hahhahahahah allahhh seni naapmasın abla bildiğin kotummmm yaaaaaa deli
günaydın güzellikler,hepinize mutlu bir hafta diliyorum
Günaydın güzeller. Pazartesi sendromu fena halde. Evde temizlik var.bende resim görmek istiyorummm
niyee bilerek isteyerek yokk :44: ne kötülüğünü gördün masum whatsapp ımızınnn
:)))) kız cidden çok benziyor sarkıklığı ama onun daha özel bölgeye doğru inmişti
aledaks bacım bak badem bile gördü her bir yerimi bi sana göndermeyi beceremedim :26:
günaydın canım kolay gelsin temizlikte
sen nlgpld ile bentopragın görmedin mi fotolarını
canım bademim, benim evde iki tane whatsapp varbiri 6 biri 3 yaşında. onlarlayken telefonu kullanmayı bırak, konuşamıyorum bile ben
bu arada badem bile derken?? (hade bakalım ayıkla pirincin taşınıdamacanaya kapak olsun bu da sana )
Kiminkini görmedim sen çok iyi biliyorsun:)
doğru söylüyosun vallahi Allah yardımsın olsun çocuk bakmak çok zor iş
bu arada kırmızılı kısım beni de düşündürdü jelesec abla
aman sen bu ogltknnin kırmızıların dan uzak dur yapar öyle adamın gözüne sokar:18: badem bile derken hani sonradan katılan çete üyesi demek istedim gelme gaza
canım bademim, benim evde iki tane whatsapp varbiri 6 biri 3 yaşında. onlarlayken telefonu kullanmayı bırak, konuşamıyorum bile ben
hössst hössttt özel bölgeymiş, halt etmişsin sen
benimkiler gayet güzellerdi, eşim bile olmana gerek yok demişti hattaama ben mükemmelliyetçi olunca yaptırmaya karar vermiştim
bu arada badem bile derken?? (hade bakalım ayıkla pirincin taşınıdamacanaya kapak olsun bu da sana )
tamam gelmiyorm bak hemen yola geldim çete üyesi oldum ya ben ona bakarım
şanslı üye seni hadi bakalım hayırlı olsun çete üyeliğin
hıııııım gördün yani kızları bi de sen koyuver de biz görelim nolaccımhep bana olmaz değil mi:))) ben çok merak ediyorum sana yapılanı cidden bende sana gönderirim okey
Buraya koymayım mail atıyım:) temizliğe gelen bayan çeksin şimdi beni:)) ama hemen yok edeceğine söz ver:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?