Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
h.b bebekim bende sizleri ozledim valla kızz ogule avatarındaki gibi oldumu gobişin naptın egzersiz devammı ben hala baslayamadım tembelim ben tembelohoooooo mirinimm hoş geldin, sefalar getirdinözlemişizz
loooo mirin neredesin bacım ya yine mahpus damlarında idim ziyarete gelmedin
bizlerde özledik geceleri ayaktasın geliverde 2.yazıver buralara
h.b bebekim bende sizleri ozledim valla kızz ogule avatarındaki gibi oldumu gobişin naptın egzersiz devammı ben hala baslayamadım tembelim ben tembel
abooooo genemi aşkım yaaa nedir senin bu mahpusluklarda çektiğin lol bi mektup ataydın keşkem anlardım obur taraftan kıhkıhkıhkıh bu sıralar gececiyim gene uğrarım bebekim ne dimek
misafirlerden fırsat bulup 2 kelime yazamadım ne oldu buralar pek sessiz kızlar nerelerdeniz topik baya başıboş kalmış:26:
Gece vardiyası başlamış demenk Hoşgelmişseeen,safalar getirmişseeen
Jeleseeenk kız koyemmi resmini buraya bu geceki Bu kelek jelek varya haniiiii hep yer,hep gezer...
Jeleseeenk kız koyemmi resmini buraya bu geceki Bu kelek jelek varya haniiiii hep yer,hep gezer...
kk bıraktıgım gibi ısrarla tospaga hızında piffff
Anacım git beğenmiyorsan Mune nin topiğe.Hız ın allaa var orda.200.sayfaya yorum yazıp göndere bastığımda sayfa 230.sayfaya falan gelmiş oluyo Munee hadi bunu da beğen
len o deil demek istedigim deluuu sitenin hızından bahsediom kıhkıhkıh alıngan tospaga yaa