• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ohoooooo mirinimm hoş geldin, sefalar getirdin:42:özlemişizz:16:
:16: :16: :16: :16: h.b bebekim bende sizleri ozledim valla :54: kızz ogule avatarındaki gibi oldumu gobişin naptın egzersiz devammı ben hala baslayamadım tembelim ben tembel :9:

:8::8::8::8: loooo mirin neredesin bacım ya yine mahpus damlarında idim :ssz: ziyarete gelmedin :ssz:

bizlerde özledik geceleri ayaktasın geliverde 2.yazıver buralara :9:

:16: :16: :16: :16: :16: :16::54: :54: :54: :54: abooooo genemi aşkım yaaa nedir senin bu mahpusluklarda çektiğin lol bi mektup ataydın keşkem anlardım obur taraftan kıhkıhkıhkıh bu sıralar gececiyim gene :31: uğrarım bebekim ne dimek :54:

:16: :16: :16: :16: h.b bebekim bende sizleri ozledim valla :54: kızz ogule avatarındaki gibi oldumu gobişin naptın egzersiz devammı ben hala baslayamadım tembelim ben tembel :9:

:16: :16: :16: :16: :16: :16::54: :54: :54: :54: abooooo genemi aşkım yaaa nedir senin bu mahpusluklarda çektiğin lol bi mektup ataydın keşkem anlardım obur taraftan kıhkıhkıhkıh bu sıralar gececiyim gene :31: uğrarım bebekim ne dimek :54:

Gece vardiyası başlamış demenk:51: Hoşgelmişseeen,safalar getirmişseeen:42:

burda bir sayfa acılana kadar baska yerde kırk sayfa acıp kapatıyorum gidiyom bi cigara molası veriom hava alıom geri geliom bir kırk sayfa daha geziyom kk hala sayfa acmaya calısıyor yapılırmı bu bizim gibi canı tez hatunlara :ssz: :ssz: :ssz: :ssz:

Anacım git beğenmiyorsan Mune nin topiğe.Hız ın allaa var orda.200.sayfaya yorum yazıp göndere bastığımda sayfa 230.sayfaya falan gelmiş oluyo:53: Munee hadi bunu da beğen:52:

len o deil demek istedigim deluuu sitenin hızından bahsediom kıhkıhkıh alıngan tospaga yaa :D:52:

Back