Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

canım çok geçmiş olsun.... çocuklar hasta oluunca evin tadı tuzu olmuyor...
bu arada sen hastalıkla uğraşıyosun ben de benim büyük oğlanın hasta olduğunu iddaa eden öğretmenle. 3 gündür öğretmeni ateşin var okula gelme deyip yolluyo çocuğu. bu gün götürdüm tüm tetkiklerini yaptırdım hiç bişeyi yok. yarın gidip raporu yüzüne vurcam. zira ben ateşi yok dedikçe beni bilgisizlikle suçluyo kendisi....

antalya da yatış yapmam şu an için olanaksız yinede teşekkür ederim.

sağol linacım..

nasıl yani anlamadım öğretmen hasta mı diyor eve gönderiyor :))) kız hangi okul bu yaz hele özelden:))) ah bu öğretmenler işimiz var

Jelocaan nooldu benim bebeğe? oğluşuma geçmiş olsun annesii Şimdi nasıl bari?

sağol canım daha iyi şükür salgın varmış kıyısından bizede vurdu erken müdahale geçti bugün...tekne kazıntımız bizim babası da bende deli olduk

sağol canım daha iyi şükür salgın varmış kıyısından bizede vurdu erken müdahale geçti bugün...tekne kazıntımız bizim babası da bende deli olduk

Ay olunmazmı? ben bile nasıl kötü oldum resmini görünce.Değil sen YAvrum benim, bununla geçmiş bitmiş olsun inşallah

Ay olunmazmı? ben bile nasıl kötü oldum resmini görünce.Değil sen YAvrum benim, bununla geçmiş bitmiş olsun inşallah

sorma ya maymun yıktı bi serumda ortalığı ben geceden çakır keyif biliyorsun hastanede kahve içmekten ayılayım diye mideyi delecektim aman atlattı şükür

Var böyle kendine vazife edinen kendine iş arıyan görev üstlenen egosunu tatmin eden gereksiz insanlar.. Bende benim kızın öğretmeninden nefret ediyorum:)

sağol linacım..

nasıl yani anlamadım öğretmen hasta mı diyor eve gönderiyor :))) kız hangi okul bu yaz hele özelden:))) ah bu öğretmenler işimiz var

canım tutturmuş senin ateşin var yarın gelme okula diye. geliyor çocuk ölçüyorum ateş 36 ertesi gün yolluyorum tekrar aynısını söylüyor havuza sokmuyorlar çocuğu neymiş ateşi varmış. 3. gün de aynısını söylediler aradım sordum bu çocuk hasta değil niye sürekli aynı şeyi söylüyorsunuz diye yok efendim ben farketmiyormuşum çocuk halsizmiş, hareketleri ağırlaşmış, ateşi çıkmış ama ben nasıl farketmiyormuşum. diyorum ölçtünüz mü yok biz baktık vay efendim benim şukadar yaşta oğlum var anlarım. biz baktık ateşi var. ya ölçtüm ateşi yok diyorum ille diretiyor ateşi var diye birde halsiz dediği çocuk bir haftadır hava kararana kadar dışarda bisiklet süren bi çocuk yani. en son sinirlendim aldım doktora götürdüm etraflıca baktırdım raporunu aldım. yarın gidip yüzüne vurcam ama mutlaka zeytinyağı gibi üste çıkar bekliyorum yani...

Var böyle kendine vazife edinen kendine iş arıyan görev üstlenen egosunu tatmin eden gereksiz insanlar.. Bende benim kızın öğretmeninden nefret ediyorum:)

sorma canım hayır sen görevini yap. madem ateşi var bi ölç bakalım yüzüne bakıp anlamaya çabalıyo. bide bana ders veriyor. insan vücudunun belli ısısı var mikrop kaparsa şöye yükselir ateş çıkar vs. sanki ben uzaydan geldim hiç çocuk büyütmedim.... hiç okumadım etmedim tutmadım. of çok sinirliyim

Mirin looooo ne ediyon şu facede paylaştığın argolardan paylaşta burada başlık kapansın
sus len deşüfre etme aşüfte
saol canım benimde tenim yatkın malesef hassas oldugu için ama takmıyorum ben neler atlattım kıhkıhkıh çokta takılırsam olurum bir skar duzeltme gecer gider sonuclarını gormek isteruk bacuuu

geçmiş olsun çiçekimmm

bizde de var aynı sizin cinsten. cins derken mal yani, hatta bizimki malın önde gideni. hayatımda hiç bi zaman birinden bu kadar nefret etmedim. kendisi benim için bi ilktir ve umarım da sondur. muhtemelen kızlara yakışıklı görünmek için, saçını ıslatan 6 yaşındaki oğluma, 1.dönem "ıslatırsan saçında böcek çıkar" 2. dönem de "ıslatırsan saçın dökülür" diyebilen zavallı, pedagoji yoksunu kişiliktir

Nolac Sen nefret ettiğine göre kesin kızında ediyordur, ve dersler konusundada tedirgindir, sevmediğiniz bir öğretmenin karşısında durmak yada ondan bişiler öğrenmek, yada öğrendiğini anlatmak, eyer çocuğunuzda sizinle aynı duygular içindeyse, hiç durmayın öğretmeni hatta onu görmemesi için mümkünse okulunu değiştirin, ilerdeki okul başarısı çok etkilenir.. sırayla çıktığı bu yaşam basamaklarında..

günaydın kızlar bu arada çok kötü oldum yaaaaaaaaüfffffffff allah merhamet versin böylelerine

Kızlar benim kızımın bide özel bi durumu var doğuştan işitme engelli olarak doğdu.ve bi ameliyatla kulağına elektronik kulak(cochlear implant)takıldı.biziö kulağımızın pille çalışanını düşünün.normal işitme cihazı değil.şimdi normal çocuklar gibi duyup konuşuyor ama kalabalıkta sesler birbirine girdiği için ayırt etmekte zorlanıyor.öğretmenin yapması gereken onun kaçırdığı yerleri bi kez daha ona yaklaşarak söylemek ki bu sadece gürültülü ortamlarda. Ama adam ısrarla yapmıyor.ben bazen sorguluyorum ve bana be dese beğenirsiniz? Bana daha iyi bi çocuk verseydin keşke dedi:)) varmı böyle bişey ya.sırf 3 yıl oldu o okulda ve arkadaşlarına kabulü çok zaman aldı şimdi ortamı bu öğretmen dışında çok güzel.sınıf 15 kişi hiç bi kolejde böyle bi rakam yok Konya'da.ona hissettirmeyim diyorum ama adamı parçalayasım var.

Hiç Parçalama, olanları bir rapor haline getir İl Milli eğitim bakanlığına ver yanlız kayıt numarası isteki, kayıt yapılsın ve dilekçen üzerinde işlem görsün,Aklınızda olsun dilekçenizi nereye verirseniz verin kayıt numarası alın.. yoksa arkanızdan çöpe atılır o dilekçe.., ayrıca bu densizi savcılığa şikayet et.. başka cocuk verseydin diye sana ve çocuğuna hakaret edip, görevini yerine getirmediği için.. Okula şikayet edersen üzerini örterler.. buna benzer durumlarda hocayla bile görüştürmediler veliyi, bahçeşehirde bir kolejde..İnsanların kalpleri gerçekten taş olmuş.. yazıklar olsun onların insanlıklarına.. yok olup gitsinler bu dünyadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…