündür öğretmeni ateşin var okula gelme deyip yolluyo çocuğu. bu gün götürdüm tüm tetkiklerini yaptırdım hiç bişeyi yok. yarın gidip raporu yüzüne vurcam. zira ben ateşi yok dedikçe beni bilgisizlikle suçluyo kendisi....
Jelocaan nooldu benim bebeğe? oğluşuma geçmiş olsun annesii Şimdi nasıl bari?
sağol canım daha iyi şükür salgın varmış kıyısından bizede vurdu erken müdahale geçti bugün...tekne kazıntımız bizim babası da bende deli olduk
Ay olunmazmı? ben bile nasıl kötü oldum resmini görünce.Değil sen YAvrum benim, bununla geçmiş bitmiş olsun inşallah
bu arada sen hastalıkla uğraşıyosun ben de benim büyük oğlanın hasta olduğunu iddaa eden öğretmenle. 3 gündür öğretmeni ateşin var okula gelme deyip yolluyo çocuğu. bu gün götürdüm tüm tetkiklerini yaptırdım hiç bişeyi yok. yarın gidip raporu yüzüne vurcam. zira ben ateşi yok dedikçe beni bilgisizlikle suçluyo kendisi....
sağol linacım..
nasıl yani anlamadım öğretmen hasta mı diyor eve gönderiyor :))) kız hangi okul bu yaz hele özelden:))) ah bu öğretmenler işimiz var
Var böyle kendine vazife edinen kendine iş arıyan görev üstlenen egosunu tatmin eden gereksiz insanlar.. Bende benim kızın öğretmeninden nefret ediyorum:)
sus len deşüfre etme aşüfteMirin looooo ne ediyon şu facede paylaştığın argolardan paylaşta burada başlık kapansın
saol canım benimde tenim yatkın malesef hassas oldugu için ama takmıyorum ben neler atlattım kıhkıhkıh çokta takılırsam olurum bir skar duzeltme gecer gider sonuclarını gormek isteruk bacuuumrb mirin teşekkür ederim iyi dileklerin için ben de meme küçültme dikkestirme ameliyatı oldum tanisalim sevuselim tabiiiiizlerim az dedim ama suan icin oyle daha bir hafta oldu benim . Dikislerime cok ozenmis dr gercekten cem beye bu konuda minnettarim. Ama benim vucudumda skara cok meyilli o yuzden de onumuzde ki haftadan itibaren skari onleyebilmek icin sıkı bir sekilde tedaviye basliycaz umarim daha olusmadan onleyebiliriz
Senin adina üzüldüm mirin insalla skar tedavisi olunca gecirirsin izlerini
sağol canım daha iyi şükür salgın varmış kıyısından bizede vurdu erken müdahale geçti bugün...tekne kazıntımız bizim babası da bende deli olduk
Var böyle kendine vazife edinen kendine iş arıyan görev üstlenen egosunu tatmin eden gereksiz insanlar.. Bende benim kızın öğretmeninden nefret ediyorum:)
İkizlere kreşte dayak zoruyla yemek yedirdi | Mynet Haber
alın size başka bir öğretmen haberi
ben videosunu izledim, izlerken panikle " ayyy boynu kırılcak" dedim. Asıl enteresan olan müdürün cevabı. Biz hep böyle yediriyoruz demiş. Şaka gibi dimi? Allah böylelerinin işini rast getirmesin !
İkizlere kreşte dayak zoruyla yemek yedirdi | Mynet Haber
alın size başka bir öğretmen haberi
ben videosunu izledim, izlerken panikle " ayyy boynu kırılcak" dedim. Asıl enteresan olan müdürün cevabı. Biz hep böyle yediriyoruz demiş. Şaka gibi dimi? Allah böylelerinin işini rast getirmesin !
Nolac Sen nefret ettiğine göre kesin kızında ediyordur, ve dersler konusundada tedirgindir, sevmediğiniz bir öğretmenin karşısında durmak yada ondan bişiler öğrenmek, yada öğrendiğini anlatmak, eyer çocuğunuzda sizinle aynı duygular içindeyse, hiç durmayın öğretmeni hatta onu görmemesi için mümkünse okulunu değiştirin, ilerdeki okul başarısı çok etkilenir.. sırayla çıktığı bu yaşam basamaklarında..
Kızlar benim kızımın bide özel bi durumu var doğuştan işitme engelli olarak doğdu.ve bi ameliyatla kulağına elektronik kulak(cochlear implant)takıldı.biziö kulağımızın pille çalışanını düşünün.normal işitme cihazı değil.şimdi normal çocuklar gibi duyup konuşuyor ama kalabalıkta sesler birbirine girdiği için ayırt etmekte zorlanıyor.öğretmenin yapması gereken onun kaçırdığı yerleri bi kez daha ona yaklaşarak söylemek ki bu sadece gürültülü ortamlarda. Ama adam ısrarla yapmıyor.ben bazen sorguluyorum ve bana be dese beğenirsiniz? Bana daha iyi bi çocuk verseydin keşke dedi:)) varmı böyle bişey ya.sırf 3 yıl oldu o okulda ve arkadaşlarına kabulü çok zaman aldı şimdi ortamı bu öğretmen dışında çok güzel.sınıf 15 kişi hiç bi kolejde böyle bi rakam yok Konya'da.ona hissettirmeyim diyorum ama adamı parçalayasım var.