h.b bebekim bende sizleri ozledim valla kızz ogule avatarındaki gibi oldumu gobişin naptın egzersiz devammı ben hala baslayamadım tembelim ben tembel
abooooo genemi aşkım yaaa nedir senin bu mahpusluklarda çektiğin lol bi mektup ataydın keşkem anlardım obur taraftan kıhkıhkıhkıh bu sıralar gececiyim gene uğrarım bebekim ne dimek
of yaaa offfff pafffff....hatta :84::84::84::84::84::84:
Bugun itibariyle 10 gunum kaldi ayyy hic zaman gecmiyo
Vallaha ben burdayımnasıl oldu memicikler?
Allah'ıma bin şükür taş gibilerrrrr
sütyeni yıkadık şimdi saldım geziyorm bekliyorm kurusun diye ama memişler düşecek gibi geliyo elim sürekli üstlerin de düşerse havada yakalıyım diye
bu arada akşam ilk kontrolüm varbu sargıların altında neler var çok merak ediyorum eccükte tırsıyorum:18: ya olumsuz bişey varsa diyee
Owwwwwwwww miiiikemmmmmeeellllllll bendeeeee isteeeerreeeeemmmmmm taşs gibiiiiii küçük ve dimdikkkk memeeeeeeee ahkihkohkohhhh
Korkma canım sen kendını nasıl hıssedıyosan onlarda oyledır benceeee
Allah'ıma bin şükür taş gibilerrrrr
sütyeni yıkadık şimdi saldım geziyorm bekliyorm kurusun diye ama memişler düşecek gibi geliyo elim sürekli üstlerin de düşerse havada yakalıyım diye
inşallahh duruyekta senin de böylee güzel memişlerin olucak bi de sigara içmiyosan benden 1-0 önde başlarsın yarışa
ben iyiyim hatta öyle rahatım ki 3. günden itibaren temizlik yap desen yapabilecek durumdayım ama işte yapmamam gerektiği için yapmıyorumyoksa gerçekten de anlatılanlar doğru ne ağrısı var ne başka bişeyi hayatı kısıtlamıyor sen dikkat etmek zorunda olduğun için kısıtlıyosun kendini. umarım senin ameliyatında ağrısız sızısız ve sorunsuz geçer canm
bademcim, inşallah iyi gecer randevun, hissettiğini ayna da görürsün canım ben eminimçıkışta yaz yine olur mu? kaçta gideceksin?
üstteki yazını okuyunca geçmiş canlandı gözümde...uzun süre ellerimi çekememiştim üstlerinden, sütyeni çıkarınca aşşa düşçekler gibi geliyorduhey gidi günler hey, nerdeyse 1,5 yıl olacak şimdi, zaman hızlı geçiyor
Sigara içmiyorum canım umarım faydasını görüp sizin gibi mutlu mutlu konuşurum sonrasından yaaa))
Benimde 19gunn hadi hayirlisiiii
Kizlar Ada 22 aml oldumu gelicek ti dedi jeselec AMA burda gormedim bilgisi olan varmi
Geldim... alkali bir yaşama sağlıklı bir bedene hazırmıyız.. arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?