Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yok be mirinim, o hale gelmek için gaza geleyim diye koydum onu, ama nerdeee iki - üç gün yapıyom, bişi çıkıyo bırakıyom falan amannnn zaten zayıfım diyip totoyu kaldıramıyom senin anlayacağın

of yaaa offfff pafffff.... hatta :84::84::84::84::84::84:

kız neledegelepe, kıs çok tırsmış gördüm seni muneden. o dalgalı bayrak seni senden alıyo sankimmm

bu arada akşam ilk kontrolüm var bu sargıların altında neler var çok merak ediyorum eccükte tırsıyorum:18: ya olumsuz bişey varsa diyee

Allah'ıma bin şükür taş gibilerrrrr
sütyeni yıkadık şimdi saldım geziyorm bekliyorm kurusun diye ama memişler düşecek gibi geliyo elim sürekli üstlerin de düşerse havada yakalıyım diye

Owwwwwwwww miiiikemmmmmeeellllllll bendeeeee isteeeerreeeeemmmmmm taşs gibiiiiii küçük ve dimdikkkk memeeeeeeee ahkihkohkohhhh

Owwwwwwwww miiiikemmmmmeeellllllll bendeeeee isteeeerreeeeemmmmmm taşs gibiiiiii küçük ve dimdikkkk memeeeeeeee ahkihkohkohhhh

Korkma canım sen kendını nasıl hıssedıyosan onlarda oyledır benceeee

inşallahh duruyekta senin de böylee güzel memişlerin olucak bi de sigara içmiyosan benden 1-0 önde başlarsın yarışa
ben iyiyim hatta öyle rahatım ki 3. günden itibaren temizlik yap desen yapabilecek durumdayım ama işte yapmamam gerektiği için yapmıyorum yoksa gerçekten de anlatılanlar doğru ne ağrısı var ne başka bişeyi hayatı kısıtlamıyor sen dikkat etmek zorunda olduğun için kısıtlıyosun kendini. umarım senin ameliyatında ağrısız sızısız ve sorunsuz geçer canm

Allah'ıma bin şükür taş gibilerrrrr
sütyeni yıkadık şimdi saldım geziyorm bekliyorm kurusun diye ama memişler düşecek gibi geliyo elim sürekli üstlerin de düşerse havada yakalıyım diye

bademcim, inşallah iyi gecer randevun, hissettiğini ayna da görürsün canım ben eminim çıkışta yaz yine olur mu? kaçta gideceksin?
üstteki yazını okuyunca geçmiş canlandı gözümde...uzun süre ellerimi çekememiştim üstlerinden, sütyeni çıkarınca aşşa düşçekler gibi geliyordu hey gidi günler hey, nerdeyse 1,5 yıl olacak şimdi, zaman hızlı geçiyor

Sigara içmiyorum canım umarım faydasını görüp sizin gibi mutlu mutlu konuşurum sonrasından yaaa ))

çok teşekkür ederim ogltkn inşallah herşey iyi olur bi yarım saate kadar düşücem yola
ayhh ben de öyle üstünden 1 yıl geçeceği zamanı nasıl beklicem bilmiyorum gerçi 1 yıl yaşlanmış olucam niye bu kadar istiyosam onuda bilmiyorum

Sigara içmiyorum canım umarım faydasını görüp sizin gibi mutlu mutlu konuşurum sonrasından yaaa ))

sigara içmemenin faydasını elbetteki görürsün canım gerçi ben daha sigara içmemin dezavantajını henüz görmedim bu akşam bakıcaz işte

kızlar kontrol sonuçlarını bi kaç saat önce yazmak için niyetlenmiştim ki misafir geldi çıkmak durumunda kaldım kızlar memişlerde ki sargıyı bi açtı doktor şok oldum resmen dikiş yoktu sanki görmeniz lazım öyle özenmişler ki benim bu konuda hassas olduğum için yaa nazar değmesin çok iyi durumdalar göğüslerimin altında 2şer parmak kalınlığında ödemler var ama onların ineceğini hepimiz biliyoruz umarım dikişlerimin iyileşmesi bundan sonrada sağlıklı bir şekilde devam eder de skar falan oluşmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…